Zorggroep De Laren opent de zevende zorgvilla

26 januari 2017

Zorggroep De Laren opent de zevende zorgvilla

<p>Directeur Esther van Dalen (rechts) met Manager Zorg Loes Peters (links)</p>
Directeur Esther van Dalen (rechts) met Manager Zorg Loes Peters (links)

'Wonen en leven zoals u thuis gewend bent, in uw eigen appartement met de geborgenheid van de villa'

BLOEMENDAAL - De zevende zorgvilla - Villa Duinstaete - van Zorggroep De Laren is bijna klaar. De prachtige, stijlvolle villa in het Brederodepark, naast de toegang van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland gaat op in het omliggende landschap. De villa met 24 appartementen voor permanent verblijf en 2 zorghotel appartementen is dit voorjaar te betrekken.

"Wij leveren (kleinschalige) private zorg in de breedste zin. We bieden 24 uur per dag zorg met veel aandacht voor privacy en waardigheid. Mensen die hier wonen, zetten hun het leven dat ze gewend zijn zoveel mogelijk voort en houden de regie over hun leven in eigen hand. De zorg is er wel, maar niet nadrukkelijk aanwezig. In huiselijke sfeer met eigen appartementen die compleet naar eigen smaak in te richten zijn, kunnen bewoners hier ontspannen van hun oude dag genieten", legt Esther van Dalen, directeur a.i. van Zorggroep De Laren uit.

"Mensen komen hier naartoe om zorgeloos van hun oude dag te genieten. Wie hier komt wonen, hoeft nooit meer te verhuizen" aldus Loes Peters.
Bekijk het hele artikel
Bekijk het hele artikel

Uitgelicht nieuws

Direct contact