Bewoners genieten van interactieve kunstroute bij Museum Beelden aan Zee

25 april 2024

Live vanuit het bruisende Museum Beelden aan Zee in Scheveningen werden onze bewoners afgelopen dinsdag getrakteerd op een onvergetelijke kunstervaring.

Alle 7 villa's van Zorggroep De Laren namen deel aan deze interactieve rondleidingen door het museum. Die zowel de vaste collectie als de boeiende tijdelijke tentoonstelling 'If not now, when?' vanuit de bijzondere privécollectie van Max Vorst omvatte.

Dankzij de deskundige gidsen en begeleiding voor de livestream door VindiQu, konden onze bewoners de kunstroute vanuit hun eigen vertrouwde omgeving volgen. Met live interactie als kers op de taart. Er was volop ruimte voor vragen, suggesties en interactie tussen de deelnemers en de gids in het museum, waardoor een levendige dialoog ontstond over wat mooi, spannend, boeiend of misschien zelfs lelijk werd gevonden. Want zoals we allemaal weten, kunst verbindt, verbeeldt en verwondert. En het nodigt uit tot interessante gesprekken.

De samenwerking tussen Zorggroep De Laren en Museum Beelden aan Zee gaat verder dan slechts een eenmalige ervaring. In alle villa's van Zorggroep De Laren kunnen bewoners, familieleden en medewerkers genieten van beelden uit de collectie van het museum. Waardoor kunst letterlijk deel uitmaakt van het dagelijks leven van onze bewoners en een blijvende verrijking vormt voor hun welzijn.

Wij danken Museum Beelden aan Zee en alle betrokkenen voor deze prachtige ervaring en voor het mogelijk maken van deze waardevolle verbinding tussen kunst, cultuur en onze bewoners.

Samen brengen we de buitenwereld naar binnen, en dat is pas écht bijzonder.

https://cdn.zorggroepdelaren.nl/zorggroep_de_laren_nl/uploads/media/1024x640/00/4920-Virtuele%20tour%201.png?v=1-0
https://cdn.zorggroepdelaren.nl/zorggroep_de_laren_nl/uploads/media/1024x640/08/4918-Virtuele%20tour%202.png?v=1-0
https://cdn.zorggroepdelaren.nl/zorggroep_de_laren_nl/uploads/media/1024x640/09/4919-Vitruele%20tour.png?v=1-0

Uitgelicht nieuws

Direct contact