Deskundige zorg

Genieten van een ontzorgde oude dag, dat kan bij Zorggroep De Laren. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dementie en van intensieve verpleging tot een steuntje in de rug. Dag en nacht kunt u vertrouwen op onze deskundige en betrokken zorg. In elke villa staat een team van professionals voor u klaar. Zo kunt u genieten van wat het leven biedt.

Persoonlijke zorg en verpleging

Persoonlijke zorg en verpleging

In de villa is alle mogelijke zorgverlening specifiek op uw behoefte afgestemd en 24 uur per dag beschikbaar. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij van te voren uw zorgbehoefte. Indien gewenst begeleiden wij u bij de aanvraag van uw zorgindicatie. U krijgt een vaste contactverzorgende bij wie u en uw familie altijd terecht kan voor vragen over uw gezondheid. 

Lees meer over zorg
Veiligheid, respect en privacy

Veiligheid, respect en privacy

Het kleinschalige karakter van onze villa's draagt bij aan huiselijkheid en een geborgen gevoel. Respect en privacy staat hoog in het vaandel. Een goede samenwerking met huisartsen en specialisten zorgt voor een zo optimaal mogelijke zorgverlening. Vaste deskundige zorgmedewerkers kennen de bewoners en hun wensen en zorgen ervoor dat deze altijd op de eerste plaats komen. 

Lees meer over zorg
Begeleiding en activiteiten

Begeleiding en activiteiten

Behoefte aan structuur, sociale interactie en begeleiding daarbij kan onderdeel zijn van de zorgbehoefte van onze bewoners. Daarom bieden onze activiteitenbegeleiders een mooi programma. Muziek, een creatieve workshop of een wandeling in de omgeving staan met enige regelmaat op de agenda. Samen een activiteit ontplooien beïnvloedt het welbevinden vaak positief.

Bekijk de nieuwsberichten

“We luisteren naar onze bewoners, ook naar wat niet wordt gezegd, maar wél bedoeld.”

Esther van Dalen - directeur
Administratie en financiën

Financiën

De zorgkosten verschillen per bewoner. Zorggroep De Laren brengt de zorgkosten apart in rekening. In de regel worden deze vergoed vanuit een Persoons Gebonden Budget (PGB) op basis van het door het zorgkantoor aan de bewoner toegekende Zorg Zwaarte Pakket (ZZP). Dit wordt de ''indicatie'' genoemd. Indien gewenst begeleiden wij u ook bij de aanvraag van uw indicatie.

Lees meer over financiën

Sfeervol wonen

De villa’s van Zorggroep De Laren zijn sfeervol ingericht met oog voor detail, kwaliteit en wooncomfort.

Deskundige zorg

In onze villa's is professionele zorg - van persoonlijke verzorging tot intensieve verpleging - de klok rond beschikbaar.

Gastvrije service

Onze service is erop gericht u en uw familie zo veel mogelijk te ontzorgen zodat u kunt genieten van wat het leven biedt.

Lees ook:
Villa Duinstaete - Bloemendaal
Bekijk deze villa
Direct contact