Deskundige en betrokken zorg

Onbezorgd genieten van uw oude dag, dat kan bij Zorggroep De Laren. Wij bieden alles van persoonlijke begeleiding bij dementie en intensieve verpleging tot een vriendelijk steuntje in de rug. Dag en nacht kunt u vertrouwen op deskundige en betrokken zorg. In al onze villa’s staat een team van professionals voor u klaar. Samen zorgen zij ervoor dat u kunt genieten van wat het leven te bieden heeft.

Persoonlijke zorg en verpleging

24-uurs zorg en verpleging

De zorg en verpleging in elke villa is 24 uur per dag beschikbaar en specifiek op uw behoefte afgestemd. Voor u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij gezamenlijk uw zorgbehoefte. Wanneer u wenst, begeleiden wij tevens de aanvraag van uw zorgindicatie. Binnen de villa krijgt u één vaste contactverzorgende. Bij wie u en uw familie altijd terecht kunt, voor vragen over uw gezondheid, zorg en verpleging.

Lees meer over zorgplan en contactverzorgende
Zorggroep-de-laren---bordewijk.jpg

Wonen en leven met zorg

Van persoonlijke begeleiding bij dementie en intensieve verpleging tot een vriendelijk steuntje in de rug. Bij Zorggroep De Laren zijn we gespecialiseerd in wonen en leven met zorg. Dementerende ouderen of mensen met een lichamelijke beperking. Onze villa’s en zorgprofessionals zijn er volledig op ingericht, u de zorg te bieden die u nodig heeft. Bij Zorggroep De Laren kunt u dag en nacht vertrouwen op deskundige en betrokken zorg.

Lees meer over wonen en leven met zorg
Veiligheid, respect en privacy

Optimale zorgverlening

Een huiselijk en geborgen gevoel. Dat is wat we onze bewoners willen geven. Het kleinschalige karakter van Zorggroep De Laren speelt daarbij een belangrijke rol. Daarnaast staan respect en privacy hoog in het vaandel. Een goede samenwerking met huisartsen en specialisten zorgt verder voor een zo optimaal mogelijke zorgverlening. Wij werken daarom met vaste deskundige zorgmedewerkers. Die onze bewoners kennen, hun wensen voorop stellen en ervoor zorgen dat zij altijd op de eerste plaats komen.

Lees meer over huisarts en apotheek
20170809-zvl-9913-47.jpg

Tijdelijke zorg

Wanneer u tijdelijke zorg nodig heeft, die u thuis niet kunt krijgen, is ons Zorghotel een uitstekende oplossing. In een eigen studio krijgt u de professionele zorg die u nodig heeft. Daarnaast bent u vrij om gebruik te maken van alle faciliteiten die de villa te bieden heeft. En familie, vrienden en kennissen zijn te allen tijde welkom. 

lees meer over de faciliteiten van ons zorghotel
Begeleiding en activiteiten

Begeleiding en welzijn

De behoefte van onze bewoners bestaat uit meer dan alleen het ontvangen van optimale zorg. Structuur, sociale contacten en begeleiding zijn minstens net zo belangrijk voor een onbezorgd leven. Een zinvolle dagbesteding, die past bij de interesses van de bewoner, heeft een positieve invloed op het welzijn. Daarom heeft elke zorgvilla een eigen coördinator Welzijn. Iemand die de bewoners goed kent en zorgvuldig een passend en gevarieerd activiteitenaanbod samenstelt. Het programma is gebaseerd op 3 pijlers: namelijk cultuur, conditie en cognitie.

Lees meer over activiteit en welzijn

“We luisteren naar onze bewoners, ook naar wat niet wordt gezegd, maar wél bedoeld.”

Esther van Dalen - directeur
Administratie en financiën

Financiën

De zorgkosten verschillen per bewoner. Zorggroep De Laren brengt deze apart in rekening. In de regel worden de zorgkosten vergoed vanuit een Persoons Gebonden Budget (PGB). Op basis van het door het zorgkantoor aan de bewoner toegekende Zorg Zwaarte Pakket (ZZP). Ook wel bekend als de ‘indicatie’. Indien gewenst kunnen wij u ook bij de aanvraag van uw indicatie begeleiden.

Lees meer over zorgkosten

Sfeervol wonen

De villa’s van Zorggroep De Laren zijn sfeervol ingericht met oog voor detail, kwaliteit en wooncomfort.

Deskundige zorg

In onze villa's is professionele zorg - van persoonlijke verzorging tot intensieve verpleging - de klok rond beschikbaar.

Gastvrije service

Onze service is erop gericht u en uw familie zo veel mogelijk te ontzorgen zodat u kunt genieten van wat het leven biedt.

Lees ook:
Villa Duinstaete - Bloemendaal
Bekijk deze villa
Direct contact