Deskundige en betrokken zorg

Onbezorgd genieten van uw oude dag, dat kan bij Zorggroep De Laren. Wij bieden alles van persoonlijke begeleiding bij dementie en intensieve verpleging tot een vriendelijk steuntje in de rug. Dag en nacht kunt u vertrouwen op deskundige en betrokken zorg. In al onze villa’s staat een team van professionals voor u klaar. Samen zorgen zij ervoor dat u kunt genieten van wat het leven te bieden heeft.

24-uurs zorg en verpleging

De zorg en verpleging in elke villa is 24 uur per dag beschikbaar en specifiek op uw zorgbehoefte afgestemd. Voor u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij gezamenlijk uw zorgbehoefte. Wanneer u wenst, begeleiden wij tevens de aanvraag van uw zorgindicatie. Binnen onze zorgvilla krijgt u één vaste contactverzorgende. Bij wie u en uw familie altijd terecht kan, voor vragen over uw gezondheid, zorg en verpleging.

Lees meer over zorgplan en contactverzorgende

Wonen en leven met zorg

Van persoonlijke begeleiding bij dementie en intensieve verpleging tot een vriendelijk steuntje in de rug. Bij Zorggroep De Laren zijn we gespecialiseerd in wonen en leven met zorg. Ouderen met een cognitieve en lichamelijke beperking zijn welkom in onze villa's. Onze zorgprofessionals en service medewerkers zijn er volledig op ingericht, u de zorg en service te bieden die u nodig heeft. Bij Zorggroep De Laren kunt u dag en nacht vertrouwen op deskundige en betrokken zorg en service.

Lees meer over wonen en leven met zorg

Optimale zorgverlening

Een huiselijk en geborgen gevoel. Dat is wat we onze bewoners willen geven. Het kleinschalige karakter van de zorgvilla's van Zorggroep De Laren speelt daarbij een belangrijke rol. Daarnaast staan respect en privacy hoog in het vaandel. Een goede samenwerking met huisartsen en specialisten zorgt verder voor een zo optimaal mogelijke zorgverlening. Wij werken zo veel mogelijk met vaste deskundige zorgmedewerkers. Die onze bewoners kennen, hun wensen voorop stellen en ervoor zorgen dat zij altijd op de eerste plaats komen.

Lees meer over huisarts en apotheek
20170809-zvl-9913-47.jpg

Tijdelijke zorg

Wanneer u tijdelijke zorg nodig heeft, die u thuis niet kunt krijgen, is ons Zorghotel een uitstekende oplossing. In een eigen studio of appartement krijgt u de professionele zorg die u nodig heeft. Daarnaast bent u vrij om gebruik te maken van alle faciliteiten die de villa te bieden heeft. En familie, vrienden en kennissen zijn te allen tijde welkom. 

lees meer over de faciliteiten van ons zorghotel
Begeleiding en activiteiten

Begeleiding en welzijn

De behoefte van onze bewoners bestaat uit meer dan alleen het ontvangen van optimale zorg. Structuur, sociale contacten en begeleiding zijn minstens net zo belangrijk voor het welbevinden. Een zinvolle dagbesteding, die past bij de interesses van de bewoner, heeft een positieve invloed op het welzijn. Daarom heeft elke zorgvilla een eigen activiteitenbegeleider. Iemand die onze bewoners goed kent en zorgvuldig een passend en gevarieerd activiteitenaanbod samenstelt. Het programma is gebaseerd op 4 pijlers: Cultuur, Conditie, Cognitie en Culinair.

Lees meer over activiteit en welzijn

“We luisteren naar onze bewoners, ook naar wat niet wordt gezegd, maar wél bedoeld.”

Esther van Dalen - directeur

Financiën

De zorgkosten verschillen per bewoner. Zorggroep De Laren brengt deze apart in rekening. In de regel worden de zorgkosten vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Op basis van het door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) aan de bewoner toegekende Zorg Zwaarte Pakket (ZZP). Ook wel bekend als de ‘indicatie’. Indien gewenst kunnen wij u ook bij de aanvraag van uw indicatie begeleiden.

Lees meer over zorgkosten

Sfeervol wonen

De villa’s van Zorggroep De Laren zijn sfeervol ingericht met oog voor detail, kwaliteit en wooncomfort.

Deskundige zorg

In onze villa's is professionele zorg - van persoonlijke verzorging tot intensieve verpleging - de klok rond beschikbaar.

Gastvrije service

Onze service is erop gericht u en uw familie zo veel mogelijk te ontzorgen zodat u kunt genieten van wat het leven biedt.

Reviews Zorggroep De Laren

ZorgkaartNederland

8.3

De Kleine Heide heeft in barre Corona tijden uitstekend gezorgd voor mijn tante. Er was volop en tijdig aandacht voor haar specifieke wensen en omstandigheden. Ook voor de familie was er steevast goede aandacht. Tot en met het einde was er warmte.

Lees meer ›

9.3

Mijn vader heeft bijna 5 jaar in Villa Hamer gewoond. Het wennen van een plek waar je 50 jaar gewoond hebt, naar een nieuwe woonomgeving - ook al is die nog zo mooi en fijn als bij Villa Hamer- was de eerste tijd best moeilijk. Door alle fijne aandacht en zorg van medewerkers is het gevoel van thuis zijn er ook in deze nieuwe omgeving gekomen. De maaltijden waren perfect verzorgd. De gastvrijheid was heel fijn. Familieleden of vrienden waren van harte welkom om koffie te komen drinken of mee te komen eten. De festiviteiten en diners op bijzondere (feest) dagen vonden we ook als kinderen en kleinkinderen heel erg leuk en waren we graag bij. Er werd door de teams van de villa echt iedere dag heel veel aandacht besteed aan een mooie invulling van de dag. Culturele- , sportieve- , buiten- of creatieve activiteiten waren er met een mooie afwisseling. En alles op maat. Dit werd door mijn vader en ons echt enorm gewaardeerd. Dank voor alle liefdevolle en persoonlijke aandacht.

Lees meer ›

10

Kan niet anders zeggen dan dat de verblijf bij Zorgvilla Sluysoort uitstekend was. Boven elke verwachting. Het zorgpersoneel is professioneel, zorgzaam en betrokken. Het verblijf zelf is mooi en heel schoon en ligt in een prachtige omgeving. Het appartement was leuk ingericht, schoon en ruim. Het eten is heerlijk en ruim voldoende. Je zou er eigenlijk niet weg willen. Een echte aanrader. Dank jullie wel.

Lees meer ›

9

Mijn moeder (96 jaar) woont in Villa Marijke Elisabeth in een ruim appartement aan de tuinzijde. In het begin was zij erg op zichzelf. Door de positieve aandacht die zij voortdurend krijgt heeft zij het thans erg naar haar zin. Het team, onder de bezielende leiding van de manager is niets te veel. Mijn moeder is qua eten van de oude stempel, maar er wordt toch geprobeerd om het haar naar het zin te maken. Ook wordt er van alles voor de bewoners georganiseerd, zowel binnen als buiten het huis. Kortom, een prima plek om oud te worden

Lees meer ›
Direct contact