Gastvrije service

In de sfeervolle villa’s van Zorggroep De Laren staan uw wensen en behoeften centraal. Onze deskundige zorg en gastvrije service is erop gericht u en uw familie zo veel mogelijk te ontzorgen. Onder de bezielende leiding van de locatiemanager staat in elke villa een team van professionals voor u klaar. Zo kunt u genieten van wat het leven biedt.

Dagelijks genieten

Dagelijks genieten

Wij serveren iedere morgen een uitgebreid ontbijt in de eetkamer. In de middag kunt u er van een smaakvolle lunch genieten en ’s avonds van een heerlijk driegangendiner. De keukens van onze villa’s zijn het domein van professionele koks. Zij bereiden dagelijks verse maaltijden afgestemd op uw wensen. Koffie, thee of een ander drankje staat altijd voor u klaar!

Lees meer over service
Huishouden doet Zorggroep de Laren

Huishouden doen wij

Naar uw was en strijk heeft u in onze villa's geen omkijken. Deze wordt door vast huishoudelijk personeel apart - per appartement - verzorgd in de eigen wasserij. Labels in uw kleding laten maken is bij ons dus niet nodig. Ook de wekelijkse schoonmaak van uw appartement wordt gedaan; op de dag en het tijdstip dat wij met u afspreken. Deze service bieden wij in alle villa's aan onze bewoners.  

Lees meer over service

“Mijn gasten blijven graag eten. De keuken is hier namelijk uitstekend!”

De heer Teding van Berkhout - Villa Sluysoort

Onze villa's

Herstellen in één van onze Zorghotels? Klik hier
Naar de kapper bij Zorggroep de Laren

Extra services

Om onze bewoners extra goed van dienst te kunnen zijn, coördineren wij ook aanvullende dienstverlening aan huis. U kunt daarbij denken aan een behandeling van de pedicure of schoonheidsspecialiste. Het coördineren van deze diensten doen wij graag. In de geheel ingerichte eigen kapsalon is een afspraak bij de kapster aan huis snel en gemakkelijk voor u gemaakt.  

Lees meer over financiën
Gastvrijheid staat hoog in het vaandel

Gastvrijheid

Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Uw visite is altijd welkom om met u te lunchen, te dineren en de huisconcerten bij te wonen. Enkele villa's hebben een private dining of familiekamer waar u met uw eigen gezelschap in alle privacy gezamenlijk kunt eten. Een aantal villa's houdt wisselende exposities waar gasten van buiten ook welkom zijn.    

Lees meer over service
Lees ook:
Villa Hoefstaete - Bosch en Duin
Bekijk de villa
Direct contact