Gastvrije service

Bij Zorggroep De Laren staan uw wensen en behoeften centraal. De deskundige zorg en gastvrije service in onze sfeervolle zorgvilla’s is erop gericht u, en uw familie, zoveel mogelijk te ontzorgen. In elke zorgvilla staat een team van professionals voor u klaar, onder leiding van de locatiemanager. Zo kunt u volop genieten van alles wat het leven en Zorggroep De Laren u te bieden heeft.

Benieuwd hoe bewoners het bij ons ervaren? Lees de bewonersportretten.

Dagelijks culinair genieten

Iedere morgen serveren wij een uitgebreid ontbijt in de eetkamer. In de middag kunt u er genieten van een smaakvolle lunch. En elke avond staat hier een heerlijk driegangendiner voor u klaar. De keukens van onze zorgvilla’s zijn het domein van onze professionele chef-koks. Samen met een team bereiden en verzorgen zij dagelijks verse maaltijden, afgestemd op uw wensen en eventuele diëten. Koffie, thee of een ander drankje staat gedurende de hele dag voor u klaar.

Lees meer over maaltijdservice

“Mijn gasten blijven graag eten. De keuken is hier namelijk uitstekend!”

De heer Teding van Berkhout - Villa Sluysoort

Extra services

Het reinigen van uw kleding bij een stomerij, een behandeling van de pedicure of schoonheidsspecialiste of een bezoek aan de kapsalon. Bij Zorggroep De Laren willen wij onze bewoners graag extra goed van dienst zijn. Daarom coördineren wij dit soort aanvullende dienstverlening gewoon aan huis. 

Lees meer over aanvullende dienstverlening

Gastvrijheid

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uw visite is altijd van harte welkom om met u mee te lunchen, te dineren of huiskamerconcerten bij te wonen. Enkele van onze zorgvilla’s hebben private dining rooms of een familiekamer waar u met uw eigen gezelschap, in alle privacy, kunt eten. Een aantal zorgvilla’s organiseert kunstexposities voor en met lokale kunstenaars en kunstliefhebbers, waarbij gasten van buiten ook welkom zijn.

Lees meer over activiteit en welzijn
Detail van Die Flötenspielering (brons) uit 1978 van Dieter von Levetzow.

Kunst verwondert

Kunst verwondert en nodigt uit tot gesprek. Wij zijn collectiepartner van Museum Beelden aan Zee. Zij richten zich exclusief op de moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. In onze villa's kunnen onze bewoners blijvend genieten van een prachtige beeldencollectie die met zorg op maat geselecteerd is. Het beleven van kunst sluit naadloos aan bij onze visie op welzijn en welbevinden van onze bewoners.

Lees meer over de samenwerking
Huishouden doet Zorggroep de Laren

Huishouden doen wij

In onze zorgvilla’s hoeft u niet naar uw was- en strijkgoed om te kijken. Deze wordt door onze vaste huishoudelijk medewerkers - per appartement - verzorgd in onze eigen wasserij. U hoeft dus geen labels in uw kleding te laten maken. Ook de wekelijkse schoonmaak van uw appartement wordt door ons gedaan. Deze service bieden wij in alle zorgvilla’s aan onze bewoners. En de dag en het tijdstip spreken we van te voren met u af. 

Lees meer over huishoudservice

Onze villa's

Herstellen in één van onze Zorghotels? Klik hier

Reviews Zorggroep De Laren

ZorgkaartNederland

8.3

De Kleine Heide heeft in barre Corona tijden uitstekend gezorgd voor mijn tante. Er was volop en tijdig aandacht voor haar specifieke wensen en omstandigheden. Ook voor de familie was er steevast goede aandacht. Tot en met het einde was er warmte.

Lees meer ›

9.3

Mijn vader heeft bijna 5 jaar in Villa Hamer gewoond. Het wennen van een plek waar je 50 jaar gewoond hebt, naar een nieuwe woonomgeving - ook al is die nog zo mooi en fijn als bij Villa Hamer- was de eerste tijd best moeilijk. Door alle fijne aandacht en zorg van medewerkers is het gevoel van thuis zijn er ook in deze nieuwe omgeving gekomen. De maaltijden waren perfect verzorgd. De gastvrijheid was heel fijn. Familieleden of vrienden waren van harte welkom om koffie te komen drinken of mee te komen eten. De festiviteiten en diners op bijzondere (feest) dagen vonden we ook als kinderen en kleinkinderen heel erg leuk en waren we graag bij. Er werd door de teams van de villa echt iedere dag heel veel aandacht besteed aan een mooie invulling van de dag. Culturele- , sportieve- , buiten- of creatieve activiteiten waren er met een mooie afwisseling. En alles op maat. Dit werd door mijn vader en ons echt enorm gewaardeerd. Dank voor alle liefdevolle en persoonlijke aandacht.

Lees meer ›

10

Kan niet anders zeggen dan dat de verblijf bij Zorgvilla Sluysoort uitstekend was. Boven elke verwachting. Het zorgpersoneel is professioneel, zorgzaam en betrokken. Het verblijf zelf is mooi en heel schoon en ligt in een prachtige omgeving. Het appartement was leuk ingericht, schoon en ruim. Het eten is heerlijk en ruim voldoende. Je zou er eigenlijk niet weg willen. Een echte aanrader. Dank jullie wel.

Lees meer ›

9

Mijn moeder (96 jaar) woont in Villa Marijke Elisabeth in een ruim appartement aan de tuinzijde. In het begin was zij erg op zichzelf. Door de positieve aandacht die zij voortdurend krijgt heeft zij het thans erg naar haar zin. Het team, onder de bezielende leiding van de manager is niets te veel. Mijn moeder is qua eten van de oude stempel, maar er wordt toch geprobeerd om het haar naar het zin te maken. Ook wordt er van alles voor de bewoners georganiseerd, zowel binnen als buiten het huis. Kortom, een prima plek om oud te worden

Lees meer ›
Direct contact