Wonen in een zorgvilla

U vindt de kleinschalige nieuwbouw zorgvilla’s van Zorggroep De Laren op de mooiste locaties in Nederland. Alle locaties worden gekenmerkt door het specifieke karakter van de omgeving. Dicht bij zee, in een bosrijke omgeving of gelegen aan de rand van een dorp of in het centrum. Naar welke villa gaat uw voorkeur uit?

Wat is een zorgvilla?

Een zorgvilla fungeert als een particuliere zorginstelling waar ruimte, privacy en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Onze zorgvilla’s geven ouderen met een zorgvraag de kans om het leven voort te zetten zoals zij gewend zijn, binnen de mogelijkheden die zij hebben. Bijvoorbeeld ouderen met dementie, maar ook ouderen die sociale cohesie willen opzoeken in combinatie met de geborgenheid en comfort van het gemeenschappelijke dak. 24 uur per dag wordt deskundige zorg aangeboden, gecombineerd met zo veel mogelijk eigen regie en een eigen appartement. De zorgvilla bevat gemeenschappelijke huis- en eetkamers waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, uitgebreide faciliteiten en uiteenlopende activiteiten.

Deze manier van kleinschalig wonen en leven biedt nieuwe mogelijkheden en creëert tijd en ruimte om te genieten van gezelschap, interesses en bezigheden. Zo kunnen bewoners het leven voortzetten zoals zij dat gewend zijn.

Benieuwd hoe bewoners het bij ons ervaren? Lees de bewonersportretten.

Wat kost wonen in één van onze zorgvilla’s?

De kosten van een eigen appartement in één van onze zorgvilla’s zijn afhankelijk van de locatie, de grootte en ligging van het appartement. De prijzen variëren van ongeveer vierduizend euro per maand voor de kleinere, tot gemiddeld zevenduizend euro per maand voor de grotere appartementen. Dit bedrag behelst de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice.

Lees meer over financiën

Ook zorghotel

Kunt u tijdelijk niet zelfstandig thuis wonen, maar heeft u wel (extra) deskundige zorg nodig? Dan is een particulier zorghotel de oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u herstellende bent van een operatie of ziekte en uw partner of mantelzorger u deze zorg niet kan bieden. Ook als uw mantelzorger er even tussenuit is, biedt ons zorghotel een oplossing.

Tijdens uw verblijf krijgt u, in uw eigen studio, de zorg die u nodig heeft. Ons deskundige personeel is er om u te ontlasten, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die onze zorgvilla bieden.

Onderstaande zorgvilla’s beschikken over een zorghotel:

Lees hier meer over tijdelijk verblijven in één van onze zorghotels.

Verblijven in een zorghotel
Villa Hoefstaete

Meer weten over één van onze zorgvilla’s?

Wilt u verder kennismaken met Zorggroep De Laren? Op afspraak bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de villa van uw keuze. Of vraag een brochure aan.

Neem contact op
Direct contact