Kleinschalig wonen

Een thuis met geborgenheid en comfort, bevordert de fysieke en mentale gesteldheid. De ruime villa’s van Zorggroep De Laren zijn daarom stuk voor stuk ontworpen en ingericht met oog voor detail, kwaliteit en wooncomfort. Elke villa heeft een eigen sfeervolle identiteit. Of couleur-locale, zoals de Fransen zo mooi zeggen.

impressie foto van appartement 21

Royaal wonen

De appartementen in onze zorgvilla’s zijn ruim opgezet. Van alle gemakken voorzien en geven een veilig en geborgen gevoel. Echtparen wonen er riant samen. Alle huurappartementen hebben een woonkamer en een aparte slaapkamer. Er zijn ook appartementen met twee slaapkamers. Als verlengstuk van uw zorgappartement zijn er de gemeenschappelijke woon- en eetkamer en de tuin met terras waar u te allen tijde gebruik van kunt maken.

Bekijk onze zorgvilla's

Comfortabel wonen

Genieten van dat wat het leven biedt, dat is ons uitgangspunt. Niet voor niets is alles bij Zorggroep de Laren erop gericht om u en uw familie te ontzorgen. Onze villa’s, de zorg en ook de service. U beschikt over een ruim en comfortabel appartement met een aparte slaapkamer in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Uw behoeften en wensen staan op de eerste plaats. En er is tijd, ruimte en energie voor begeleiding en activiteiten.

Lees meer over duurzaam en comfortabel wonen

Elkaar ontmoeten

Wonen in één van onze particuliere zorgvilla’s biedt het beste van twee werelden. Namelijk, de privacy van uw eigen woonomgeving en het gezellig samenzijn binnen bereik. Het leven onder één dak met anderen geeft u de mogelijkheid nieuwe contacten op te doen en in gesprek te raken met anderen. Tijdens de maaltijden in de eetkamer of onder het genot van een kopje koffie in de gemeenschappelijke woonkamer. De plek waar uw visite ook altijd welkom is.

lees meer over zorg en welzijn
Fraai aangekleed zorgappartement

Inrichten naar eigen wens en smaak

Wonen en leven zoals u dat gewend bent, kan alleen als u zich ook écht thuis voelt. Bij Zorggroep De Laren richt u uw zorgappartement geheel naar eigen wens en smaak in. Uw eigen spullen en eigen sfeer zorgen voor een vertrouwd en veilig gevoel. 

lees meer over Verhuizen en inrichten

Onze villa's

Herstellen in één van onze Zorghotels? Klik hier

Sfeervol wonen

De villa’s van Zorggroep De Laren zijn sfeervol ingericht met oog voor detail, kwaliteit en wooncomfort.

Deskundige zorg

In onze villa's is professionele zorg - van persoonlijke verzorging tot intensieve verpleging - de klok rond beschikbaar.

Gastvrije service

Onze service is erop gericht u en uw familie zo veel mogelijk te ontzorgen zodat u kunt genieten van wat het leven biedt.

Reviews Zorggroep De Laren

ZorgkaartNederland

8.3

De Kleine Heide heeft in barre Corona tijden uitstekend gezorgd voor mijn tante. Er was volop en tijdig aandacht voor haar specifieke wensen en omstandigheden. Ook voor de familie was er steevast goede aandacht. Tot en met het einde was er warmte.

Lees meer ›

9.3

Mijn vader heeft bijna 5 jaar in Villa Hamer gewoond. Het wennen van een plek waar je 50 jaar gewoond hebt, naar een nieuwe woonomgeving - ook al is die nog zo mooi en fijn als bij Villa Hamer- was de eerste tijd best moeilijk. Door alle fijne aandacht en zorg van medewerkers is het gevoel van thuis zijn er ook in deze nieuwe omgeving gekomen. De maaltijden waren perfect verzorgd. De gastvrijheid was heel fijn. Familieleden of vrienden waren van harte welkom om koffie te komen drinken of mee te komen eten. De festiviteiten en diners op bijzondere (feest) dagen vonden we ook als kinderen en kleinkinderen heel erg leuk en waren we graag bij. Er werd door de teams van de villa echt iedere dag heel veel aandacht besteed aan een mooie invulling van de dag. Culturele- , sportieve- , buiten- of creatieve activiteiten waren er met een mooie afwisseling. En alles op maat. Dit werd door mijn vader en ons echt enorm gewaardeerd. Dank voor alle liefdevolle en persoonlijke aandacht.

Lees meer ›

10

Kan niet anders zeggen dan dat de verblijf bij Zorgvilla Sluysoort uitstekend was. Boven elke verwachting. Het zorgpersoneel is professioneel, zorgzaam en betrokken. Het verblijf zelf is mooi en heel schoon en ligt in een prachtige omgeving. Het appartement was leuk ingericht, schoon en ruim. Het eten is heerlijk en ruim voldoende. Je zou er eigenlijk niet weg willen. Een echte aanrader. Dank jullie wel.

Lees meer ›

9

Mijn moeder (96 jaar) woont in Villa Marijke Elisabeth in een ruim appartement aan de tuinzijde. In het begin was zij erg op zichzelf. Door de positieve aandacht die zij voortdurend krijgt heeft zij het thans erg naar haar zin. Het team, onder de bezielende leiding van de manager is niets te veel. Mijn moeder is qua eten van de oude stempel, maar er wordt toch geprobeerd om het haar naar het zin te maken. Ook wordt er van alles voor de bewoners georganiseerd, zowel binnen als buiten het huis. Kortom, een prima plek om oud te worden

Lees meer ›
Direct contact