Wonen en leven

Een geborgen en comfortabel thuis bevordert de fysieke en mentale gesteldheid. De villa’s van Zorggroep De Laren zijn stuk voor stuk ontworpen en ingericht met oog voor detail, kwaliteit en wooncomfort. Elke villa heeft haar eigen sfeervolle identiteit, couleur-locale zoals de Fransen zeggen.

Ruim wonen bij Zorggroep de Laren

Ruim wonen

De huurappartementen in onze villa's zijn royaal opgezet. U woont er veilig en van alle gemakken voorzien. Echtparen wonen riant samen. Alle appartementen hebben een woonkamer en een aparte slaapkamer. Er zijn ook appartementen met twee slaapkamers. En natuurlijk staat de gemeenschappelijke woon- en eetkamer en de tuin met het terras tot uw beschikking!

Bekijk onze villa's
Comfortabel bij Zorggroep de Laren

Comfortabel leven

In de villa’s van Zorggroep De Laren is alles erop gericht u en uw familie te ontzorgen. Zo kunt u genieten van dat wat het leven biedt.
Een ruim en comfortabel appartement in de geborgenheid van de villa. Uw behoeften en wensen op de eerste plaats. Tijd, ruimte en energie voor leuke dingen. Dát is de basis die we u bieden. 

Lees meer over service
Samen wonen in Zorggroep de Laren

Elkaar ontmoeten

U beschikt over de privacy van uw eigen appartement. Maar het leven onder één dak geeft u ook de gelegenheid met andere bewoners in gesprek te raken, nieuwe contacten op te doen en gelijkgestemden te ontmoeten. Tijdens de maaltijden in de eetkamer bijvoorbeeld. Of tijdens het koffiedrinken in de gemeenschappelijke woonkamer, waar ook uw visite altijd welkom is. 

Vraag een brochure aan
Fraai aangekleed zorgappartement

Inrichten naar eigen wens en smaak

''Wonen en leven zoals u gewend bent...'' Dat kan alleen als u zich ook écht thuis voelt. Daarom kunt u bij ons uw appartement naar eigen wens en smaak inrichten. Want met uw vertrouwde inrichting en eigen spullen om u heen voelt u zich snel op uw gemak. En mocht u extra hulp nodig hebben. Dan coördineren we dat voor u! 

lees meer over wonen

Onze villa's

Herstellen in één van onze Zorghotels? Klik hier

Sfeervol wonen

De villa’s van Zorggroep De Laren zijn sfeervol ingericht met oog voor detail, kwaliteit en wooncomfort.

Deskundige zorg

In onze villa's is professionele zorg - van persoonlijke verzorging tot intensieve verpleging - de klok rond beschikbaar.

Gastvrije service

Onze service is erop gericht u en uw familie zo veel mogelijk te ontzorgen zodat u kunt genieten van wat het leven biedt.

Lees ook:
Villa Sluysoort - Maarssen
Bekijk deze villa
Direct contact