Feest in Villa De Kleine Heide

4 oktober 2021

feestelijk programma ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan

Zaterdag 2 oktober was het feest in Villa De Kleine Heide! Met bewoners en medewerkers werd het vijfjarig bestaan van de zorgvilla gevierd. Het was een vol en mooi programma.

s' Morgens tijdens de koffie werd een speciale jubileumuitgave van de Nieuwsbrief uitgereikt. Drijvende kracht voor de totstandkoming van dit waardevolle document is onze medewerker Hannie Witlox. Zij verzamelde alle foto's en verhalen die mooie herinneringen boven haalden.

In de middag zorgde de swingende muziek van Dixielandband Sonorian voor de feestelijke sfeer. Het was een feest om zowel bewoners als medewerkers op de dansvloer te zien!

De afsluiting van de dag vormde een - volledig in eigen huis bereidde - Indische rijsttafel. Veel lof voor onze koks Jürgen en Ramona die dat tot in de puntjes verzorgd hebben. De tafeldecoratie lag als vanouds in de bekwame handen van het horecateam. Een intermezzo van twee danseressen met een sierlijke Indonesische dans maakte het geheel compleet.

Al met al een bijzondere dag in een bijzondere zorgvilla waar men met volle inzet doorgaat met het bieden van zorg en welzijn op maat aan alle bewoners!

Uitgelicht nieuws

Direct contact