Mevrouw den Boesterd viert 104de verjaardag

10 februari 2022
Zorgvilla Marijke Elisabeth kleurde gisteren feestelijk goud, want bewoonster mevrouw den Boesterd werd maar liefst 104 jaar oud.

Speciaal voor dit heuglijke moment kregen we bezoek van niemand minder dan de Burgemeester van Hilversum, Pieter Broertjes. Hij kwam langs om mevrouw den Boesterd hoogst persoonlijk te feliciteren met deze magische prestatie. Omringd door de prachtigste boeketten genoten beide van een boeiend gesprek in haar eigen luxe appartement in de villa. 

Een geslaagd feest met een gouden randje

Een bijzonder moment… Dát vraagt om een bijzondere viering. De hele dag stond Zorgvilla Marijke Elisabeth in het teken van deze mijlpaal. De hele villa was prachtig versierd en het feestteam zorgde voor een gezellige feestsfeer. Iedereen in de villa kon meegenieten. Er was veel belangstelling om mevrouw den Boesterd te feliciteren met haar verjaardag. Ook haar familie en vrienden waren uitgenodigd, om deze dag samen te vieren en te genieten. Mevrouw heeft zo enorm genoten van alle aandacht, lieve berichten, bloemen en cadeaus. We sloten de dag gezamenlijk af met een heerlijk diner onder het genot van live pianomuziek. Volgens locatiemanager Jeroen Boekel had de dag niet beter kunnen verlopen. Hij spreekt van een geslaagd feest met een gouden randje.

Het team van Zorgvilla Marijke Elisabeth
Het team van Zorgvilla Marijke Elisabeth

Feestelijk gedekte tafels in de gezamenlijke eetzaal van de villa

https://cdn.zorggroepdelaren.nl/zorggroep_de_laren_nl/uploads/media/1024x640/04/4004-IMG-20220209-WA0040.jpg?v=1-7
https://cdn.zorggroepdelaren.nl/zorggroep_de_laren_nl/uploads/media/1024x640/03/4003-IMG-20220209-WA0039.jpg?v=1-13
Versierde entree van Zorgvilla Marijke Elisabeth
Versierde entree van Zorgvilla Marijke Elisabeth

Uitgelicht nieuws

Direct contact