Textielkunst in Villa De Kleine Heide

29 oktober 2018

Zondag 28 oktober werd op bijzondere wijze de expositie van de textielkunstenaars van het HOi huis uit Son in Villa De Kleine Heide geopend.

Textielkunst in Villa De Kleine Heide
Textielkunst in Villa De Kleine Heide

Bewoners en genodigden zaten eerste rang in het restaurant dat voor deze gelegenheid het podium was van een sfeervolle modeshow.

Op zondag 28 oktober werd op bijzondere wijze de expositie van de textielkunstenaars van het HOi-Huis uit Son in Villa De Kleine Heide geopend. Bewoners en genodigden zaten eerste rang in het restaurant dat voor deze gelegenheid het podium was van een feestelijke modeshow. Een aantal dames van de textielwerkgroep én medewerkers van De Kleine Heide gingen ''de catwalk'' op om de prachtige hoeden en shawls gemaakt door Nelleke Merkx te showen. De show werd muzikaal begeleid door Yvonne Spanjer, huispianiste van de villa.

Warme kleuren en zachte materialen

Onder het genot van een hapje, drankje en de vriendelijke bediening genoten bewoners en bezoekers van de levendige presentatie en het daaropvolgend bezoek aan de expositie. De warme kleuren en zachte materialen van de textielcreaties geven juist nu - in de herfst - een warme uitstraling aan de hal en gangen van Villa De Kleine Heide.

Dank voor uw aanwezigheid en dank aan iedereen die meegewerkt heeft om de middag tot een succes te maken! De expositie is te bezichtigen.

Catherine Witvliet
Kunstcoördinator

Uitgelicht nieuws

Direct contact