Villa's Zorggroep De Laren preventief gesloten voor bezoek

18 maart 2020

Alle villa's van Zorggroep De Laren zijn vanaf 19 maart tot 20 mei preventief gesloten voor bezoek.

Het kabinet heeft deze maatregel genomen om de bewoners en het personeel beter te beschermen tegen het Coronavirus. "Kleinschalige woonvormen" moeten hun deuren sluiten voor bezoekers. Zo ook Zorggroep De Laren.

Maatregel van de overheid

Met ingang van 19 maart is helaas geen bezoek meer mogelijk voor onze bewoners. Dit geldt voor alle villa's van Zorggroep De Laren. Ook het ophalen van bewoners door familie is niet langer mogelijk. Een uitzondering op de sluiting geldt voor bewoners in de palliatief terminale fase en/of in andere onoverkomelijke situaties. Dit in overleg met de locatiemanager. Deze maatregel duurt in ieder geval tot 20 mei.

Wij realiseren ons dat dit een zware maatregel is. We beseffen het belang van contact met familie en naasten. Andere vormen van contact zoals bellen of facetimen met bewoners is wel mogelijk. Onze medewerkers kunnen indien gewenst hier bij assisteren.

Bewoners en familieleden kunnen met vragen terecht bij de locatiemanager van de betreffende villa.

Wij danken iedereen voor zijn/haar begrip en medewerking en spreken onze hoop uit familieleden en andere bezoekers weer snel te mogen verwelkomen.

Esther van Dalen
Directeur

Uitgelicht nieuws

Direct contact