Geborgen wonen in een seniorenwoning

Bent u klaar voor de volgende stap in uw leven? In een seniorenwoning kunt u het leven dat uw gewend bent gewoon voortzetten. In de comfortabele gelijkvloerse 2- of 3-kamerwoning heeft u privacy en toch is zorg dag en nacht beschikbaar. Een seniorenwoning huren is zeker een oplossing voor wie vrijheid én zekerheid wil.

Wat houdt een seniorenwoning in?

Er ontstaan misschien vragen bij de huur van een seniorenwoning. Wat houdt een seniorenwoning precies in? En wat staat u allemaal te wachten? Zoals gezegd bent u met een seniorenwoning verzekerd van een ruime en comfortabele gelijkvloerse woning. U woont zelfstandig, met uw partner of alleen, en heeft veelal gelijkgestemden in uw omgeving. Vaak kunt u met medebewoners eten of elkaar ontmoeten als u daar behoefte aan heeft. Een ander belangrijk punt is de zorg. In of rondom de seniorenwoning is zorg beschikbaar. Zo kunt u met een veilig gevoel wonen en leven.

Een seniorenwoning huren bij Zorggroep De Laren?

Bij Zorggroep De Laren stellen wij de behoeften en wensen van onze bewoners centraal. De locatie van een seniorenwoning vinden wij belangrijk. De woningen bevinden zich op de mooiste locaties in Nederland: langs het water, in het bos of aan de rand van een grote plaats of stad. Alle woningen hebben een aparte woon- en slaapkamer, een pantry, een badkamer, een berging, ruime drempelvrije rolstoeltoegankelijke (door)gangen en gezamenlijke voorzieningen als bibliotheek, tuin met paden en terras. Zo willen we een fijne woonomgeving voor u creëren.

Als u een seniorenwoning huurt bij Zorggroep De Laren bieden wij zorg en diverse services. Zoals schoonmaakservices, maaltijdservice en was- en strijkservice. Het kleinschalig wonen zorgt voor persoonlijk en betrokken contact. Alle (zorg)medewerkers hebben privacy en respect hoog in het vaandel. Dat vindt de heer Berkhout, wonend in Maarssen, ook.

“In Villa Sluysoort heeft men begrip voor ieders privacy en wordt er echt persoonlijk contact gemaakt. Ze willen graag weten wat ik nodig heb en belangrijk vind.’’- De heer Teding van Berkhout, bewoner Villa Sluysoort te Maarssen.

Tot slot hebben wij nog andere zaken waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Zo hebben wij gemeenschappelijke ruimtes om medebewoners te ontmoeten of uw visite te ontvangen. In de gemeenschappelijke eetkamer serveren we driemaaldaags een vers bereide maaltijd. Voor koffie en thee tussendoor wordt gezorgd. We helpen u daarnaast bij het huishouden. Onze medewerkers houden uw seniorenwoning schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. Daar heeft u geen omkijken naar.

Een seniorenwoning bekijken?

Heeft u interesse in een van onze woningen? Bekijk de de woningen van Zorggroep De Laren. Het is mogelijk om een brochure aan te vragen en een rondleiding te volgen. We nodigen u ook graag uit voor een proeflunch of een proefnacht.

neem contact op
Direct contact