Maaltijdservice

Elke zorgvilla heeft een eigen professionele keuken. Waar de kok en een compleet horeca team dagelijks verse maaltijden bereiden en verzorgen. Deze maaltijden worden geserveerd in de eetkamer. ‘s Avonds is er een driegangendiner, waarbij we, indien gewenst, wijn schenken. Uiteraard houdt de kok bij de samenstelling van de maaltijden rekening met eventuele diëten en andere wensen.

Ontbijt wordt - in de regel - geserveerd tussen 8 en half 10. De lunch is van half 1 tot 2 uur. En het diner van 6 tot 8 uur. Koffie, thee en vruchtensap voor bewoners en hun visite staan gedurende de hele dag ter beschikking. Bij aanmelding van uw visite, kan de locatiemanager vertellen welke kosten daar eventueel aan verbonden zijn.

In de centrale huiskamer kunt u in de ochtend genieten van een koffiemoment. In de middag is er een theemoment. En rond 5 uur wordt er gezamenlijk een aperitief geserveerd. Om het dagritme zoveel mogelijk aan te houden stimuleren wij dit soort gemeenschappelijke momenten. Uiteraard is de keus aan de bewoners om deze wel of niet bij te wonen.

Direct contact