Werken bij Zorggroep De Laren

Verhalen van onze collega's

Zeven zorgvilla’s in Nederland

Werken in een prachtige omgeving? Zorggroep De Laren heeft kleinschalige zorgvilla’s op de mooiste locaties in Nederland. Dicht bij zee, in een bosrijke omgeving of gelegen aan de rand van een dorp of in het centrum. Klik op de zorgvilla van jouw keuze en bekijk de openstaande vacatures.

Daarom wil je werken bij Zorggroep De Laren

Werken bij Zorggroep De Laren betekent werken in een luxe zorgvilla waar bewoners kiezen voor het topsegment in wonen met zorg en service. Waar we ouderen met een zorgvraag het leven laten voortzetten zoals zij dat gewend zijn. Binnen de mogelijkheden die zij hebben en met de blik op wat nog wél kan. Wij geven bewoners aandacht. We weten wanneer, waarvan en waarom onze bewoners genieten en maken dit mogelijk. Met elkaar doen we er alles aan om de beste zorg, service en gastvrijheid te bieden.

Neem jij graag de tijd voor onze bewoners? Kom dan werken in een van onze zeven luxe zorgvilla’s. We werken in hechte teams. We hebben aandacht voor sfeer, voor elkaar, voor waardering en voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Al vierde jaar op rij behoren wij tot de ‘Beste Werkgevers’ van Nederland. Dit is een keurmerk voor organisaties die door eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd. Hiermee tonen we aan dat we niet alleen de zorg en aandacht voor onze bewoners, maar ook voor onze medewerkers hoog in het vaandel hebben. Benieuwd hoe collega’s het ervaren om bij Zorggroep De Laren te werken? Lees dan onze medewerkersverhalen!

Genieten

We weten wanneer, waarvan en waarom onze bewoners genieten en maken dit mogelijk.

Ontmoeten

We bieden stijlvolle ontmoetingsplekken en faciliteren en stimuleren ontmoetingen tussen bewoners onderling en met gasten.

Verrassen

We zorgen zowel voor de "kleine" dagelijkse, als de "grote" incidentele verrassingen.

Geborgenheid

We zorgen ervoor dat onze bewoners zich veilig, op hun gemak, gerespecteerd en thuis voelen.

Direct contact