Duurzaam en comfortabel wonen

Alle villa’s hebben een personenlift. De appartementen en de gemeenschappelijke woon- en eetkamers zijn ruim opgezet en drempelvrij. Via de automatische deuren is het eenvoudig om zelfstandig met uw rollator of rolstoel van de ene ruimte naar de andere te bewegen. Ook de besloten tuin met wandelpaden en terras is gemakkelijk en rolstoelvriendelijk toegankelijk. De badkamers en toiletten zijn eveneens ruim en zeer geschikt voor rolstoelgebruikers. Indien een tillift noodzakelijk is, kan deze door onze technische dienst worden gemonteerd. Verder zijn alle appartementen - uitgezonderd die in Villa Hamer - voorzien van een vloerverwarming. Die u zelf kunt bedienen middels een thermostaat.

Duurzaam

Duurzaamheid hebben we bij Zorggroep De Laren zeer hoog in het vaandel. Alle villa’s zijn voorzien van zonnepanelen, LED-verlichting, duurzame warmtebronnen zoals WKO-installaties (Warmte Koude Opslag) en laadpalen voor elektrisch personenvervoer.

Onze investeerder, het Amvest Living & Care Fund (zie ook Feiten en Cijfers) heeft in september 2017 de hoogst haalbare Green Star met vijf sterren behaald in de Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB). Tevens is het fonds eerste geworden in de categorie Healthcare. Het fonds heeft een brede duurzaamheidsstrategie. Naast het realiseren van energiezuinige zorggebouwen, ligt de focus op de maatschappelijke impact door het creëren van een fijne woonomgeving voor kwetsbare ouderen. Persoonlijke, hoogwaardige zorg is hierbij het uitgangspunt.

Direct contact