Tijdelijk verblijven in één van onze zorghotels

Een ontzorgd verblijf in ons Zorghotel

Wat is een particulier zorghotel?

Een particulier Zorghotel is de oplossing voor als u tijdelijk niet thuis kunt wonen, maar wel (extra) deskundige zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld voor als u herstelt van ziekte of een operatie en uw partner of mantelzorger deze zorg niet kan bieden. Op zoek naar permanent verblijf? Bekijk dan onze Zorgvilla's.

Waarom een tijdelijk verblijf in ons Zorghotel?

In uw eigen studio krijgt u de zorg die u nodig heeft. Ook met (beginnende) dementie bent u verzekerd van een veilige omgeving. Ons deskundige personeel ontlast u tijdens uw verblijf zodat u zich kunt richten op uw herstel. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die de villa biedt. Het Zorghotel is daarbij een goede keus als u tijdelijk dichter in de buurt wilt wonen van familie of vrienden, bijvoorbeeld rond de zomervakantie of de eindejaarsperiode. Uw familie, vrienden en kennissen zijn altijd welkom.

Deze voordelen heeft een Zorghotel

  • U heeft uw eigen studio (éénkamerappartement)
  • U heeft privacy en rust én u krijgt de zorg die u nodig heeft
  • Er is 24 uur per dag deskundige zorg beschikbaar
  • Een professionele kok en zijn team bereiden en verzorgen dagelijks verse maaltijden
  • Door de aanwezigheid van gemeenschappelijke ruimtes en andere bewoners is sociaal contact nabij
  • Alle medewerkers van de villa houden rekening met uw wensen en behoeften
  • Uw partner, mantelzorger en/of familie worden ook ontzorgd
  • Uw visite is welkom

Kosten en eigen bijdrage Zorghotel

De dagprijs van het Zorghotel is 195 euro. Per uur zorg komt er 54 euro bij. Afhankelijk van uw verzekering wordt een deel van de kosten van uw verblijf vergoed. Heeft u vragen hierover of anderszins behoefte aan informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Zorghotel in uw regio

Wij bieden u de keuze uit verschillende locaties. Wellicht vindt u het fijn om in de buurt van uw woonplaats te verblijven of om juist dichtbij uw familie te zijn. De locatie waar u wenst te verblijven is aan u.

Zorghotel Bloemendaal

De naam van dit Zorghotel verklapt het al: Zorghotel Villa Duinstaete bevindt zich aan de rand van de duinen, midden in de natuur. Bekijk ons zorghotel in Bloemendaal.

Zorghotel Maarssen

Centraal gelegen in Nederland vindt u Zorghotel Villa Sluysoort. De combinatie van de ligging en de landelijke omgeving maken de locatie uniek. Bekijk ons zorghotel Maarssen.

Zorghotel Bosch en Duin

In de bosrijke omgeving van Bosch en Duin bevindt zich Zorghotel Villa Hoefstaete. U komt hier heerlijk tot rust in de riante tuin en het vele groen. Bekijk ons zorghotel in Bosch en Duin.

Beschikbaarheid en aanvullende informatie

Wilt u weten of er een studio beschikbaar is of heeft u eventuele andere vragen over onze Zorghotels?

Lees ook:
Onze villa's
Bekijk alle villa's
Direct contact