Tijdelijk verblijven in één van onze zorghotels

Onbezorgd verblijven in een particulier zorghotel

Kunt u tijdelijk niet zelfstandig thuis wonen, maar heeft u wel (extra) deskundige zorg nodig? Dan is een particulier zorghotel de oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u herstellende bent van een operatie of ziekte en uw partner of mantelzorger u deze zorg niet kan bieden. Ook met (beginnende) dementie, bent u verzekerd van een veilige omgeving.

Bent u op zoek naar een permanent verblijf, bekijk dan onze Zorgvilla's.

Waarom een tijdelijk verblijf in ons zorghotel?

Tijdens uw verblijf krijgt u, in uw eigen studio, de zorg die u nodig heeft. Ons deskundige personeel is er om u te ontlasten, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die de zorgvilla te bieden heeft. Ons zorghotel is tevens een goede keus als u tijdelijk dichterbij familie of vrienden wilt wonen. Bijvoorbeeld rond de zomervakantie of de eindejaarsperiode. Familie, vrienden en kennissen zijn altijd welkom voor bezoek.

Deze voordelen heeft een zorghotel

  • U heeft uw eigen studio (éénkamerappartement).
  • U heeft privacy en rust én u krijgt de zorg die u nodig heeft.
  • Er is 24 uur per dag deskundige zorg beschikbaar.
  • Een professionele kok en zijn team bereiden en verzorgen dagelijks verse maaltijden.
  • Door de aanwezigheid van gemeenschappelijke ruimtes en andere bewoners is sociaal contact nabij.
  • Alle medewerkers van de villa houden rekening met uw wensen en behoeften.
  • Uw partner, mantelzorger en/of familie worden ook ontzorgd.
  • Uw visite is altijd welkom.

Kosten en eigen bijdrage zorghotel

De dagprijs van ons zorghotel is 195 euro. Per uur zorg, komt daar 54 euro bij. Afhankelijk van uw verzekering wordt een deel van de verblijfskosten vergoed. Heeft u hier vragen over, of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Zorghotel in uw regio

Zorggroep De Laren heeft zorghotels op verschillende locaties. Wellicht vindt u het fijn om in de buurt van uw woonplaats te verblijven. Of bent u liever juist dichtbij uw familie. De locatie waar u wenst te verblijven is geheel aan u.

Zorghotel Bloemendaal

Zorghotel & Zorgvilla Duinstaete bevindt zich aan de rand van de duinen, zoals de naam al doet vermoeden. Midden in de natuur geniet je hier van de nodige rust en deskundige zorg. Bekijk ons zorghotel in Bloemendaal.

Zorghotel Maarssen

Centraal in Nederland gelegen, vindt u Zorghotel & Zorgvilla Sluysoort. De combinatie van de ligging en de landelijke omgeving maakt deze locatie zeer uniek. Bekijk ons zorghotel Maarssen.

Zorghotel Bosch en Duin

In de bosrijke omgeving van Bosch en Duin staat Zorghotel & Zorgvilla Hoefstaete. Hier komt u heerlijk tot rust in de riante tuin, omringd door het vele groen. Bekijk ons zorghotel in Bosch en Duin.

https://cdn.zorggroepdelaren.nl/zorggroep_de_laren_nl/uploads/media/1024x640/00/3850-IMG_8391%20Zorghotel%20app%207%20Villa%20Sluysoort%20foto%201.jpg?v=1-0
https://cdn.zorggroepdelaren.nl/zorggroep_de_laren_nl/uploads/media/1024x640/09/3849-IMG_8383%20Sluysoort%20zorghotel%20app%206%20foto%202.jpg?v=1-0
https://cdn.zorggroepdelaren.nl/zorggroep_de_laren_nl/uploads/media/1024x640/08/3848-IMG_8382%20Sluysoort%20zorghotel%20app%206%20foto%201.jpg?v=1-0
https://cdn.zorggroepdelaren.nl/zorggroep_de_laren_nl/uploads/media/1024x640/06/3846-IMG_8392%20Zorhotel%20app%207%20Villa%20Sluysoort.jpg?v=1-0

Beschikbaarheid en aanvullende informatie

Wilt u weten of er een studio beschikbaar is of heeft u eventuele andere vragen over onze zorghotels?

Lees ook:
Onze villa's
Bekijk alle villa's
Direct contact