ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is een website waar mensen hun waardering geven aan zorgverleners, zorginstellingen en behandelaars. Al die beoordelingen vormen een betrouwbare, onafhankelijke database van ervaringen met de zorg in Nederland. Het is een initiatief van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF).

Hieronder ziet u een overzicht van alle zorgvilla’s van Zorggroep De Laren. Wilt u uw ervaring delen of bent u benieuwd naar de actuele score van een specifieke zorgvilla? Klik dan op het logo van ZorgkaartNederland, naast de villa naar keuze of op lees meer. U wordt dan doorgeleid naar de website van ZorgkaartNederland. Daar kunt u ons beoordelen en lezen wat onze bewoners - of hun familie - vinden van de zorg en service van Zorggroep De Laren.

Bent u tevreden zegt het voort, bent u ontevreden zegt het ons
We waarderen het als u uw ervaring deelt op ZorgkaartNederland. Zo helpt u ons om onze zorg en service te verbeteren. En u helpt anderen in hun zoektocht naar een geschikte zorgaanbieder. Bent u ergens ontevreden over, dan horen wij dat graag persoonlijk. Zo kunnen we in een gezamenlijk gesprek zonodig meteen actie ondernemen.

Reviews Villa Duinstaete

ZorgkaartNederland

8.3

De zorg en de woonomgeving waren uitstekend. Ik had wel wat meer jongere en vitale bewoners verwacht. De keuken worstelde merkbaar met onderbezetting. Het niveau moet structureel omhoog om te kunnen spreken van een ‘chef-kok die een driegangenmenu menu serveert’. Met het gevaar van COVID-19 zou men voorzichtiger moeten omgaan.

Lees meer ›

9

Mijn verblijf in zorghotel Duinstaete heb ik als heel positief ervaren. De verzorging was uitstekend en de locatie is mooi. Ik vind het wel vreemd, dat ik de locatie manager nooit echt heb gesproken. Dat moet met twee roulerende zorgkamers toch geen belasting zijn. Bovendien zou de onduidelijkheid over het verkrijgen van een zorgverklaring dan eerder zijn opgelost. Aan het zorghotel is geen verpleegkundige niveau 5 verbonden. Tip voor de twee zorgkamers; een rollend nachtkastje met uitschuifbaar blad.

Lees meer ›

9.3

Door de coronatijd was het bezoek maar beperkt mogelijk, dat was jammer. Ik miste contactmomenten in de huiskamer en het restaurant. Het duurde lang voordat het op gang kwam. Verder niets dan lof voor de medewerkers. Niets was ze te veel.

Lees meer ›

8.7

De bewoner wordt behandeld als mens en in zijn/haar waarde gelaten. De medewerkers doen er alles aan om de bewoners zo gewoon mogelijk te laten leven passend bij wat ze gewend zijn.

Lees meer ›

7.8

Positieve punten: de verzorging, eten en accommodatie. Over het algemeen prima, maar door omstandigheden (corona, winterweer) zo nu en dan te weinig personeel waardoor ik niet altijd gelijk geholpen kom worden.

Lees meer ›

10

Gedurende een lang weekend: vrijdagochtend tot maandagochtend zijn wij uitstekend verzorgd in alle opzichten!

Lees meer ›

9.5

De zorg is heel persoonlijk en betrokken. Er is ook een enorme flexibiliteit. Ze maken je het zeer naar de zin. Kapper is inpandig en een pedicure is snel geregeld. De kleinschaligheid is super, waardoor je je geen nummer voelt en het contact met medewerkers en medebewoners makkelijk en plezierig is. De variatie aan redenen voor verblijf is een pre. De locatie is perfect met prachtige kamers, tuin en omgeving. Zeker als je daarbij nog in ogenschouw neemt dat het een organisatie in opbouw is, doen ze het wel heel erg goed.Ik kan en zal het iedereen aanraden!

Lees meer ›

Reviews Villa Hamer

ZorgkaartNederland

10

Ben 2 weken in Zorgvilla Hamer in Berg en Dal opgenomen geweest om bij te komen van enkele operaties. Hierbij wil ik mijn dank uitspreken aan allen die mij in deze weken hebben verzorgd. Het was een prachtig appartement, de zorg en aandacht van alle mensen was geweldig en erg persoonlijk en de verzorging van mij en mijn gasten buitengewoon. Ook de bewoners waren naast het personeel heel gezellig. Ik heb me er echt thuis gevoeld en nogmaals dank aan het management en alle personeelsleden voor de goede zorgen! Het ga jullie goed . Intussen moet ik thuis verder opknappen, een grote overgang!

Lees meer ›

9.6

Villa Hamer heeft mij op zeer korte termijn willen opnemen voor post-operatieve nazorg. Ik ben mij ervan bewust, dat dit heel veel (administratief) werk was voor een relatief kleine verdienste. Daarvoor ben ik de Villa heel dankbaar. Mijn verblijf was heel prettig en comfortabel; de medewerkers allervriendelijkst, de maaltijden uitstekend en de kamers (met airco) ruim. Er is ruimte voor persoonlijke wensen; er is tijd voor persoonlijke aandacht. Er werd perfect omgegaan met mijn dieet. Behulpzame stagiairs vormden de extra kers op te taart. Ik kan de Villa zeker aanbevelen voor een recreatief verblijf met de mantelzorger samen, of als respijtzorg). Aan de voorkant van de villa is er enig verkeerslawaai (bij het kruispunt0

Lees meer ›

9.3

Mijn vader heeft bijna 5 jaar in de villa gewoond. Het wennen van een plek waar je 50 jaar gewoond hebt, naar een nieuwe woonomgeving - ook al is die nog zo mooi en fijn als bij Villa Hamer- was de eerste tijd best moeilijk. Door alle fijne aandacht en zorg van medewerkers is het gevoel van thuis zijn er ook in deze nieuwe omgeving gekomen. De maaltijden waren perfect verzorgd. De gastvrijheid was heel fijn. Familieleden of vrienden waren van harte welkom om koffie te komen drinken of mee te komen eten. De festiviteiten en diners op bijzondere (feest) dagen vonden we ook als kinderen en kleinkinderen heel erg leuk en waren we graag bij. Er werd door de teams van de villa echt iedere dag heel veel aandacht besteed aan een mooie invulling van de dag. Culturele- , sportieve- , buiten- of creatieve activiteiten waren er met een mooie afwisseling. En alles op maat. Dit werd door mijn vader en ons echt enorm gewaardeerd. Dank voor alle liefdevolle en persoonlijke aandacht.

Lees meer ›

9

Mijn vader heeft een aantal jaren in Villa Hamer gewoond in een uitermate comfortabel en ruim zorg-appartement. De verzorging was super vriendelijk en zorgzaam. Mijn vader sprak bij ieder bezoekje z’n uiterste tevredenheid uit. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om hem altijd weer alleen achter te moeten laten, hij zwaaide mij altijd uit met een glimlach op z’n gezicht. Wat ik ook als heel prettig heb ervaren is dat ik altijd zeer welkom was in Villa Hamer en altijd mee kon lunchen of dineren. Er werd niet alleen super voor mijn vader gezorgd maar ook voor ons. De regelmatige huisconcerten en de wekelijkse live-muziek met gitaar en zang maakte veel blije gezichten bij de bewoners en bezoekers. Alle medewerkers van Villa Hamer hebben mij de laatste 3 jaren ontzorgd en heel veel quality-momentjes samen met mijn vader gegeven. Ik kon genieten met mijn vader en hoefde me verder nergens meer zorgen over te maken, echt fantastisch na een aantal zorgelijke jaren.

Lees meer ›

8.2

Mijn tante heeft (sinds haar 90e jaar) de laatste jaren van haar leven in Villa Hamer doorgebracht en was zeer tevreden over de zorg en persoonlijke aandacht die zij daar ontving. Er werd meestal goed ingegaan op haar wensen. Van extra begeleidende activiteiten heeft zij uit eigen keuze nauwelijks gebruik gemaakt, hoewel hier volop mogelijkheden voor waren: variërend van concertjes, schilderen tot bewegingsactiviteiten. Ze genoot van de rust, de heerlijke maaltijden, het praatje tussendoor met een van de medewerkers en de vogeltjes op haar balkon. En bovenal: ze voelde zich hier welkom en veilig. Mijn grote respect voor de empathie en aandacht die mijn tante aan het einde van haar leven ontving, en dit geldt tevens voor mij als mantelzorger. Het meeleven van de medewerkers in die moeilijke fase was hartverwarmend. Als sterk punt wil ik verder de uitstekende samenwerking met de huisartsenpost in Berg en Dal vermelden.

Lees meer ›

9.7

Mijn vader heeft bijna 1,5 jaar in Villa Hamer gewoond. Hij heeft daar een fijne tijd gehad met hele goede en persoonlijke verzorging. Wij hebben ook de contacten met de verzorging als zeer prettig ervaren. Ze hebben hun uiterste best gedaan om het voor mijn vader en voor ons als familie zo prettig mogelijk te maken. Ook in Coronatijd werd er gezorgd voor activiteiten voor de bewoners en voor allerlei mogelijkheden voor hun familieleden om hun dierbaren te kunnen blijven bezoeken. Er werd bijvoorbeeld een unit in de tuin geplaatst met daarin een transparante wand tussen ons als bezoekers en mijn vader, zodat we elkaar konden zien en spreken via de ook geïnstalleerde babyfoon. Wij zijn zeer tevreden over Villa Hamer en al het personeel en zijn blij dat hij daar heeft kunnen wonen.

Lees meer ›

7.7

Mooi faciliteit, zowel de appartementen als de gemeenschappelijke ruimte. Ook prima gelegen. Eten en drinken is heel goed voor elkaar, alsook de schoonmaak, en bezoek van familie wordt altijd warm onthaald. Er worden goede activiteiten georganiseerd voor de bewoners, al kan dat wat mij betreft nog meer aandacht krijgen. De meeste medewerkers doen erg hun best, maar de Zorgvilla heeft wel te kampen met nogal wat verloop in het personeelsbestand, waardoor je steeds weer aan nieuwe gezichten moet wennen. Soms gaat dat goed, soms wat minder, maar dat is bij elke organisatie wel zo. Al met al zou ik de Zorgvilla van harte aanbevelen.

Lees meer ›

9.5

Onze moeder en vader hadden beiden zeer intensieve zorg nodig. Ze zijn in Villa Hamer gaan wonen waar de aandacht en gastvrijheid geweldig is. Zowel van de mensen in de zorg maar zeker ook van de mensen in de ondersteuning en de keuken. De zorg is van goed niveau. Er was een goede verbinding en aansluiting bij wat mijn ouders belangrijk en nodig vonden. Zij hebben, ondanks hun flinke handicaps, drie jaar zeer plezierig samen geleefd. Na het overlijden van mijn moeder heeft mijn vader nog een zeer waardevolle periode gehad. Ondanks corona die de medewerkers Villa Hamer goed buiten de deur heeft gehouden. Omringt met goede zorg en fijne aandacht is mijn vader in september overleden. Onze ouders samen met ons kinderen hebben het besluit genomen dat zij, met de overwaarde van hun huis, de laatste jaren van hun leven het beste konden besteden aan een goede kwaliteit van leven. Waarbij ze samen konden blijven! Dat is samen met de mensen van Villa Hamer meer dan goed gelukt.

Lees meer ›

Reviews Villa Hoefstaete

ZorgkaartNederland

9.7

Onze ouders hebben 3 1/2 jaar in Villa Hoefstaete gewoond. Wat hebben zij genoten, in de laatste fase van hun leven, op deze prachtige locatie met een fantastisch zorgteam onder leiding van een geweldige locatiemanager. Bij de eerste ontmoeting in de Villa word je al gegrepen door de warme en rustige uitstraling van omgeving en interieur. Het verzorgende en inlevende team heeft onze ouders al die jaren met veel respect en zorg omringd. De koks verzorgen dagelijks een op maat gemaakte lunch en diner. Aan alle wensen wordt voldaan, en met zorg worden de borden opgemaakt. Als familie hebben wij vaak mee kunnen eten. Er zijn mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten, die regelmatig worden georganiseerd, ook uitstapjes in de omgeving. Er is voldoende privacy op de appartementen en in de woonkamer. Het is ook mogelijk om op het appartement te eten. Wij als kinderen hebben het echt als ons ‘ouderlijk huis’ ervaren, en sluiten voor altijd de Villa en het team in onze harten.

Lees meer ›

10

Wij verbleven 2.5 maand in Hoefstaete voor eerstelijns herstelzorg. Van de ontvangst tot aan het het vertrek hebben wij zorg, aandacht en ondersteuning gekregen van een hartelijk en vriendelijk team. Van alle verzorgenden, verpleegkundigen, de koks, de schoonmaakster, de gastvrouwen en de locatiemanager. Je voelt en merkt dat iedereen echt lid is van het team, met goede afspraken en een heel prettige werksfeer. Dat voel je. Het eten is gevarieerd en wordt met aandacht bereid. Ook zijn er wekelijks diverse activiteiten om aan deel te nemen, soms middagen met live-muziek en werden er speciale activiteiten georganiseerd met Kerst en Oud en Nieuw. De coronamaatregelen worden goed nageleefd, ook voor bezoekers. Daar hebben wij (85 en 81 jaar) geen enkele zorg over gehad. Bij aankomst zijn we 10 dagen in quarantaine geweest in ons eigen appartement, en werden prima verzorgd. Wij kijken heel dankbaar terug op deze periode. Het was warm, fijn en gezellig. En we zijn tot rust gekomen.

Lees meer ›

8.2

Onze moeder heeft ruim een jaar gewoond in de Hoefstaete, en heeft het er erg fijn gehad. de ambiance sloot naadloos aan bij haar levensstijl. zij waardeerde de mensen die er wonen en werken en deze waardering was wederzijds. er was ruim voldoende kwalitatieve aandacht voor haar, ondanks de vele wisselingen van personeel. ze kon ook erg van het eten genieten, net zoals wij wanneer we wel eens mee aten. voor ons als familie was de communicatie wel eens lastig, omdat er geregeld niet of erg laat werd gereageerd op contactmomenten onderzijds. onze moeder heeft daar verder geen last van gehad. in haar allerlaatste levensfase was de samenwerking tussen ons als familie en de Hoefstaete adequaat, warm en van een hoge kwaliteit.

Lees meer ›

Reviews Villa Sluysoort

ZorgkaartNederland

9.6

Ik vul deze vragenlijst in namens mijn moeder. Mijn moeder woont sinds 1 juni 2021 in het Zorghotel en een betere plek hadden we voor haar niet kunnen vinden. Zij voelt zich er heerlijk en het is echt haar “thuis”. Ze heeft een fantastisch sfeervol appartement met buiten terras en alle aandacht en hulp van alle lieve medewerkers. Er is echt persoonlijke aandacht voor haar en ze voelt zich er veilig. Dit is voor ons kinderen ook zo fijn, geruststellend gevoel… wetend dat je lieve moeder in goede handen is.

Lees meer ›

9.8

Goede communicatie, vriendelijke medewerkers en aandacht voor de bewoner(s). Snel schakelen is voor de medewerkers van Sluysoort geen probleem. Ook probeert men zo goed mogelijk van het huis een thuis te maken, wat zeer belangrijk is voor bewoner en familie. Ook qua eten is er voldoende variatie in het menu, vrijwel alles wordt mijn inziens netjes vers bereid. Wel duidelijk dat de zorg en het welzijn van de mens bij Villa Sluysoort voorop staat. Overige zorghuizen kunnen hier echt nog iets van leren. Enigste dat ik kan zien als verbeterpunt is het verlichten van de trap naar de hoofdingang buiten, deze tredes zijn voor bezoek op leeftijd ‘s avonds minder goed te zien want spiegelen beetje als nat zijn en iets om stevig aan vast te kunnen houden als ze trap oplopen gezien de huidige leuning bij slecht weer glad wordt. Maar als dat het enigste minpuntje is beoordeel ik Villa Sluysoort graag met een 9,8. Mijn dank is dan ook groot hoe mijn oma is opgevangen en wordt verzorgd.

Lees meer ›

9

Na een lange ziekenhuisopname met meerdere operaties ben ik naar Sluysoort gegaan. Het was een eerste stap naar herstel buiten het ziekenhuis. Het is me zeer bevallen. Een mooi, nieuw en efficiënt ingericht 2-kamerappartement. Vriendelijke en aandachtsvolle verzorging en een meer dan fantastische keuken. Mijn hond mocht bij me zijn en samen hadden we de heerlijke tuin tot onze beschikking. Sluysoort is een ideale plek om te wonen en, zoals in mijn geval, te herstellen.

Lees meer ›

9.3

Mijn ouders hebben hun laatste levensfase in Sluysoort doorgebracht; mijn vader woonde er 10, mijn moeder 15 maanden. Ze hebben daar een nieuw thuis gevonden en zijn op een geweldige en persoonlijke manier verzorgd (tot aan hun laatste adem). Bewoners en Team Sluysoort zijn daarmee een beetje familie geworden. Achteraf gezien is het jammer dat mijn ouders niet wat eerder besloten hebben naar Sluysoort te verhuizen; ze hadden dan langer van de geweldige faciliteiten en aardige bewoners en medewerkers kunnen genieten.

Lees meer ›

9.5

Perfect zorghotel, met lieve en zorgzame mensen!

Lees meer ›

8.8

De zorgaanbieder, Villa Sluysoort van de Zorggroep Laren, heeft prima voor mijn vader en moeder gezorgd. Op mijn vragen als zoon, werd snel en adequaat gereageerd. Mijn ouders hebben zich thuis gevoeld in villa Sluysoort. De communicatie tussen de villa en de huisarts en apotheek was eveneens goed. Het horeca team van de villa had altijd een oplossing voor de menu wensen van met name mijn vader en maakten altijd een praatje als ze langs kwamen. Kortom, mijn ouders hebben een heerlijke, zorgeloze tijd gehad in villa Sluysoort

Lees meer ›

10

Kan niet anders zeggen dan dat de verblijf bij Zorgvilla Sluysoort uitstekend was. Boven elke verwachting. Het zorgpersoneel is professioneel, zorgzaam en betrokken. Het verblijf zelf is mooi en heel schoon en ligt in een prachtige omgeving. Het appartement was leuk ingericht, schoon en ruim. Het eten is heerlijk en ruim voldoende. Je zou er eigenlijk niet weg willen. Een echte aanrader. Dank jullie wel.

Lees meer ›

8.2

Mijn ouders hebben van juli 2018 t/m april 2019 in Villa Sluysoort gewoond. Ze waren beiden aan het dementeren, dus ze vroegen nogal wat aandacht. Daar is is het personeel ontzettend goed en geduldig mee omgegaan. Ik heb dat heel erg gewaardeerd, en de rest van de familie ook.

Lees meer ›

Reviews Villa Marijke Elisabeth

ZorgkaartNederland

9

Mijn moeder is eigenlijk alleen maar tevreden.De algehele sfeer in het huis is prima. Er wordt aandacht besteed aan evenement en uitjes. Ze zijn altijd bezig om iets voor de bewoners te regelen zowel buitenhuis als binnenshuis. Er wordt tijd besteed aan het mooie terras. Als dochter ben ik ook erg tevreden hoe mij moeder daar woont. Ze heeft ook een beter sociaal leven, ze maakt altijd wel een praatje met medebewoners. Ik ben echt heel blij dat ze daar woont. Het is echt een zorghotel.

Lees meer ›

9

Dit huis behandeld iedere bewoner zoals hij is, met respect. De enorme betrokkenheid, het gevoel dat gegeven wordt aan mijn moeder in dit geval, is top! Ze nemen de moeite om haar te leren kennen en waar ze zich prettig bij voelt. En soms geven ze haar dat duwtje wat ze nodig heeft. Al het personeel van kok tot verpleging zijn fantastische mensen!

Lees meer ›

9.6

Mijn ervaring is dat er met heel veel liefde en aandacht met de bewoners omgegaan wordt. Respect heeft men hoog in het vaandel. Ook als bewoners niet makkelijk zijn, bijvoorbeeld ingegeven door hun aandoening, krijgen zij evenveel aandacht en zorg. De sfeer is er uitstekend, ik kwam er als dochter van bewoonster ook heel graag, voelde er me welkom.

Lees meer ›

9

Mijn moeder (96 jaar) woont hier in een ruim appartement aan de tuinzijde. In het begin was zij erg op zichzelf. Door de positieve aandacht die zij voortdurend krijgt heeft zij het thans erg naar haar zin. Het team, onder de bezielende leiding van de manager is niets te veel. Mijn moeder is qua eten van de oude stempel, maar er wordt toch geprobeerd om het haar naar het zin te maken. Ook wordt er van alles voor de bewoners georganiseerd, zowel binnen als buiten het huis. Kortom, een prima plek om oud te worden.

Lees meer ›

8.8

De locatie van Villa Marijke Elisabeth is heel mooi en rustig. Veel groen in de ruime binnentuin waar je fijn kunt zitten en lopen. De verzorging is betrokken, vriendelijk en professioneel. Er is veel aandacht voor het eten dat geserveerd wordt. Ik ben heel blij om hier te zijn, vooral omdat de opzet van het huis is zoveel mogelijk mijn eigen leven te kunnen blijven leven. Daar slagen ze wat mij betreft heel goed in. Ik heb ook veel vrijheid om me terug te trekken. Terwijl er ook genoeg momenten samen met de andere bewoners zijn.

Lees meer ›

8.8

Mijn moeder heeft hier met plezier gewoond in een prachtig appartement met terras. De verzorging was goed en liefdevol! Er werd veel georganiseerd voor de bewoners, zowel in huis als erbuiten. Ook ik werd gehoord, voelde mij er thuis en ben heel tevreden.

Lees meer ›

9.5

Bijzonder prettige instelling, mooie kamers en appartementen, zeer goede verzorging, lekkere maaltijden, fijne sfeer.

Lees meer ›

8.5

Als mantelzorger/bewindvoerder ben ik zeer tevreden over de professionele en liefdevolle verzorging die de medewerkers van Villa Marijke Elisabeth te Hilversum verlenen!

Lees meer ›

Reviews Villa MaJa

ZorgkaartNederland

9.2

Een van mijn dierbare vriendinnen woont nu binnen Villa MaJa. Zij woont door uitstekend, heeft het goed naar haar zijn. Al zijn er momenteel wel personele wijzigen. Echter gaat het de laatste maanden zichtbaar positief de betere kant op.

Lees meer ›

9.2

Onze nicht heeft in Villa MaJa gewoond. De afgelopen 2 1/2 halve maand, is er veel verandert. Fijn dat er nu een stevige locatiemanager aanwezig is. Er wordt liefde volle zorg verleent. Personeel is er bewoners gericht. Structuur wordt duidelijker, sfeer is gezelliger geworden. Alle lof en complimenten

Lees meer ›

7.8

Onze moeder is zeer liefdevol verzorgd in Villa MaJa. Ze heeft er tot het einde van haar leven met veel plezier gewoond, ondanks haar dementie. Echt alle lof voor de medewerkers en vrijwilligers! De informatievoorziening en het maken van afspraken was nog weleens moeilijk, maar dat kwam ook doordat het management niet goed functioneerde. Daar is nu nu gelukkig een positieve wending in gekomen. De interim locatiemanager bracht hier al verandering in. De huidige locatiemanager brengt hier ook verandering in. Bijscholing van het personeel moet ook de aandacht blijven houden. De openbare ruimten zijn soms te krap voor alle hulpmiddelen die de bewoners gebruiken. En ook het onderhoud van de tuin blijft een aandachtspunt. De bewoners worden wel heerlijk verwend en als familie hebben wij ons altijd heel welkom gevoeld.

Lees meer ›

Reviews Villa De Kleine Heide

ZorgkaartNederland

8

We willen onze dank uitspreken voor alle goede zorg die verleend is voor onze moeder door villa de Kleine Heide in Son en Breugel. Ruim vier jaar geleden hebben we samen met mijn moeder besloten dat zij meer zorg nodig had omdat ze Alzheimer had. We waren direct aangenaam verrast door de mooie locatie en de respectvolle bejegening voor de bewoners maar ook voor de familie. Vanaf het eerste moment hebben we ons welkom gevoeld. Het was uiteraard een speurtocht voor medewerkers en ons om de zorg af te stemmen op de toenemende zorg die nodig was voor onze moeder. De warme aandacht en overleg was hierbij essentieel. Onze moeder is een aantal weken geleden overleden en we zijn dankbaar hoe we als familie opgevangen en gesteund zijn in deze laatste fase van haar leven. We vonden het fijn we dat we dit op haar laatste eigen plek in de Kleine Heide konden doen. Vooral de kleine attenties waren zo belangrijk! Veel dank voor iedereen die voor onze moeder en ons gezorgd heeft.

Lees meer ›

8.3

De Kleine Heide heeft in barre Corona tijden uitstekend gezorgd voor mijn tante. Er was volop en tijdig aandacht voor haar specifieke wensen en omstandigheden. Ook voor de familie was er steevast goede aandacht. Tot en met het einde was er warmte.

Lees meer ›

8.2

Zeer tevreden over de verzorging, gastvrijheid (tegenover het "bezoek", wij, kinderen van mijn moeder) alles zeer liefdevol en met veel geduld.

Lees meer ›
Direct contact