Lancering unieke kledinglijn Zorggroep De Laren

8 februari 2023

Eindelijk was het dan zover: de lancering van de bedrijfskledinglijn van Zorggroep De Laren! Medewerkers liepen zelf vol trots mee in de modeshow in Villa Sluysoort in Maarssen. Het was de officiële presentatie van de bedrijfskleding aan bewoners, collega’s en het team van Dyanne Beekman, die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van onze eigen kledinglijn.

Eenheid in uitstraling & individuele keuzemogelijkheden

Meerdere factoren speelden een rol in de overweging van Esther van Dalen, directeur en mede-eigenaar van Zorggroep De Laren, om over te stappen op bedrijfskleding. “Er was behoefte aan eenheid en professionaliteit in de uitstraling van teams maar met behoud van eigenheid en persoonlijkheid van individuele medewerkers.”

Voor bewoners, familie en gasten was het ondanks de naambadges voorheen niet altijd meteen duidelijk wie bij de villa werkzaam was. Met de invoering van deze bedrijfskledinglijn hopen we dat medewerkers herkenbaar zijn. We hopen ook met subtiele onderlinge verschillen in de door hun gekozen kleding hun persoonlijkheid te onderstrepen. Daarnaast speelden hygiëne-eisen en bescherming ook een belangrijke rol in de keuze voor bedrijfskleding.

Passend bij imago

Zorggroep De Laren is een organisatie die zich onderscheidt door haar persoonlijke, professionele en betrouwbare imago. Een imago dat wij willen versterken door dit ook van top tot teen uit te stralen. De kleding moest dus goed aansluiten hierop. Daar lag een uitdaging die om kennis en ervaring vroeg. “Dyanne Beekman met haar zorglijn in combinatie met andere items uit haar collectie voldeed aan onze verwachtingen. Zij wist ons heel goed te adviseren waardoor we keuzes hebben kunnen maken die uiteindelijk geresulteerd hebben in onze eigen kledinglijn in de kleur my night, dat is zwart met een vleugje blauw. In combinatie met het goudkleurige anagram geeft het precies de stijlvolle uitstraling die we zochten’’ aldus Esther van Dalen.

Samen kom je verder

Aan de lancering van de kleding is een uitgebreid testtraject door onze eigen medewerkers vooraf gegaan. Deze medewerkers die afkomstig waren uit de teams horeca, huishouding en zorg van de 7 villa’s hebben de kleding proef gedragen en met hun suggesties hebben we de uiteindelijke keuze in items gemaakt. Het was een project waar afgevaardigden uit de hele organisatie bij betrokken waren. Dat zie je ook duidelijk in de stijlgids die alle medewerkers krijgen met daarin handige stylingtips en do’s & dont’s. In de gids zijn onze eigen medewerkers afgebeeld als ervaren modellen. Als ik dat zie en medewerkers als echte catwalkmodellen zie lopen tijdens de show, ben ik gewoon trots op ze!

Voorbereiding modeshow

Dyanne Beekman zet de laatste puntjes op de i voor de modeshow.

Stijlgids

De stijlgids waarin medewerkers afgebeeld zijn als ervaren modellen.

Moment suprême

Medewerkers van Zorggroep De Laren stralen als modellen op de catwalk.

Het team van Zorggroep De Laren

Trots aanschouwt het team van Zorggroep De Laren het resultaat van de kledinglijn.

Dyanne Beekman en Zorggroep De Laren

Dyanne Beekman vertelt over het idee achter de ontwikkeling van de kledinglijn en over de hechte samenwerking met Zorggroep De Laren.

Het team bij elkaar

Het team van Zorggroep De Laren in de nieuwe bedrijfskleding.
Lees meer
Modeshow kledinglijn Zorggroep De Laren, Villa Sluysoort.

Uitgelicht nieuws

Direct contact