Zorgvilla & Zorghotel Sluysoort

Maarssen
Ouder stel in tuin Zorgvilla Sluysoort

Wonen als thuis

Villa Sluysoort is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. 24 uur per dag kunt u rekenen op passende zorg. U kunt er het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen. 

Vraag een rondleiding aan
Voortuin Zorgvilla Sluysoort

De villa en omgeving

Ruime tuin met terras en looppaden

De statige Villa Sluysoort valt op in de wijk waar veel nieuwe huizen staan. Van de ruime tuin met terras en paden maken de bewoners graag gebruik.

Zorgvilla Sluysoort aan de rand van Maarssen

De villa en omgeving

Kenmerkende woonomgeving

Op Buuren Buiten heet het gebied grenzend aan Maarssen. Nieuwe grachten en grachtenhuizen aan de Vecht vormen een markante woonomgeving.

Molen van Maarssen nabij Zorgvilla Sluysoort

De villa en omgeving

Centraal maar landelijk

Villa Sluysoort heeft een centrale ligging in Nederland vlakbij Utrecht. Deze ligging in combinatie met de landelijkheid van de omgeving maken de villa aantrekkelijk.

Zorgvilla Sluysoort aan De Vecht

De villa en omgeving

Nabij de Vecht

De bewoners van Villa Sluysoort zien vanuit hun appartement de Vecht liggen. Bij mooi weer is er veel pleziervaart te zien.

“Een statig (t)huis aan de Vecht, centraal gelegen in het land, dat is Villa Sluysoort.”

Locatiemanager Mirjam Storm van Leeuwen

Ontzorgd wonen

De zorgvilla biedt alle mogelijke zorg- en dienstverlening, specifiek op uw behoefte afgestemd. Indien nodig 24 uur per dag beschikbaar. Dit gaat hand in hand met persoonlijke aandacht. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij uw zorgbehoefte en krijgt u een vaste contactverzorgende toegewezen. Deze verzorgende is het vertrouwde aanspreekpunt voor u en uw familie.

Lees meer over zorg
Ruimte voor ontspanning in Zorgvilla Sluysoort

Goed gezelschap

In Villa Sluysoort is er respect voor elkaars privacy, maar hechten bewoners ook waarde aan onderling contact en ontspanning. In de ruime huiskamer is voldoende zitgelegenheid voor bewoners en hun visite. Met enige regelmaat klinken er de klanken van een huiskamerconcert. U kunt er genieten van de tuin en het weidse uitzicht rondom en op de Vecht. 

Lees meer over service
Detail van Die Flötenspielering (brons) uit 1978 van Dieter von Levetzow.

Beelden in Villa Sluysoort

Kunst verwondert en nodigt uit tot gesprek. Wij zijn collectiepartner van Museum Beelden aan Zee. Het museum richt zich exclusief op de moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. In villa Sluysoort kunnen onze bewoners, gasten en medewerkers blijvend genieten van een prachtige beeldencollectie die met zorg op maat geselecteerd is. 

Bekijk de beelden in de brochure

Mirjam Storm van Leeuwen heet u van harte welkom

'Onze appartementen zijn zeer ruim en bij uitstek geschikt voor echtparen. En de centrale ligging in het land is voor familie en visite van bewoners heel handig. In de grote tuin met uitzicht op de Vecht kunnen bewoners wandelen!'

Lees het verhaal van Mirjam

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact