Zorgvilla MaJa

Rhoon
  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
20170816-zgl-19.jpg

Wonen als thuis

Villa MaJa is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. U kunt er het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Voor alle benodigde zorg en aandacht staan wij 24 uur per dag voor onze bewoners klaar. Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen. 

Vraag een rondleiding aan
Villa MaJa aan de Oude Maas

De villa en omgeving

Een echt dorp

Rhoon heeft - ondanks de nabijheid van Rotterdam - alle kenmerken van een echt dorp. Hoewel het met de jaren is gegroeid, is Rhoon nog steeds rustig en gezellig.

Villa MaJa zij-aanzicht

De villa en omgeving

aan de Rijsdijk

Villa MaJa ligt aan de Rijsdijk. Straten met namen als Rivierweg, Tijsjesdijk, Achterdijk en Dorpsdijk, benadrukken het landelijke karakter van de omgeving.

Fraaie natuur rondom Villa MaJa

De villa en omgeving

de herten in het park

Villa MaJa ligt aan de rand van een park. Een wandeling of bezoek aan het hertenpark ligt voor de hand!

Winkelcentrum van Rhoon nabij Villa MaJa

De villa en omgeving

winkels en dorpskern nabij

Villa MaJa ligt nabij winkels en de oude dorpskern van Rhoon.

“Aandacht in welke vorm dan ook, is voor mij de basis voor Villa MaJa”

Locatiemanager Salomé Postma
Test

Ontzorgd wonen

Persoonlijke zorg en persoonlijke aandacht staan in Villa MaJa voorop. De zorg- en dienstverlening specifiek op uw behoefte afgestemd en indien nodig 24 uur per dag beschikbaar. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij uw zorgbehoefte. U krijgt een vaste contactverzorgende bij wie u en uw familie terecht kan met vragen over uw gezondheid.

Lees meer over zorg
Ontspanning in Villa MaJa

Goed gezelschap

Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Uw visite is altijd welkom op de koffie of om met u te lunchen, te dineren en de huisconcerten bij te wonen. Villa MaJa heeft altijd een warm ontvangst voor uw familie en visite. Wonen en leven zoals u gewend bent. Daar horen uw familie en vrienden bij.

Lees meer over service

Beelden in Villa Maja

Kunst verwondert en nodigt uit tot gesprek. Wij zijn collectiepartner van Museum Beelden aan Zee. Het museum richt zich exclusief op de moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. In Villa MaJa kunnen onze bewoners, gasten en medewerkers blijvend genieten van een prachtige beeldencollectie die met zorg op maat geselecteerd is. 

Bekijk de beelden in de brochure

Salomé Postma heet u van harte welkom

'Wij nemen echt de tijd voor onze bewoners en zijn oprecht geïnteresseerd in wat hen bezig houdt en waar men behoefte aan heeft. Het inspelen op de individuele behoefte doen we graag. Het maakt de zorgvilla tot wat het is. Een gezellig en warm thuis!'

Lees het verhaal van Salomé

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact