Zorgvilla Marijke Elisabeth

Hilversum

Zorgvilla Marijke Elisabeth is gelegen aan de Oranjelaan in Hilversum midden in villawijk ‘De Boomberg’. De villa ligt nabij het centrum van Hilversum en beschikt over een riante tuin.

Voorzien van alle gemakken in een eigen appartement

De nieuwbouw villa met klassieke uitstraling beschikt over 21 luxe huurappartementen, verdeeld over drie woonlagen. Het woonoppervlak varieert van 49 tot 61 m2. Het hoofdgebouw biedt onderdak aan tien ruime appartementen. De overige appartementen zijn gesitueerd in de vleugels op de begane grond en hebben een eigen terras dat grenst aan de prachtige binnentuin.

Alle appartementen zijn licht en ruim en kunnen naar eigen smaak worden ingericht. De appartementen bestaan uit een woonkamer, één slaapkamer, een pantry, een rolstoeltoegankelijke badkamer met toilet en aangepaste voorzieningen.

Kosten verblijf in onze zorgvilla in Hilversum

Vanaf 4.790,- euro per maand kunt u bij Zorgvilla Marijke Elisabeth komen wonen. Bij dit bedrag zijn de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) inbegrepen, evenals all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice.

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Oranjelaan 1
1217 LT Hilversum
T 035 - 628 86 66
info@zorggroepdelaren.nl

Jeroen Boekel heet u van harte welkom

“Uw familie en vrienden zijn altijd welkom en van harte uitgenodigd om met u samen te eten. Vooral de tuin is een echte trekpleister. Zodra het weer het toelaat zijn onze bewoners daar te vinden.”

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact