Zorgvilla Marijke Elisabeth

Hilversum

Aan de Oranjelaan in Hilversum, middenin de karakteristieke villawijk ‘De Boomberg’, bevindt zich Zorgvilla Marijke Elisabeth. Een luxe, veilige en sociale woonomgeving waar u woont en leeft in geborgenheid en met behoud van eigen privacy. De villa ligt vlakbij het centrum van Hilversum, waardoor alle gemakken in de buurt zijn. Terwijl de riante achtertuin er tegelijkertijd voor zorgt dat u helemaal weg bent van de drukte en volop kunt genieten van de natuur.

Luxe zorgvilla met 24-uurs ouderenzorg

Binnen onze villa draait het om persoonsgerichte zorg en aandacht. Bij ons kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag rekenen op deskundige en betrokken zorg. Alles van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse activiteiten en bezigheden. En van intensieve verpleging tot een prettig gesprek of een vriendelijk steuntje in de rug. Het team van professionals staat dag en nacht voor u klaar.

Luxe huurappartementen in onze zorgvilla

De nieuwbouw villa met klassieke uitstraling beschikt over 21 huurappartementen, verdeeld over drie woonlagen. Elk appartement is luxueus aangekleed en alles is gericht op duurzaamheid en comfort. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om de ruimte helemaal naar eigen wens en smaak in te richten. Het woonoppervlak van de appartementen varieert van 49 tot 61 m². Het hoofdgebouw biedt onderdak aan tien ruime appartementen. De overige appartementen zijn gesitueerd in de vleugels op de begane grond en hebben een eigen terras dat grenst aan de prachtige binnentuin. Alle appartementen zijn licht en ruim en bestaan uit een woonkamer, één slaapkamer, een pantry, een rolstoeltoegankelijke badkamer met toilet en aangepaste voorzieningen en een berging. Alles binnen de appartementen is erop ingericht dat onze bewoners van alle gemakken voorzien zijn, om zorgeloos te kunnen genieten.

Service en comfort in een zorgvilla

Het leven in Villa Marijke Elisabeth is erop gericht bewoners een heerlijk gevoel van thuis te geven. Er heerst een fijne sfeer van geborgenheid. Op de begane grond vindt u de huiskamer, eetkamer, hal met entree en de kapsalon. Achter de villa ligt een prachtige aangelegde tuin met terras, waar bewoners in alle rust kunnen genieten. Bij de entree is er gelegenheid om te parkeren op eigen terrein. De algemene ruimtes zijn aangekleed met diverse comfortabele zitmogelijkheden, ingericht als stijlvolle ontmoetingsplekken voor u en uw visite. De keuken is het domein van de chef-kok. Waar hij dagelijks met zijn team verantwoordelijk is voor het bereiden van verse maaltijden, aangepast op eventuele (dieet) wensen, voorkeuren en het seizoen. Alle culinaire versnaperingen van zijn hard, worden in de regel in onze woonkamer geserveerd. En bij uitzondering - in overleg - op uw eigen kamer. Verder beschikt de villa over alle faciliteiten en gemakken die u gewend bent. Denk hierbij aan huishouding en was- & strijkservice. En wat betreft een zinvolle dagbesteding hanteren wij een persoonsgerichte benadering, waarin individuele wensen en behoeften worden gefaciliteerd. Hierover leest u meer onder Activiteit en Welzijn.

Kosten van een verblijf in onze zorgvilla

Wonen in Zorgvilla Marijke Elisabeth kan vanaf 5.585 euro per maand. Bij dit bedrag zitten inbegrepen: de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over de kosten.

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Oranjelaan 1
1217 LT Hilversum
T 035 - 628 86 66
contact@zorggroepdelaren.nl

Genieten

We weten wanneer, waarvan en waarom onze bewoners genieten en maken dit mogelijk.

Ontmoeten

We bieden stijlvolle ontmoetingsplekken en faciliteren en stimuleren ontmoetingen tussen bewoners onderling en met gasten.

Verrassen

We zorgen zowel voor de "kleine" dagelijkse, als de "grote" incidentele verrassingen.

Geborgenheid

We zorgen ervoor dat onze bewoners zich veilig, op hun gemak, gerespecteerd en thuis voelen.

Direct contact