Zorgvilla Marijke Elisabeth

Hilversum

We horen hier in huis wel eens: "Ah, dáár heb je de vriendinnen!’"

Ans Visser koos twee jaar geleden samen met haar man voor een appartement in Villa Marijke Elisabeth. Hun eigen appartement in Lunteren was verkocht en de verhuisdatum was vastgesteld. Echter, het leven nam een onverwachte wending toen haar man ernstig ziek werd en overleed. Ans stond voor de vraag of ze alleen naar het nieuwe appartement kon gaan.

Lees het verhaal van mevrouw Visser

Medewerkers zijn belangrijk. Het team moet kloppen. En het klopt hier.

Als rasechte Hilversummer voelt de heer Van Gestel zich thuis in Villa Marijke Elisabeth. Na zijn pensionering woonde hij twintig jaar in een flat, nog geen 500 meter verderop. Na allerlei ziekenhuisbezoeken opperde zijn zoon of het toch niet beter zou zijn als hij eens verzorgd zou gaan wonen. En al snel kreeg hij een telefoontje dat er een appartement vrij was in Villa Marijke Elisabeth.

Lees het verhaal van de heer van Gestel

Die vroegere onrust heeft zich hier volledig opgelost

Mevrouw Hebink woont in Villa Marijke Elisabeth. Een kleurrijk schilderijtje van een ijsvogel staat te pronken in haar appartement. Het is het resultaat van de wekelijkse schildercursus in de villa. Even je koppie erbij houden en dan komt het zomaar uit jezelf!”, lacht mevrouw Hebink.

Lees het verhaal van mevrouw Hebink

Benieuwd naar meer verhalen van onze bewoners?

Bekijk alle bewonersverhalen

Reviews Villa Marijke Elisabeth

ZorgkaartNederland

10

De zorg in villa Marijke Elisabeth is fantastisch. Dit zijn ‘ ja mensen’ , personeel voor wie niets te veel is en die graag moeite doen om het de bewoners naar de zin te maken en hen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Mijn vader heeft hier een fijn laatste jaar van zijn leven gehad. Met uitstekende medische zorg, en staf die persoonlijke belangstelling voor hem hadden. Er wordt gezamenlijk gegeten, en goed gezorgd voor tafelgenoten die het met elkaar kunnen vinden. Zo omstaan er ook nog eens mooie vriendschappen. Bezoek is altijd welkom en wordt al net zo fijn behandeld als de bewoners zelf. Wij gaan deze plek missen.

Lees meer ›

9.8

Villa Marijke Elisabeth is een sfeervol en rustig verpleeghuis dat complete verzorging in een fijne en veilige sfeer levert. Het pand is slechts 12 jaar oud en zeer goed onderhouden. De medewerkers zijn kundig en toegewijd. Bewoners zien altijd dezelfde gezichten. De leiding heeft een scherp oog voor het welzijn van de bewoners en geeft de werknemers goede begeleiding. Onze ouders hebben er fijne laatste jaren gehad en wij kinderen hoefden ons geen zorgen te maken

Lees meer ›

8.8

De huiselijke, familiale sfeer in Marijke Elisabeth is altijd voelbaar. Het personeel is opgewekt, vriendelijk en gastvrij. Onze vader werd zeer liefdevol benaderd en verzorgd, we lieten hem altijd met een vertrouwd gevoel achter. Het personeel eet altijd met de bewoners mee, ook koffie-, thee- en borrelmomenten zijn gezellige momenten, waarin er aandacht is voor de bewoners. De maaltijden zijn altijd van hoge kwaliteit. Als er iets gevierd of herdacht moet worden is daar aandacht voor; vrolijk of serieus. Er worden leuke, mooie activiteiten verzorgd, binnen of buiten de locatie. De locatie is prachtig, aan de inrichting wordt veel zorg besteed. En de tuin, waar zodra het kan gebruik van wordt gemaakt, is echt een hele grote plus.

Lees meer ›

9

Mijn moeder is eigenlijk alleen maar tevreden.De algehele sfeer in het huis is prima. Er wordt aandacht besteed aan evenement en uitjes. Ze zijn altijd bezig om iets voor de bewoners te regelen zowel buitenhuis als binnenshuis. Er wordt tijd besteed aan het mooie terras. Als dochter ben ik ook erg tevreden hoe mij moeder daar woont. Ze heeft ook een beter sociaal leven, ze maakt altijd wel een praatje met medebewoners. Ik ben echt heel blij dat ze daar woont. Het is echt een zorghotel.

Lees meer ›

9

Dit huis behandeld iedere bewoner zoals hij is, met respect. De enorme betrokkenheid, het gevoel dat gegeven wordt aan mijn moeder in dit geval, is top! Ze nemen de moeite om haar te leren kennen en waar ze zich prettig bij voelt. En soms geven ze haar dat duwtje wat ze nodig heeft. Al het personeel van kok tot verpleging zijn fantastische mensen!

Lees meer ›

9.6

Mijn ervaring is dat er met heel veel liefde en aandacht met de bewoners omgegaan wordt. Respect heeft men hoog in het vaandel. Ook als bewoners niet makkelijk zijn, bijvoorbeeld ingegeven door hun aandoening, krijgen zij evenveel aandacht en zorg. De sfeer is er uitstekend, ik kwam er als dochter van bewoonster ook heel graag, voelde er me welkom.

Lees meer ›

9

Mijn moeder (96 jaar) woont hier in een ruim appartement aan de tuinzijde. In het begin was zij erg op zichzelf. Door de positieve aandacht die zij voortdurend krijgt heeft zij het thans erg naar haar zin. Het team, onder de bezielende leiding van de manager is niets te veel. Mijn moeder is qua eten van de oude stempel, maar er wordt toch geprobeerd om het haar naar het zin te maken. Ook wordt er van alles voor de bewoners georganiseerd, zowel binnen als buiten het huis. Kortom, een prima plek om oud te worden.

Lees meer ›

8.8

De locatie van Villa Marijke Elisabeth is heel mooi en rustig. Veel groen in de ruime binnentuin waar je fijn kunt zitten en lopen. De verzorging is betrokken, vriendelijk en professioneel. Er is veel aandacht voor het eten dat geserveerd wordt. Ik ben heel blij om hier te zijn, vooral omdat de opzet van het huis is zoveel mogelijk mijn eigen leven te kunnen blijven leven. Daar slagen ze wat mij betreft heel goed in. Ik heb ook veel vrijheid om me terug te trekken. Terwijl er ook genoeg momenten samen met de andere bewoners zijn.

Lees meer ›

8.8

Mijn moeder heeft hier met plezier gewoond in een prachtig appartement met terras. De verzorging was goed en liefdevol! Er werd veel georganiseerd voor de bewoners, zowel in huis als erbuiten. Ook ik werd gehoord, voelde mij er thuis en ben heel tevreden.

Lees meer ›

9.5

Bijzonder prettige instelling, mooie kamers en appartementen, zeer goede verzorging, lekkere maaltijden, fijne sfeer.

Lees meer ›

8.5

Als mantelzorger/bewindvoerder ben ik zeer tevreden over de professionele en liefdevolle verzorging die de medewerkers van Villa Marijke Elisabeth te Hilversum verlenen!

Lees meer ›
Direct contact