Zorgvilla Marijke Elisabeth

Hilversum
Samen piano spelen in Villa Marijke Elisabeth

Pianoles op de vleugel van mijn vader

De heer en mevrouw Bordewijk wonen in Villa Marijke Elisabeth. Ze wonen samen in een groot appartement waar hun vleugel een mooie prominente plek heeft. Ze spelen beide elke dag!

Lees het verhaal van de heer en mevrouw Bordewijk

Benieuwd naar meer verhalen van onze bewoners?

Bekijk alle bewonersverhalen

Reviews Villa Marijke Elisabeth

ZorgkaartNederland

9.8

Villa Marijke Elisabeth is een sfeervol en rustig verpleeghuis dat complete verzorging in een fijne en veilige sfeer levert. Het pand is slechts 12 jaar oud en zeer goed onderhouden. De medewerkers zijn kundig en toegewijd. Bewoners zien altijd dezelfde gezichten. De leiding heeft een scherp oog voor het welzijn van de bewoners en geeft de werknemers goede begeleiding. Onze ouders hebben er fijne laatste jaren gehad en wij kinderen hoefden ons geen zorgen te maken

Lees meer ›

8.8

De huiselijke, familiale sfeer in Marijke Elisabeth is altijd voelbaar. Het personeel is opgewekt, vriendelijk en gastvrij. Onze vader werd zeer liefdevol benaderd en verzorgd, we lieten hem altijd met een vertrouwd gevoel achter. Het personeel eet altijd met de bewoners mee, ook koffie-, thee- en borrelmomenten zijn gezellige momenten, waarin er aandacht is voor de bewoners. De maaltijden zijn altijd van hoge kwaliteit. Als er iets gevierd of herdacht moet worden is daar aandacht voor; vrolijk of serieus. Er worden leuke, mooie activiteiten verzorgd, binnen of buiten de locatie. De locatie is prachtig, aan de inrichting wordt veel zorg besteed. En de tuin, waar zodra het kan gebruik van wordt gemaakt, is echt een hele grote plus.

Lees meer ›

9

Mijn moeder is eigenlijk alleen maar tevreden.De algehele sfeer in het huis is prima. Er wordt aandacht besteed aan evenement en uitjes. Ze zijn altijd bezig om iets voor de bewoners te regelen zowel buitenhuis als binnenshuis. Er wordt tijd besteed aan het mooie terras. Als dochter ben ik ook erg tevreden hoe mij moeder daar woont. Ze heeft ook een beter sociaal leven, ze maakt altijd wel een praatje met medebewoners. Ik ben echt heel blij dat ze daar woont. Het is echt een zorghotel.

Lees meer ›

9

Dit huis behandeld iedere bewoner zoals hij is, met respect. De enorme betrokkenheid, het gevoel dat gegeven wordt aan mijn moeder in dit geval, is top! Ze nemen de moeite om haar te leren kennen en waar ze zich prettig bij voelt. En soms geven ze haar dat duwtje wat ze nodig heeft. Al het personeel van kok tot verpleging zijn fantastische mensen!

Lees meer ›

9.6

Mijn ervaring is dat er met heel veel liefde en aandacht met de bewoners omgegaan wordt. Respect heeft men hoog in het vaandel. Ook als bewoners niet makkelijk zijn, bijvoorbeeld ingegeven door hun aandoening, krijgen zij evenveel aandacht en zorg. De sfeer is er uitstekend, ik kwam er als dochter van bewoonster ook heel graag, voelde er me welkom.

Lees meer ›

9

Mijn moeder (96 jaar) woont hier in een ruim appartement aan de tuinzijde. In het begin was zij erg op zichzelf. Door de positieve aandacht die zij voortdurend krijgt heeft zij het thans erg naar haar zin. Het team, onder de bezielende leiding van de manager is niets te veel. Mijn moeder is qua eten van de oude stempel, maar er wordt toch geprobeerd om het haar naar het zin te maken. Ook wordt er van alles voor de bewoners georganiseerd, zowel binnen als buiten het huis. Kortom, een prima plek om oud te worden.

Lees meer ›

8.8

De locatie van Villa Marijke Elisabeth is heel mooi en rustig. Veel groen in de ruime binnentuin waar je fijn kunt zitten en lopen. De verzorging is betrokken, vriendelijk en professioneel. Er is veel aandacht voor het eten dat geserveerd wordt. Ik ben heel blij om hier te zijn, vooral omdat de opzet van het huis is zoveel mogelijk mijn eigen leven te kunnen blijven leven. Daar slagen ze wat mij betreft heel goed in. Ik heb ook veel vrijheid om me terug te trekken. Terwijl er ook genoeg momenten samen met de andere bewoners zijn.

Lees meer ›

8.8

Mijn moeder heeft hier met plezier gewoond in een prachtig appartement met terras. De verzorging was goed en liefdevol! Er werd veel georganiseerd voor de bewoners, zowel in huis als erbuiten. Ook ik werd gehoord, voelde mij er thuis en ben heel tevreden.

Lees meer ›

9.5

Bijzonder prettige instelling, mooie kamers en appartementen, zeer goede verzorging, lekkere maaltijden, fijne sfeer.

Lees meer ›

8.5

Als mantelzorger/bewindvoerder ben ik zeer tevreden over de professionele en liefdevolle verzorging die de medewerkers van Villa Marijke Elisabeth te Hilversum verlenen!

Lees meer ›
Direct contact