Zorgvilla Duinstaete

Bloemendaal

Particuliere Zorgvilla en Zorghotel in Bloemendaal

In Park Brederode in Bloemendaal ligt Villa Duinstaete, de zevende en nieuwste villa van Zorggroep De Laren. Zorgvilla Duinstaete heeft een unieke ligging aan de rand van de duinen. U kunt er in geborgenheid en met behoud van privacy wonen en leven zoals u gewend bent.

Luxe ouderenzorg in een zorgvilla

In de luxe kleinschalige woonzorgvoorziening Zorgvilla Duinstaete geniet u van een ontzorgde oude dag. Dag en nacht kunt u vertrouwen op onze deskundige en betrokken zorg. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een steuntje in de rug.

Vraag een brochure aan

De geborgenheid van een gezamenlijk dak

Villa Duinstaete geeft onderdak aan 24 zelfstandige huurappartementen voor permanente bewoning. Twee appartementen (studio's) zijn ingericht als Zorghotel voor tijdelijk verblijf om bijvoorbeeld te herstellen na een operatie. De comfortabele appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen en per lift bereikbaar. Het woonoppervlak varieert van 29 m2 voor de studio tot 103 m2 voor het driekamerappartement. Alle appartementen beschikken over een woonkamer en aparte slaapkamer(s), pantry, ruime badkamer en terras of balkon.

Vraag een brochure aan

Elkaar ontmoeten

Op de begane grond van de zorgvilla is de smaakvol ingerichte eet- en zitkamer gesitueerd met diverse comfortabele zitmogelijkheden voor u en uw visite. In de beslotenheid van de ‘’private dining’’ kunt u met uw eigen gezelschap feestelijk lunchen of dineren. Deze ruimtes - grenzend aan de gemeenschappelijke tuin met terras - staan ter beschikking voor alle bewoners, hun familie en gasten.

Vraag een brochure aan

Gastvrije service

De keuken is het domein van de chef-kok van de villa. Hij is samen met zijn team verantwoordelijk voor de dagelijks vers bereide maaltijden aangepast aan uw eventuele (dieet)wensen, voorkeuren en het seizoen. Maaltijden worden in de regel geserveerd in de eetkamer. Bij uitzondering in uw appartement.

Vraag een brochure aan

Comfortabel en ruim wonen

Op de begane grond vindt u de geheel ingerichte kapsalon, de centrale hal en huis- en eetkamer met terras. Op kelderniveau bevinden zich de bergingen, de eigen wasserij, een activiteitenruimte en de parkeergarage voor bewoners.

Vraag een brochure aan

Kosten verblijf in onze woonvilla in Bloemendaal

Wonen bij Villa Duinstaete kan vanaf 3.830,- euro per maand. Dit bedrag behelst de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over financiën.

Zorghotel Bloemendaal

Zorgvilla Duinstaete is een van onze locaties met een Zorghotel. Prettig als u tijdelijk extra deskundige zorg nodig heeft. Ons personeel ontlast u tijdens uw verblijf zodat u zich kunt richten op uw herstel na bijvoorbeeld ziekte of een operatie.

Dagprijs en kosten Zorghotel

De dagprijs van het Zorghotel is 195 euro. Per uur zorg komt er 60 euro bij. Het verblijf is altijd particulier te voldoen, ook bij tijdelijk verblijf. De zorg komt afhankelijk van de zorgpolis wel voor vergoeding in aanmerking. Heeft u vragen hierover of anderszins behoefte aan informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Zorgvilla Duinstaete

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Duingebied
  • Chefkok
  • Eigen wasserette

“U moet écht komen kijken en u laten overtuigen door de sfeer, binnen én buiten!”

Locatiemanager Marjoke Wubben
Zorggroep-de-laren---bloemendaal-shoot-sept-2019.jpg

Ontzorgd wonen

In Villa Duinstaete is diverse zorg- en dienstverlening de klok rond beschikbaar. Een veilig gevoel voor u en uw familie. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij van te voren uw zorgbehoefte. Uw contactverzorgende is uw vaste vertrouwde aanspreekpunt.  

Lees meer over zorg
Khm4037keuze1-6.jpg

Hechte familieband

De eerste ontmoeting tussen de heer en mevrouw Martina vond plaats in 1948, bij haar ouders thuis in Colombia. Zeven jaar later trouwden ze en inmiddels zijn ze al meer dan zestig jaar gelukkig met elkaar.

Lees het verhaal van de familie Martina

De villa en omgeving

Park Brederode

De onder architectuur gebouwde duurzame zorgvilla ligt midden in Park Brederode aan de voet van de duinen, naast de toegang van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

De villa en omgeving

Room with a view

In Park Brederode is het heerlijk wonen. Aan de voorkant is het voormalig ziekenhuisterrein gelegen met diverse luxe woonprojecten in aanbouw.

De villa en omgeving

Hockeyvelden op loopafstand

Park Brederode grenst aan de hockeyvelden van Bloemendaal. Een korte wandeling en u kunt genieten van een wedstrijd langs de lijn.

De villa en omgeving

Omringd door natuurschoon

De zorgvilla heeft een prachtig aangelegde besloten tuin met terras die naadloos overgaat in het landschap. Bewoners kunnen in alle rust genieten.

Mevrouw van de Breevaart  | Villa Duinstaete

Je kunt hier zelfstandig wonen met zorg binnen handbereik

Mevrouw van de Breevaart heeft in Villa Duinstaete haar draai wel gevonden. Omdat ze zich zorgen maakte over haar ogen, besloot ze in 2018 om te gaan zien naar een woonruimte met zorg bij de hand. “Ik wil mijn dochter niet belasten met fulltime mantelzorg.”

Lees hier het interview
In-brochure---zorggroep-de-laren---villa-duinstaete.jpg

Goed gezelschap

Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Uw visite is altijd welkom om met u te lunchen, te dineren en de huisconcerten bij te wonen. Villa Duinstaete heeft een Private Dining of familiekamer waar u met uw eigen gezelschap in alle privacy gezamenlijk kunt eten. Wonen en leven zoals u gewend bent. Daar horen uw familie en vrienden bij!

Lees meer over service
Op-site---zorggroep-de-laren---villa-duinstaete-2.jpg

Wonen als thuis

Villa Duinstaete is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. U kunt er het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen!

Vraag een rondleiding aan

De heer Lombarts

woont samen met zijn vrouw in Villa De Kleine Heide

Op de pagina van Villa De Kleine Heide vindt u het interview met bewoner de heer Lombarts.

De heer Teding van Berkhout

woont in Villa Sluysoort

Op de pagina van Villa Sluysoort vindt u het interview met bewoner de heer Teding van Berkhout.

Mevrouw Thomas

woont in Villa Hoefstaete

Op de pagina van Villa Hoefstaete vindt u het interview met bewoner mevrouw Thomas.

De heer Bordewijk

woont in Villa Marijke Elisabeth

Op de pagina van Villa Marijke Elisabeth vindt u het interview met bewoner de heer Bordewijk.

Mevrouw Seinen

Mevrouw Seinen woont in Villa Duinstaete

Op de pagina van Villa Duinstaete vindt u het interview met bewoner mevrouw Seinen.

Mevrouw Van de Breevaart

Woont in Villa Duinstaete

Op de pagina van Villa Duinstaete vindt u het interview met bewoner mevrouw Van de Breevaart.

Villa Marijke Elisabeth - Hilversum
Bekijk de villa
Direct contact