Villa Sluysoort

Maarssen

Villa Sluysoort is gelegen nabij de oever van de Vecht in ‘De bocht van Maarssen’. Dit deel van Maarssen heet Op Buuren Buiten en is onderdeel van de gemeente Stichtse Vecht. Villa Sluysoort is een markant nieuw gebouw en is zichtbaar vanuit de omgeving. De fraai aangelegde tuin laat de bewoners volop genieten elk seizoen.

De nieuwbouw villa beschikt over 24 luxe huurappartementen verdeeld over vier woonlagen, in woonoppervlak variërend van 78 m² tot 84 m². Alle appartementen kijken uit op de fraaie omgeving. Er is een grote tuin met terras en wandelpad. Villa Sluysoort beschikt ook over twee studio's voor tijdelijk verblijf, Zorghotel genaamd.

De statige uitstraling komt terug in het interieur van de hal en de woon- en eetkamer. Op kelderniveau bevinden zich de geheel ingerichte kapsalon en fitnessruimte, de bergingen voor bewoners, de parkeergarage en de eigen wasserij.

Vanaf 4.218,- euro per maand kunt u bij Villa Sluysoort komen wonen. Dit bedrag behelst de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice.
Lees hier verder over financiën

Villa Sluysoort

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Chefkok
  • Eigen wasserette

“Een statig (t)huis aan de Vecht, centraal gelegen in het land, dat is Villa Sluysoort.”

Locatiemanager Mirjam Storm van Leeuwen

De villa en omgeving

Ruime tuin met terras en looppaden

De statige Villa Sluysoort valt op in de wijk waar veel nieuwe huizen staan. Van de ruime tuin met terras en paden maken de bewoners graag gebruik.

De villa en omgeving

Kenmerkende woonomgeving

Op Buuren Buiten heet het gebied grenzend aan Maarssen. Nieuwe grachten en grachtenhuizen aan de Vecht vormen een markante woonomgeving.

De villa en omgeving

Centraal maar landelijk

Villa Sluysoort heeft een centrale ligging in Nederland vlakbij Utrecht. Deze ligging in combinatie met de landelijkheid van de omgeving maken de villa aantrekkelijk.

De villa en omgeving

Nabij de Vecht

De bewoners van Villa Sluysoort zien vanuit hun appartement de Vecht liggen. Bij mooi weer is er veel pleziervaart te zien.

Ouder stel in tuin Zorgvilla Sluysoort

Wonen als thuis

Villa Sluysoort is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. U kunt er het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen. 

vraag een rondleiding aan

“Eigenlijk is mijn leven toen ik hier kwam wonen gewoon doorgegaan.”

De heer Teding van Berkhout
20170809-zvl-6.jpg

Ontzorgd wonen

In Villa Sluysoort is alle mogelijke zorg- en dienstverlening specifiek op uw behoefte afgestemd en indien nodig 24 uur per dag beschikbaar. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij uw zorgbehoefte en krijgt u een vaste contactverzorgende toegewezen. Deze verzorgende is het vertrouwde aanspreekpunt voor u en uw familie.

Meer over zorg
Ruimte voor ontspanning in Zorgvilla Sluysoort

Goed gezelschap

In Villa Sluysoort is er respect voor elkaars privacy maar hechten bewoners ook aan onderling contact en ontspanning. In de ruime huiskamer is voldoende zitgelegenheid voor bewoners en hun visite. Met enige regelmaat klinken er de klanken van een huiskamerconcert. U kunt er genieten van de tuin en het weidse uitzicht rondom en op de Vecht. 

Leer meer over service

De heer Lombarts

woont samen met zijn vrouw in Villa De Kleine Heide

Op de pagina van Villa De Kleine Heide vindt u het interview met bewoner de heer Lombarts.

De heer Teding van Berkhout

woont in Villa Sluysoort

Op de pagina van Villa Sluysoort vindt u het interview met bewoner de heer Teding van Berkhout.

Mevrouw Thomas

woont in Villa Hoefstaete

Op de pagina van Villa Hoefstaete vindt u het interview met bewoner mevrouw Thomas.

De heer Bordewijk

woont samen met zijn vrouw in Villa Marijke Elisabeth

Op de pagina van Villa Marijke Elisabeth vindt u het interview met bewoner de heer Bordewijk.

Mevrouw Seinen

Mevrouw Seinen woont in Villa Duinstaete

Op de pagina van Villa Duinstaete vindt u het interview met bewoner mevrouw Seinen.

Mevrouw Van de Breevaart

Woont in Villa Duinstaete

Op de pagina van Villa Duinstaete vindt u het interview met bewoner mevrouw Van de Breevaart.

Klantervaringen

ZorgkaartNederland

9.3

Villa Sluysoort

Mijn ouders hebben hun laatste levensfase in Sluysoort doorgebracht; mijn vader woonde er 10, mijn moeder 15 maanden. Ze hebben daar een nieuw thuis g... Lees meer ›

9.2

Villa Sluysoort

Mijn moeder, een zeer zelfstandige en onafhankelijke vrouw, heeft de laatste 4 maanden van haar leven in Sluysoort gewoond. De accommodatie is nieuw, ... Lees meer ›

Villa Hoefstaete - Bosch en Duin
Bekijk deze villa
Direct contact