Zorgvilla De Kleine Heide

Son en Breugel

Zorgvilla De Kleine Heide ligt in het dorp Son en Breugel, op de voormalige locatie van de Apollo sporthal. De villa beschikt aan de achterkant over een ruim aangelegde tuin die volledig afgescheiden is van de openbare weg.

Zorgvilla De Kleine Heide - op 29 september 2016 officieel geopend - beschikt over 24 ruime huurappartementen voor permanente bewoning. De grootte van de appartementen varieert tussen de 41 m² en 83 m². De appartementen zijn gestoffeerd en kunnen geheel naar eigen smaak worden ingericht. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon. De gezamenlijke ruimtes en de tuin met terras staan voor alle bewoners ter beschikking.

De lounge, eet- en zitkamer zijn gelegen op de begane grond. De hieraan grenzende serre biedt een prachtige weidse blik op de tuin en het terras. Verder beschikt Zorgvilla De Kleine Heide over een eigen kapsalon, een eigen wasserij en een activiteitenruimte voor sportief spel begeleid door een fysiotherapeut. Op kelderniveau bevinden zich de bergingen van de appartementen.

Vanaf 4.205,- euro per maand kunt u bij Zorgvilla De Kleine Heide komen wonen.

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Europalaan 2a
5691 EN Son en Breugel
T 0499 - 215 215
info@zorggroepdelaren.nl

Liesbeth Naayen heet u van harte welkom

'In oktober 2021 vierden we het 5-jarig bestaan van Villa De Kleine Heide. We hadden een feestelijk programma met muziek - we hebben gedanst! - en een heerlijke Indische maaltijd. De genodigden waren bewoners en medewerkers. Die kleinschaligheid waarbij bewoners centraal staan, kenmerkt onze villa.'

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact