Zorgvilla De Kleine Heide

Son en Breugel

In het dorp Son en Breugel, op de voormalige locatie van de Apollo Sporthal, is Zorgvilla De Kleine Heide gevestigd. Een markant wit pand omgeven door veel groen. Zo bevindt zich aan de achterzijde van de villa een een ruime tuin met terras, afgescheiden van de openbare weg. En aan de voorzijde van de villa ligt een park met een grote vijver en wandelpaden. Het centrum van Son en Breugel ligt op loopafstand.

Luxe zorgvilla met 24-uurs ouderenzorg

Bij Zorggroep De Laren staat persoonsgerichte zorg en aandacht centraal. In onze villa’s kunt u 24 uur per dag vertrouwen op deskundige en betrokken zorg. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een gezellig gesprek of een steuntje in de rug. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar.

Luxe huurappartementen in onze zorgvilla

Zorgvilla De Kleine Heide, is een kleinschalige woonzorgvoorziening van Zorggroep De Laren. De villa, officieel geopend op 29 september 2016, beschikt over 24 ruime appartementen voor permanente bewoning. Elk appartement is voorzien van een woonkamer, een volledig aangepaste badkamer met toilet, één of twee slaapkamers, een pantry en een berging. Daarnaast beschikken alle appartementen over een terras of balkon en ze variëren in grootte tussen de 41 m² en 83 m². Overal in de villa is goed nagedacht over duurzaamheid en comfort en alle appartementen zijn volledig gestoffeerd. Alles is erop ingericht dat u in uw eigen appartement van alle gemakken voorzien bent. Zodat u zorgeloos kunt genieten. Om het appartement eigen te maken heeft u uiteraard de vrijheid uw appartement geheel naar eigen wens en smaak in te richten.

Service en comfort in een zorgvilla

Binnen de zorgvilla willen we de sfeer en geborgenheid van een luxe verzorgingshuis creëren. Overal is aan gedacht en het ontbreekt u nergens aan. Zo vindt u op de begane grond de lounge, bibliotheek, eetkamer en de hal met entree. De hieraan grenzende serre geeft u een prachtige weidse blik op de tuin en het terras, waar u in alle rust kunt genieten. In het souterrain vindt u een kapsalon waar u op afspraak terecht kunt, een fitnessruimte, de wasserij en diverse bergingen. De keuken is het domein van de professionele chef-kok. Waar hij dagelijks - met zijn team - verse maaltijden bereidt, afgestemd op uw (dieet) wensen. Deze culinaire verrassingen worden geserveerd in de eetkamer. En bij uitzondering - in overleg - in uw eigen appartement. Naar schoonmaken en de was- en strijkgoed, hoeft u niet om te kijken. Dit wordt per appartement gedaan en verzorgd in de eigen wasserij door vast huishoudelijk personeel. Verder beschikt de villa over een activiteitenruimte voor sportief spel, begeleid door een fysiotherapeut. En we bieden een zinvolle dagbesteding met een persoonsgerichte benadering, waarin individuele wensen en behoeften worden gefaciliteerd. Lees meer over ons gevarieerd activiteitenaanbod onder Activiteit en Welzijn.

Kosten verblijf in onze zorgvilla in Son en Breugel

Wonen in Zorgvilla De Kleine Heide kan vanaf 5.057 euro per maand. Bij dit bedrag zitten inbegrepen: de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over de kosten.

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Europalaan 2a
5691 EN Son en Breugel
T 0499 - 215 215
contact@zorggroepdelaren.nl

Genieten

We weten wanneer, waarvan en waarom onze bewoners genieten en maken dit mogelijk.

Ontmoeten

We bieden stijlvolle ontmoetingsplekken en faciliteren en stimuleren ontmoetingen tussen bewoners onderling en met gasten.

Verrassen

We zorgen zowel voor de "kleine" dagelijkse, als de "grote" incidentele verrassingen.

Geborgenheid

We zorgen ervoor dat onze bewoners zich veilig, op hun gemak, gerespecteerd en thuis voelen.

Direct contact