Zorgvilla & Zorghotel Sluysoort

Maarssen

Nabij Utrecht en de oever van de Vecht in ‘De bocht van Maarssen’, vindt u Zorgvilla Sluysoort. Een markant, nieuw gebouw en dat al gauw zichtbaar is vanuit de omgeving. De fraai aangelegde tuin laat de bewoners volop genieten elk seizoen.

Persoonlijke zorg in een zorgvilla

Zorgvilla Sluysoort staat voor geborgenheid, comfort, luxe en persoonlijke aandacht. De nieuwbouw villa beschikt over 24 luxe huurappartementen verdeeld over vier woonlagen, in woonoppervlak variërend van 78 m² tot 84 m². Alle appartementen kijken uit op de fraaie omgeving. Er is een grote tuin met terras en wandelpad. Zorgvilla Sluysoort beschikt ook over twee studio's voor tijdelijk verblijf, dit is het Zorghotel.
De statige uitstraling komt terug in het interieur van de hal en de woon- en eetkamer. Op kelderniveau bevinden zich de geheel ingerichte kapsalon en fitnessruimte, de bergingen voor bewoners, de parkeergarage en de eigen wasserij.

Kosten verblijf in onze zorgvilla in Maarssen

Vanaf 4.218,- euro per maand kunt u bij Zorgvilla Sluysoort komen wonen. Dit bedrag behelst de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice.

Lees hier verder over financiën

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Sluysoort 10
3602 AS Maarssen
T 0346 - 745 745
info@zorggroepdelaren.nl

Mirjam Storm van Leeuwen heet u van harte welkom

“Onze appartementen zijn zeer ruim en bij uitstek geschikt voor echtparen. En de centrale ligging in het land is voor familie en visite van bewoners heel handig. In de grote tuin met uitzicht op de Vecht kunnen bewoners wandelen!”

Lees het verhaal van Mirjam

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact