Zorgvilla & Zorghotel Sluysoort

Maarssen

Zorgvilla Sluysoort is gelegen nabij de oever van de Vecht in ‘De bocht van Maarssen’. Dit deel van Maarssen heet Op Buuren Buiten en is onderdeel van de gemeente Stichtse Vecht. Zorgvilla Sluysoort is een markant nieuw gebouw en is zichtbaar vanuit de omgeving. De fraai aangelegde tuin laat de bewoners volop genieten elk seizoen.

De nieuwbouw villa beschikt over 24 luxe huurappartementen verdeeld over vier woonlagen, in woonoppervlak variërend van 78 m² tot 84 m². Alle appartementen kijken uit op de fraaie omgeving. Er is een grote tuin met terras en wandelpad. Zorgvilla Sluysoort beschikt ook over twee studio's voor tijdelijk verblijf, Zorghotel genaamd.

De statige uitstraling komt terug in het interieur van de hal en de woon- en eetkamer. Op kelderniveau bevinden zich de geheel ingerichte kapsalon en fitnessruimte, de bergingen voor bewoners, de parkeergarage en de eigen wasserij.

Vanaf 4.218,- euro per maand kunt u bij Zorgvilla Sluysoort komen wonen. Dit bedrag behelst de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice.
Lees hier verder over financiën

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Sluysoort 10
3602 AS Maarssen
T 0346 - 745 745
info@zorggroepdelaren.nl

Mirjam Storn van Leeuwen heet u van harte welkom

“Onze appartementen zijn zeer ruim en bij uitstek geschikt voor echtparen. En de centrale ligging in het land is voor familie en visite van bewoners heel handig. In de grote tuin met uitzicht op de Vecht kunnen bewoners wandelen!”

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact