Zorgvilla & Zorghotel Sluysoort

Maarssen

Vlakbij Utrecht, in ‘De bocht van Maarssen’, aan de oever van de vecht staat Zorgvilla Sluysoort. De meest centraal liggende zorgvilla van Zorggroep de Laren. Het is een prachtig, markant, nieuw gebouw dat vanuit de omgeving al gauw zichtbaar is. De villa heeft een landelijke sfeer. En de nabijheid van de rivier de Vecht en dorpen als Maarssen en Oud Zuilen benadrukken de landelijkheid van de omgeving. Een heerlijke plek om in geborgenheid en met behoud van privacy te wonen en te leven zoals u gewend bent.

Luxe zorgvilla met 24-uurs ouderenzorg

Geborgenheid, comfort, luxe en persoonlijke aandacht. Daar staat Zorggroep De Laren voor. Bij ons kunt u vertrouwen op 24-uurs deskundige en betrokken zorg. Alles van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden. En van intensieve verpleging tot een gezellig gesprek of een steuntje in de rug. Ons team van professionals staat dag en nacht voor u klaar.

Luxe huurappartementen in onze zorgvilla

Zorgvilla Sluysoort is een luxe particuliere zorgvilla, dat zowel van buiten als binnen warmte en sfeer uitstraalt. De ruime opzet zorgt ervoor dat deze villa bij uitstek zeer geschikt is voor echtparen. Villa Sluysoort beschikt over maar liefst 24 huurappartementen verdeeld over vier woonlagen, waarbij het woonoppervlak varieert van 78 m² tot 85 m². Twee van de appartementen zijn ingericht als zorghotel, voor tijdelijk verblijf. Zeer geschikt wanneer u herstellend bent van een operatie of om andere reden tijdelijk 24-uurszorg nodig heeft. De appartementen zijn ruim en licht en bestaan uit een woonkamer, een volledig aangepaste badkamer met toilet, één of twee slaapkamers, een pantry en een berging. Een aantal appartementen beschikt over een ruim balkon. Ze zijn stuk voor stuk luxueus aangekleed en gericht op duurzaamheid en comfort. Om de kamer helemaal eigen te maken kunt u de ruimte uiteraard naar eigen wens en smaak inrichten.

Service en comfort in een zorgvilla

Wonen in een zorgvilla betekent de gemakken van thuis in combinatie met de geborgenheid van een gemeenschappelijk dak. Villa Sluysoort is een luxe verzorgingstehuis waar u van alle gemakken voorzien bent, om zorgeloos te kunnen genieten. Alle appartementen van villa Sluysoort kijken uit op de prachtige omgeving van Maarssen. En in de fraai aangelegde tuin, met terras en wandelpaden, kunt u genieten van elk seizoen. De statige uitstraling van de villa komt terug in het interieur van de hal, de woon- en de eetkamer. Gemeenschappelijke ruimtes die u allemaal op de begane grond vindt. In het souterrain zit de kapsalon, fitnessruimte, wasserij, bergingen en de parkeergarage. In de keuken - het domein van de professionele chef-kok - worden dagelijks verse maaltijden bereid, afgestemd op uw (dieet)wensen. Alle culinaire verrassingen worden geserveerd in de eetkamer, maar kunnen - in overleg - bij uitzondering in het appartement worden genuttigd. Ook het schoonmaken van uw appartement en uw was- en strijkgoed wordt allemaal voor u verzorgd, door vast huishoudelijk personeel in de eigen wasserij. Op gebied van activiteiten bieden wij een zinvolle dagbesteding met een persoonsgerichte benadering, uiteraard met alle ruimte voor individuele wensen en behoeften. Lees hierover meer onder Activiteit en Welzijn.

Kosten van een verblijf in onze zorgvilla

Wonen in Zorgvilla Sluysoort kan vanaf 4.477 euro per maand. Bij dit bedrag zitten inbegrepen: de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over de Kosten.

Zorghotel Sluysoort

Zorgvilla Sluysoort is ook geschikt voor kort verblijf, wanneer u bijvoorbeeld voor een bepaalde periode extra deskundige zorg nodig heeft. Ons zorghotel heeft twee appartementen met beschikking tot 24-uuszorg en service. Zo kunt u zich richten op een voorspoedig herstel na een ziekte of operatie. Lees meer over de mogelijkheden van een Zorghotel.

Dagprijs en kosten zorghotel

Wilt u verblijven in het Zorghotel, dan kost dat 195 euro per dag. Daar komt per uur zorg 60 euro bij. Het verblijf - ook tijdelijk - is altijd particulier te voldoen. Afhankelijk van de zorgpolis kan het zijn dat de zorg wel voor vergoeding in aanmerking komt. Heeft u vragen over de kosten. Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Sluysoort 10
3602 AS Maarssen
T 0346 - 745 745
info@zorggroepdelaren.nl

Mirjam Storm van Leeuwen heet u van harte welkom

'Onze appartementen zijn zeer ruim en bij uitstek geschikt voor echtparen. En de centrale ligging in het land is voor familie en visite van bewoners heel handig. In de grote tuin met uitzicht op de Vecht kunnen bewoners wandelen!'

Lees het verhaal van Mirjam

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact