Zorgvilla & Zorghotel Sluysoort

Maarssen

Vlakbij Utrecht, in ‘De bocht van Maarssen’, aan de oever van de Vecht staat Zorgvilla Sluysoort. De meest centraal gelegen zorgvilla van Zorggroep De Laren. Het is een prachtig, markant, nieuw gebouw dat vanuit de omgeving al gauw zichtbaar is. De villa heeft een landelijke sfeer. En de nabijheid van de rivier de Vecht en dorpen als Maarssen en Oud Zuilen benadrukken de landelijkheid van de omgeving. Een heerlijke plek om in geborgenheid en met behoud van privacy te wonen en te leven zoals u gewend bent.

Luxe zorgvilla met 24-uurs ouderenzorg

Geborgenheid, comfort, luxe en persoonlijke aandacht. Daar staat Zorggroep De Laren voor. Bij ons kunt u vertrouwen op 24-uurs deskundige en betrokken zorg. Alles van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden. En van intensieve verpleging tot een gezellig gesprek of een steuntje in de rug. Ons team van professionals staat dag en nacht voor u klaar.

Luxe huurappartementen in onze zorgvilla

Zorgvilla Sluysoort is een luxe particuliere zorgvilla, die zowel van buiten als binnen warmte en sfeer uitstraalt. De ruime opzet zorgt ervoor dat deze villa bij uitstek zeer geschikt is voor echtparen. Villa Sluysoort beschikt over maar liefst 24 huurappartementen verdeeld over vier woonlagen, waarbij het woonoppervlak varieert van 78 m² tot 85 m². Twee van de appartementen zijn ingericht als zorghotel, voor tijdelijk verblijf. Zeer geschikt wanneer u herstellend bent van een operatie of om andere reden tijdelijk 24-uurszorg nodig heeft. De appartementen zijn ruim en licht en bestaan uit een woonkamer, een volledig aangepaste badkamer met toilet, één of twee slaapkamers, een pantry en een berging. Een aantal appartementen beschikt over een ruim balkon. Ze zijn stuk voor stuk luxe afgewerkt en gestoffeerd en gericht op duurzaamheid en comfort. Om de kamer helemaal eigen te maken kunt u de ruimte uiteraard naar eigen wens en smaak inrichten.

Service en comfort in onze zorgvilla

Wonen in Villa Sluysoort geeft u de geborgenheid van het gemeenschappelijk dak. U bent van alle gemakken voorzien en ook uw familie is ontzorgd. Samen vindt u nieuwe ruimte om zorgeloos te genieten. Alle appartementen van Villa Sluysoort in Maarssen kijken uit op de prachtige omgeving. En in de fraai aangelegde tuin, met terras en wandelpaden, kunt u genieten van elk seizoen. De statige uitstraling van de villa komt terug in het interieur van de hal en in dat van de woon- en de eetkamer. Gemeenschappelijke ruimtes die u allemaal op de begane grond vindt. In het souterrain zit de kapsalon, de fitnessruimte, de eigen wasserij, de bergingen en de parkeergarage voor bewoners. In de keuken - het domein van de professionele chef-kok - worden dagelijks verse maaltijden bereid, afgestemd op uw (dieet)wensen. Alle culinaire verrassingen worden geserveerd in de eetkamer, maar kunnen - in overleg - bij uitzondering in het appartement worden genuttigd. Ook het schoonmaken van uw appartement en uw was- en strijkgoed wordt allemaal voor u verzorgd, door vast huishoudelijk personeel in de eigen wasserij. Op gebied van activiteiten bieden wij een zinvolle dagbesteding met een persoonsgerichte benadering, uiteraard met alle ruimte voor individuele wensen en behoeften. Lees hierover meer onder Activiteit en Welzijn.

Kosten van een verblijf in onze zorgvilla

Permanent wonen in Zorgvilla Sluysoort kan vanaf 5.111 euro per maand. Bij dit bedrag zitten inbegrepen: de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over de kosten.

Zorghotel Villa Sluysoort

Zorgvilla Sluysoort is ook geschikt voor kort verblijf, wanneer u bijvoorbeeld voor een bepaalde periode extra deskundige zorg nodig heeft. Ons zorghotel heeft twee studio's met beschikking over 24-uuszorg en service. Zo kunt u zich richten op een voorspoedig herstel na een ziekte of operatie. Lees meer over de mogelijkheden van een Zorghotel.

Dagprijs en kosten Zorghotel Villa Sluysoort

Wilt u verblijven in het Zorghotel, dan kost dat 195 euro per dag. Daar komt per uur zorg 60 euro bij. Het verblijf met services - ook tijdelijk - is altijd particulier te voldoen. Afhankelijk van uw zorgpolis kan het zijn dat de zorg wel voor vergoeding in aanmerking komt. Heeft u vragen over de kosten. Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Sluysoort 10
3602 AS Maarssen
T 0346 - 745 745
contact@zorggroepdelaren.nl

Genieten

We weten wanneer, waarvan en waarom onze bewoners genieten en maken dit mogelijk.

Ontmoeten

We bieden stijlvolle ontmoetingsplekken en faciliteren en stimuleren ontmoetingen tussen bewoners onderling en met gasten.

Verrassen

We zorgen zowel voor de "kleine" dagelijkse, als de "grote" incidentele verrassingen.

Geborgenheid

We zorgen ervoor dat onze bewoners zich veilig, op hun gemak, gerespecteerd en thuis voelen.

Mirjam Storm van Leeuwen heet u van harte welkom

'Onze appartementen zijn zeer ruim en bij uitstek geschikt voor echtparen. En de centrale ligging in het land is voor familie en visite van bewoners heel handig. In de grote tuin met uitzicht op de Vecht kunnen bewoners wandelen!'

Lees het verhaal van Mirjam

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact