Zorgvilla Hamer

Berg en Dal

De locatie van Zorgvilla Hamer is een plek met historie. De nieuwe en duurzaam gebouwde villa staat op de locatie van voormalig Hotel Hamer. Van oorsprong een beeldbepalende plek in Berg en Dal, en vlakbij Nijmegen. De luxe huurappartementen zijn verdeeld over drie woonlagen en omgeven door een fraai aangelegde tuin met terras en tuinpaden. De lichte en ruime serre vormt het middelpunt van de villa. Bewoners genieten hier dagelijks van de sfeer en het uitzicht, met elkaar en met visite.

Luxe zorgvilla met 24-uurs ouderenzorg

Persoonsgerichte zorg en aandacht, dat is waar het in onze villa’s om draait. In Zorgvilla Hamer kunt u vertrouwen op 24-uurs deskundige en betrokken zorg. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een gezellig gesprek of een steuntje in de rug. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar. De combinatie van zorg met de gemakken, luxe en privacy van een eigen appartement tilt het wonen met zorg naar een nieuwe dimensie. En dat maakt het wonen in Zorgvilla Hamer zeer bijzonder en uniek.

Luxe huurappartementen in onze zorgvilla

Zorgvilla Hamer is een mooi, kleinschalig, duurzaam gebouwd woonzorgcomplex. Deze zorgresidentie van Zorggroep de Laren beschikt over 21 luxe en ruime huurappartementen voor permanente bewoning. De grootte van de zorgappartementen varieert van 59 m² tot 75 m². Naast een woonkamer en aparte slaapkamer(s), een ruime, volledig aangepaste badkamer met toilet, een pantry en een berging, beschikken alle appartementen over een terras of balkon. Natuurlijk bent u vrij om uw appartement geheel naar eigen wens en smaak in te richten.

Service en comfort in een zorgvilla

In Zorgvilla Hamer heerst de sfeer en geborgenheid zoals u dat in een luxe verzorgingshuis zou verwachten. Binnen de villa is overal aan gedacht. Zo ontbreekt het u nergens aan. Op de begane grond vindt u de imposante hal met entree en de warme, landelijk ingerichte lounge, bibliotheek, eetkamer en daglicht rijke serre. Op kelderniveau bevinden zich de kapsalon, fitnessruimte, wasserij en bergingen. Rondom de villa ligt een prachtig aangelegde tuin met terras en goed begaanbare tuinpaden. In villa Hamer bent u dus van alle gemakken voorzien om zorgeloos te kunnen genieten. In onze eigen keuken is een professionele kok dagelijks bezig met allerhande culinaire verrassingen. Deze vers bereide maaltijden, afgestemd op uw (dieet) wensen, worden geserveerd in de eetkamer. En bij uitzondering - in overleg - in uw eigen appartement. Schoonmaken, wassen en strijken, ook dat regelen wij voor u. Dit wordt per appartement gedaan en verzorgd in de eigen wasserij door vast huishoudelijk personeel. Diensten als manicure of pedicure en andere persoonlijke verzorging of ondersteuning kunnen wij - indien gewenst - eveneens coördineren. Op gebied van entertainment, beweging en plezier bieden wij een zinvolle dagbesteding met een persoonsgerichte benadering. Waarbij individuele wensen en behoeften worden gefaciliteerd. Lees meer over ons gevarieerd activiteitenaanbod onder Activiteit en Welzijn.

Kosten van een verblijf in onze zorgvilla

Wonen in Zorgvilla Hamer kan vanaf 5.312 euro per maand. Bij dit bedrag zitten inbegrepen: de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over de kosten.

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Bosrijk gelegen
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Oude Kleefsebaan 82
6571 BJ Berg en Dal
T 024 - 303 06 30
contact@zorggroepdelaren.nl

Genieten

We weten wanneer, waarvan en waarom onze bewoners genieten en maken dit mogelijk.

Ontmoeten

We bieden stijlvolle ontmoetingsplekken en faciliteren en stimuleren ontmoetingen tussen bewoners onderling en met gasten.

Verrassen

We zorgen zowel voor de "kleine" dagelijkse, als de "grote" incidentele verrassingen.

Geborgenheid

We zorgen ervoor dat onze bewoners zich veilig, op hun gemak, gerespecteerd en thuis voelen.

Peter Degger heet u van harte welkom

'Zorgvilla Hamer biedt naast de vrijheid in het groen ook diverse voorzieningen in het nabijgelegen centrum van Berg & Dal. En ieder jaar passeert de Nijmeegse vierdaagse langs de deur! Ik ontmoet u graag voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding in de villa.'

Lees het verhaal van Peter

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact