Zorgvilla MaJa

Rhoon

Zorgvilla MaJa is de eerste villa van Zorggroep De Laren. Veel bewoners zijn afkomstig uit Rhoon en omgeving. Zorgvilla MaJa ligt aan een prachtig park en op loopafstand van winkels en de idyllische dorpskern van Rhoon.

Welzijn en geborgenheid in een zorgvilla

Het nieuwbouwpand heeft een klassieke uitstraling. De 17 ruime huurappartementen zijn verdeeld over vier woonlagen. Een aantal appartementen hebben een eigen balkon of terras. Alle bewoners hebben de beschikking over de woon- en eetkamer en de tuin met het gezellige terras. Het beschutte en kleinschalige karakter van Zorgvilla MaJa zorgt voor intimiteit en veiligheid.

Kosten verblijf in onze zorgvilla in Rhoon

Vanaf 4.491,- euro per maand kunt u bij Zorgvilla MaJa komen wonen. Dit bedrag behelst de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice.
Lees hier verder over financiën

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Rijsdijk 8
3161 HN Rhoon
T 010 - 501 12 26
info@zorggroepdelaren.nl

Salomé Postma heet u van harte welkom

'Wij nemen echt de tijd voor onze bewoners en zijn oprecht geïnteresseerd in wat hen bezig houdt en waar men behoefte aan heeft. Het inspelen op de individuele behoefte doen we graag. Het maakt de zorgvilla tot wat het is. Een gezellig en warm thuis!'

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact