Zorgvilla MaJa

Rhoon

Zorgvilla MaJa ligt aan een prachtig park en op loopafstand van winkels en de idyllische dorpskern van Rhoon. Het is de eerste villa van Zorggroep De Laren. Veel bewoners van de villa komen uit Rhoon of de directe omgeving. De villa is te beschrijven als een compacte en overzichtelijke woonzorgvoorziening. Eigenschappen die het vriendelijke karakter van de villa extra onderstrepen.

Luxe zorgvilla met 24-uurs ouderenzorg

De zorg en aandacht binnen villa MaJa is zeer persoonsgericht. Bij ons kunt u vertrouwen op deskundige en betrokken zorg. Denk aan persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een fijn gesprek en een steuntje in de rug. Ons team van professionals staat 24 uur per dag voor u klaar.

Luxe huurappartementen in onze zorgvilla

Zorgvilla MaJa is een karakteristiek nieuwbouw pand en beschikt over 17 luxe huurappartementen, verdeeld over vier woonlagen. De appartementen zijn zeer luxueus aangekleed en gericht op duurzaamheid en comfort. Om er echt uw eigen plek van te maken kunt u de ruimte geheel naar eigen wens en smaak inrichten. De appartementen zijn zeer licht en ruim, met een gemiddeld woonoppervlak van 60 m². U hebt beschikking tot een woonkamer met pantry, een volledig aangepaste badkamer met toilet en een aparte slaapkamer. Een aantal appartementen hebben een eigen balkon of terras.

Service en comfort in een zorgvilla

Het kleinschalige karakter van de villa zorg ervoor dat er een prettige sfeer van geborgenheid heerst. Vrienden en familie zijn altijd welkom en mogen - met de bewoners - gebruik maken van de woon- en eetkamer en de tuin met het gezellige terras. Zorgvilla MaJa is omringd door veel groen, wat zorgt voor de nodige beschutting en een gevoel van intimiteit en veiligheid. In de keuken is de chef-kok dagelijks met zijn team druk met de bereiding van verse maaltijden, aangepast aan eventuele (dieet)wensen, voorkeuren en het seizoen. Al deze culinaire verrassingen worden in de regel in de eetkamer geserveerd. En bij uitzondering - in overleg - in uw eigen appartement. Zo is met 24-uurs zorg en service alles erop gericht dat u van alle gemakken voorzien bent. Naar schoonmaken en was en strijk heeft u ook geen omkijken. Huishouding en was- en strijkservice wordt per appartement verzorgd door vast huishoudelijk personeel. Tot slot heeft Zorgvilla MaJa een zinvolle dagbesteding met een persoonsgerichte benadering, waarin individuele wensen en behoeften worden gefaciliteerd. Lees meer over ons gevarieerd activiteitenaanbod onder Activiteit en Welzijn.

Brochure aanvragen

Kosten

Kosten van een verblijf in onze zorgvilla

Wonen in Zorgvilla MaJa kan vanaf 4.992 euro per maand. Bij dit bedrag zitten inbegrepen: de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over de kosten.

Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Rijsdijk 8
3161 HN Rhoon
T 010 - 501 12 26
contact@zorggroepdelaren.nl

Genieten

We weten wanneer, waarvan en waarom onze bewoners genieten en maken dit mogelijk.

Ontmoeten

We bieden stijlvolle ontmoetingsplekken en faciliteren en stimuleren ontmoetingen tussen bewoners onderling en met gasten.

Verrassen

We zorgen zowel voor de "kleine" dagelijkse, als de "grote" incidentele verrassingen.

Geborgenheid

We zorgen ervoor dat onze bewoners zich veilig, op hun gemak, gerespecteerd en thuis voelen.

Salomé Postma heet u van harte welkom

'Wij nemen echt de tijd voor onze bewoners en zijn oprecht geïnteresseerd in wat hen bezig houdt en waar men behoefte aan heeft. Het inspelen op de individuele behoefte doen we graag. Het maakt de zorgvilla tot wat het is. Een gezellig en warm thuis!'

Lees het verhaal van Salomé

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact