12 mei - Dag van de Zorg!

13 mei 2019

Op 12 mei was het de Dag van de Zorg. Deze dag - de dag waarop de wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale geboren werd – benutten we om alle medewerkers van de villa’s van Zorggroep De Laren te bedanken.

Persoonlijke zorg
Persoonlijke zorg

Die dag laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan...

Verras, Ontmoet en Geniet! Verras, Ontmoet en Geniet! Verras, Ontmoet en Geniet! Verras…

Deze dag - de dag waarop de wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale geboren werd – benutten we om alle medewerkers van de villa’s van Zorggroep De Laren te bedanken.

Werken in de villa’s van Zorggroep De Laren betekent voor bewoners een thuis creëren. Een bewoners verrassen, een ontmoeting mogelijk maken, iets geven om naar uit te kijken, hoe klein dat soms ook lijkt. Ervoor zorgen dat bewoners tijdens hun leven in onze villa’s kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Bewoners en hun familie het gevoel geven ‘’volledig ontzorgd’’ te worden. En dat vanzelfsprekend laten zijn.

We kunnen het niet genoeg benadrukken: dat onze bewoners écht thuiskomen in onze villa’s is mogelijk dankzij onze medewerkers. We danken iedereen daar hartelijk voor.

Heel hartelijk dank voor je inzet en collegialiteit!

Met de kadokaart kan je bij elk Hema-filiaal met een gebaksafdeling een verrassing ophalen. En ter inspiratie het boekje met tips om ook goed voor jezelf te blijven zorgen.

Verras, Ontmoet en Geniet! Verras, Ontmoet en Geniet! Verras, Ontmoet en Geniet! Verras…

Een attentie voor alle medewerkers van Zorggroep De Laren
Een attentie voor alle medewerkers van Zorggroep De Laren

Uitgelicht nieuws

Direct contact