Peter Degger van Villa Hamer werkt mee aan Financieel Veilig Ouder Worden

1 februari 2019

Villa Hamer in Berg en Dal ondersteunt de samenwerking die senioren begeleidt in financieel veilig ouder worden. Verschillende partijen zijn betrokken bij deze samenwerking.

Peter Degger van Villa Hamer ondertekent samenwerking "Financieel veilig ouder worden"

Villa Hamer in Berg en Dal is 1 van de 10 organisaties die vandaag het samenwerkingsverband ‘Financieel Veilig Ouder Worden'' in de gemeente Berg en Dal ondertekenden. Wethouder Irma van de Scheur ondertekende namens de gemeente. Met de samenwerking willen de organisaties financieel misbruik van ouderen voorkomen en aanpakken. De organisaties delen kennis en ervaringen en helpen elkaar om kwetsbare ouderen te beschermen.

Peter Degger, locatiemanager van Villa Hamer:
"Respect voor en eigen regie van onze seniore bewoners vinden wij heel belangrijk. Veiligheid ligt aan de basis hiervan. Daar hoort financiële veiligheid vanzelfsprekend bij."

Iedereen die zich zorgen maakt over financieel misbruik van ouderen kan bij de organisaties terecht. Meer informatie vindt u op www.financieelveiligouderworden.com en uiteraard helpt Peter Degger u graag discreet verder: p.degger@zorggroepdelaren.nl

Peter Degger in Villa Hamer
Peter Degger in Villa Hamer
Peter Degger ondertekent
Peter Degger ondertekent
Zij werken samen
Zij werken samen

Uitgelicht nieuws

Direct contact