MUZIEK IN HUIS met DUO PIETERNEL en YUMI in Villa Sluysoort

30 oktober 2017

Op maandag 20 november 2017 geeft het ensemble Duo Pieternel en Yumi een concert in Villa Sluysoort. Het concert begint om 15:00 uur. Als u het concert wil bijwonen bent u van harte welkom!

Op maandag 20 november 2017 geeft het ensemble Duo Pieternel en Yumi een concert in Villa Sluysoort. Het concert begint om 15:00 uur. Als u het concert wil bijwonen bent u van harte welkom!

Meld u aan via email zorg.maarssen@zorggroepdelaren.nl of via het tel: 0346 - 745 745. Het programma duurt 2 maal 30 minuten.

Het ensemble duo Pieternel en Yumi, bestaande uit Pieternel Brummelkamp - zang, Yumi Toyama - piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met liederen van o.a. Schubert, Chopin, Bizet en last but not least: Jules de Corte.

Over de musici
Pieternel en Yumi traden in 2013 voor het eerst samen op toen Yumi voor een collega inviel bij een liedrecital. Dat zij sindsdien als duo zijn blijven optreden komt voort uit het succes en de klik die ze hadden bij die eerste ontmoeting. Hun muziekkeuze is een bijzondere combinatie van het klassieke lied, stukken voor pianosolo en Nederlandstalige liedjes van bijvoorbeeld Jules de Corte en Harry Bannink.

Pieternel Brummelkamp (zang) speelde als kind viool. Op 17-jarige leeftijd begon ze met het nemen van zanglessen bij mezzosopraan Annett Andriesen. Ze vervolgde haar klassieke zangstudie aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Ze zingt in diverse ensembles en vindt het leuk om soms over de grens van de klassieke muziek heen te gaan.

Yumi Toyama (piano) begon met pianospelen op driejarige leeftijd in Japan. Ze behaalde haar Master’s Degree aan de Chopin Academy of Music in Warschau. Op Internationale concoursen won ze diverse prijzen, o.a. de Chopinprijs in de A. Radziwill Internationale Piano Competitie in Polen. Tegenwoordig treedt zij regelmatig op als solist en kamermusicus in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft Yumi een grote liefde en passie voor het begeleiden van jong pianotalent.

Uitgelicht nieuws

Direct contact