Kennismakingsmiddag voor de zorg in Villa Hamer!

20 oktober 2017

Villa Hamer is op zoek naar verzorgende IG niveau 3/4. Hiervoor organiseren wij een zorgmiddag waarbij u vrijblijvend kennis kunt maken met onze villa.

Villa Hamer is op zoek naar verzorgende IG niveau 3/4. Hiervoor organiseren wij een zorgmiddag waarbij u vrijblijvend kennis kunt maken met onze villa. Tijdens deze middag krijgt u een rondleiding door Villa Hamer en kunt u vragen stellen over de werkzaamheden. Bij deze bent u van harte uitgenodigd!

Villa Hamer
Villa Hamer is de derde zorgvilla’s van Zorggroep De Laren. Binnen onze villa staat de bewoner echt centraal!

Belangrijke informatie
De zorgmiddag vindt plaats op vrijdag 3 november van 14:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens deze uren kunt u vrij binnenlopen en onder het genot van een kopje koffie of thee een indruk krijgen van de villa, haar bewoners en medewerkers.

Het adres is: Oude Kleefsebaan 82, 6571 BJ, Berg en Dal. De entree van onze villa zit aan de Kerstendalseweg. Hier vindt u ook voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Vindt u het ook belangrijk dat de bewoner centraal staat? En wilt u hier graag een professionele bijdrage aan leveren? Aarzel dan niet en kom langs. Aanmelden is niet nodig.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met:
Peter Degger (locatiemanager): 06 - 29 16 50 52 of Petra Kuster (teamleider): 06 - 31 03 97 15.

Graag tot ziens en spreeks!

Uitgelicht nieuws

Direct contact