Unieke samenwerking Villa Hamer en Art Dumay

16 februari 2017

Laat je kunst taxeren bij Villa Hamer!

“Is het Kunst of Curiosa?” Op zondag 19 maart van 13.00 tot 17.00 uur organiseren Villa Hamer in Berg en Dal en Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen voor het eerst gezamenlijk een kunst taxatie dag. Heeft u een kunstwerk op zolder staan waarvan u benieuwd bent naar de herkomst? Een antiek sieraad in uw bezit waarvan u graag zou willen weten wat het waard is?

Over de kunst taxatie dag

Op zondag 19 maart staan twee professionele taxateurs van Art Dumay voor u klaar om uw kunst en curiosa te taxeren en beoordelen op waarde, herkomst en originaliteit. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunt u terecht met schilderijen, tekeningen, antieke sieraden, glas, porselein, zilver en diverse 'kleine' antiquiteiten. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Hiervoor ontvangt u 1 consumptie en kunt u 1 tot 4 voorwerpen laten taxeren.

Over Villa Hamer en Art Dumay

Dit evenement is ontstaan door de samenwerking tussen Villa Hamer En Art Dumay. Villa Hamer is een particuliere zorgvilla met 21 appartementen gelegen in het centrum, aan de Oude Kleefsebaan 82, van Berg en Dal en maakt onderdeel uit van Zorggroep De Laren. In elke zorgvilla leveren zij zorg en verpleging op maat, rekening houdend met de specifieke zorgvraag.

Kunsthandel Art Dumay in Nuenen presenteert klassieke en moderne kunst. Tevens huist in Nuenen aan het Park 75 een gespecialiseerd restauratie - en inlijstatelier: Lijstenmakerij Foederer. Lijstenmakerij Foederer bestaat 80 jaar. Daarnaast is Art Dumay adviespartner voor collectioneurs, bedrijven en instellingen wat betreft het ontsluiten en/of bewaken van kunstcollecties.

Paul-dumay.jpg

Over de taxateurs

Paul Dumay: eigenaar Kunsthandel Art Dumay

Paul Dumay taxeert, zoals hij dat zegt, ‘platte kunst’. Kunsthandel Art Dumay in Nuenen is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van schilderijen uit de periode 1800 - 1950 en het restaureren en taxeren van olieverfschilderijen, tekeningen en etsen.

Uitgelicht nieuws

Direct contact