Meer over wonen

Verhuizen en inrichten

U kunt uw appartement naar eigen wens inrichten. In de appartementen van de villa's ligt een mooie neutrale harde vloerbedekking. In enkele villa's zijn de appartementen voorzien van vitrage en overgordijnen. Wij ondersteunen u graag bij uw keuzes en helpen u met uw verhuizing en inrichting. Het plaatsen van kasten, het ophangen van lampen en andere kleine klussen kunnen worden uitgevoerd door onze technische dienst. Heeft u meer hulp nodig dan regelen we dat graag voor u.

Duurzaamheid

De villa's van Zorggroep De Laren zijn voorzien van zonnepanelen, LED-verlichting, duurzame warmtebronnen als WKO installaties (Warmte Koude Opslag) en laadpalen voor electrisch personenvervoer.

Onze investeerder, het Amvest Living & Care Fund (zie ook Feiten en Cijfers) heeft in september 2017 de hoogst haalbare Green Star met vijf sterren behaald in de Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB). Tevens is het fonds eerste geworden in de categorie Healthcare. Het fonds heeft een brede duurzaamheidstrategie. Naast het realiseren van energiezuinige zorggebouwen, ligt de focus op de maatschappelijke impact door het creëren van een fijne woonomgeving voor kwetsbare ouderen. Persoonlijke hoogwaardige zorg is hierbij het uitgangspunt.

Comfortabel wonen

Alle villa's zijn voorzien van een personenlift. De appartementen en de gemeenschappelijke woon- en eetkamers zijn ruim opgezet en drempelvrij. Via de automatische deuren kunt u met uw rollator of rolstoel gemakkelijk zelfstandig van de ene ruimte naar de andere. De badkamers en toiletten zijn ruim en geschikt voor rolstoelgebruikers. Mocht een tillift nodig zijn dan kan deze gemonteerd worden.

Alle appartementen hebben vloerverwarming. Met uitzondering van die in Villa Hamer. De verwarming kunt u zelf instellen met een thermostaat.

De villa's hebben een compleet ingerichte kapsalon met kapster waar u op afspraak terecht kan. In Villa MaJa in Rhoon komt de kapster bij u aan huis. Ook de fysiotherapeut, de tandarts en mondhygiënist komen op afspraak aan huis.

Met enige regelmaat worden huiskamerconcerten gegeven. Bij deze concerten zijn familie en vrienden van harte welkom. Een aantal villa's organiseren kunstexposities voor en met lokale kunstenaars en kunstliefhebbers.

De villa's hebben een rolstoeltoegankelijke en besloten tuin met wandelpaden en een terras.

Direct contact