Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete

Bloemendaal

In Park Brederode in Bloemendaal ligt Zorgvilla Duinstaete, de zevende en nieuwste zorgvilla van Zorggroep De Laren. Zorgvilla Duinstaete heeft een unieke ligging, aan de rand van de duinen en onder de rook van Haarlem. U kunt er in geborgenheid en met behoud van privacy wonen en leven zoals u gewend bent.

Luxe ouderenzorg in een zorgvilla

In de luxe kleinschalige woonzorgvoorziening Zorgvilla Duinstaete geniet u van een onbezorgde oude dag. Zorggroep de Laren staat voor persoonlijke aandacht. 24 uur per dag kunt u daarom vertrouwen op onze deskundige, betrokken en persoonlijke zorg. Van individuele verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een steuntje in de rug.

De geborgenheid van een gezamenlijk dak

Zorgvilla Duinstaete geeft onderdak aan 24 zelfstandige huurappartementen voor permanente bewoning. Twee appartementen (studio's) zijn ingericht als Zorghotel voor tijdelijk verblijf om bijvoorbeeld te herstellen na een operatie. De comfortabele appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen en per lift bereikbaar. Het woonoppervlak varieert van 29 m2 voor de studio tot 103 m2 voor het driekamerappartement. Alle appartementen beschikken over een woonkamer en aparte slaapkamer(s), pantry, ruime badkamer en terras of balkon. Dit betekent dat onze bewoners in hun eigen appartement van alle gemakken zijn voorzien om zorgeloos te kunnen genieten van hun oude dag.

Elkaar ontmoeten

Op de begane grond van de zorgvilla is de smaakvol ingerichte eet- en zitkamer gesitueerd met diverse comfortabele zitmogelijkheden voor u en uw visite. In de beslotenheid van de ‘’private dining’’ kunt u met uw eigen gezelschap feestelijk lunchen of dineren. Deze ruimtes - grenzend aan de gemeenschappelijke tuin met terras - staan ter beschikking voor alle bewoners, hun familie en gasten.

Gastvrije service

De keuken is het domein van de chef-kok. Hij is samen met zijn team verantwoordelijk voor de dagelijks vers bereide maaltijden aangepast aan uw eventuele (dieet)wensen, voorkeuren en het seizoen. Maaltijden worden in de regel geserveerd in de eetkamer. Bij uitzondering in uw eigen appartement.

Comfortabel en ruim wonen

Op de begane grond vindt u de geheel ingerichte kapsalon, de centrale hal en huis- en eetkamer met terras. Op kelderniveau bevinden zich de bergingen, de eigen wasserij, een activiteitenruimte en de parkeergarage voor bewoners. Zo bieden onze zorgvilla’s alle faciliteiten die u gewend bent.

Kosten verblijf in onze zorgvilla in Bloemendaal

Wonen in Zorgvilla Duinstaete kan vanaf 3.830,- euro per maand. Dit bedrag behelst de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over financiën.

Zorghotel Bloemendaal

Zorgvilla Duinstaete is één van onze zorgvilla's met een Zorghotel. Prettig als u tijdelijk extra deskundige zorg nodig heeft. Ons personeel ontlast u tijdens uw verblijf zodat u zich kunt richten op uw herstel na bijvoorbeeld ziekte of een operatie.

Dagprijs en kosten Zorghotel

De dagprijs van het Zorghotel is 195 euro. Per uur zorg komt er 60 euro bij. Het verblijf is altijd particulier te voldoen, ook bij tijdelijk verblijf. De zorg komt afhankelijk van de zorgpolis wel voor vergoeding in aanmerking. Heeft u vragen hierover of anderszins behoefte aan informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vraag een brochure aan
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Duingebied
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Zocherlaan 94
2061 DK Bloemendaal
T 023 - 303 31 00
info@zorggroepdelaren.nl

Marjoke Wubben heet u van harte welkom

“De unieke ligging van Villa Duinstaete biedt onze bewoners 'the best of both worlds', geborgenheid en sociale cohesie en tóch midden in de natuur. Nieuwsgierig naar de villa en de ligging aan de rand van de duinen? U en uw familie zijn van harte welkom voor een rondleiding.”

Lees het verhaal van Marjoke

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact