Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete

Bloemendaal

Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete, de zevende en nieuwste zorgvilla van Zorggroep De Laren, ligt in Park Brederode in Bloemendaal. Een prachtige en unieke plek aan de rand van de duinen nabij het centrum van Bloemendaal en naast de hockeyvelden. Hier woont en leeft u in de geborgenheid van het gezamenlijke dak en met behoud van privacy in uw eigen huurappartement.

Luxe zorgvilla met 24-uurs ouderenzorg

Zorggroep De Laren staat voor persoonsgerichte zorg en service. U kunt 24 uur per dag vertrouwen op onze deskundige en betrokken zorg. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een gezellig gesprek of een steuntje in de rug. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar.

Luxe huurappartementen in onze zorgvilla

Zorgvilla Duinstaete is een kleinschalige woonzorgvoorziening met 24 zelfstandige huurappartementen voor permanente bewoning en 2 studio’s als zorghotel voor tijdelijk verblijf. De studio's zijn geschikt als u bijvoorbeeld herstellend bent van een operatie en tijdelijk 24-uurszorg nodig heeft. De appartementen - verdeeld over 3 woonlagen - zijn luxe afgewerkt en gestoffeerd en gericht op duurzaamheid en comfort. Uiteraard kunt u uw eigen appartement geheel naar eigen wens en smaak inrichten. Het woonoppervlak van een appartement varieert van 29 m² voor de studio tot 103 m² voor een driekamerappartement. Alle appartementen beschikken over een woonkamer en aparte slaapkamer(s), pantry, ruime badkamer, een terras of balkon en een prachtig uitzicht!

Service en comfort in onze zorgvilla

In Zorgvilla Duinstaete heerst de sfeer van geborgenheid met het comfort van een luxe verzorgingshuis. Op de begane grond bevindt zich de smaakvol ingerichte eet- en zitkamer met diverse comfortabele zitmogelijkheden en ingericht als centrale ontmoetingsplek voor bewoners en gasten. In de beslotenheid van de private dining - met uitzicht op het terras en de gemeenschappelijke tuin - kunt u met uw eigen gezelschap genieten van een feestelijke lunch of diner. De keuken is het domein van de chef-kok. Hij is samen met zijn team verantwoordelijk voor de dagelijks vers bereide maaltijden, aangepast aan uw eventuele (dieet)wensen, voorkeuren en aan het seizoen. Alle culinaire verrassingen worden in de regel geserveerd in de eetkamer. En bij uitzondering - in overleg - in uw eigen appartement. Villa Duinstaete heeft een geheel ingerichte kapsalon waar u op afspraak terecht kunt. Op kelderniveau bevinden zich de eigen wasserij, een activiteitenruimte en de parkeergarage en bergingen voor bewoners. Zo biedt Villa Duinstaete alle faciliteiten die u gewend bent. Denk bijvoorbeeld ook aan huishouding en was- & strijkservice en aan een zinvolle dagbesteding met een persoonsgerichte benadering, waarin individuele wensen en behoeften worden gefaciliteerd. Lees meer over ons gevarieerd activiteitenaanbod onder Activiteit en Welzijn.

Kosten van een verblijf in onze zorgvilla

Permanent wonen in Zorgvilla Duinstaete kan vanaf 4.540 euro per maand. Bij dit bedrag zitten inbegrepen: de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over kosten.

Zorghotel Villa Duinstaete in Bloemendaal

Zorgvilla Duinstaete is één van onze zorgvilla's met de faciliteiten van een Zorghotel. Ideaal wanneer u tijdelijk extra zorg nodig heeft. Onze medewerkers ontlasten u zodat u zich kunt richten op uw herstel na bijvoorbeeld ziekte of een operatie. Lees meer over de mogelijkheden van ons Zorghotel.

Wat kost een verblijf in Zorghotel Villa Duinstaete?

De dagprijs van het Zorghotel is 195 euro. Deze prijs is inclusief maaltijdservice (ook tussendoortjes), schoonmaakservice en was- en strijkservice. Per uur zorg komt er 60 euro bij. Het verblijf in de studio is altijd particulier te voldoen, ook bij tijdelijk verblijf. De zorg komt afhankelijk van de zorgpolis wel voor vergoeding in aanmerking. Heeft u vragen hierover of anderszins behoefte aan informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vraag een brochure aan
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Duingebied
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Zocherlaan 94
2061 DK Bloemendaal
T 023 - 303 31 00
contact@zorggroepdelaren.nl

Genieten

We weten wanneer, waarvan en waarom onze bewoners genieten en maken dit mogelijk.

Ontmoeten

We bieden stijlvolle ontmoetingsplekken en faciliteren en stimuleren ontmoetingen tussen bewoners onderling en met gasten.

Verrassen

We zorgen zowel voor de "kleine" dagelijkse, als de "grote" incidentele verrassingen.

Geborgenheid

We zorgen ervoor dat onze bewoners zich veilig, op hun gemak, gerespecteerd en thuis voelen.

Marjoke Wubben heet u van harte welkom

'De unieke ligging van Villa Duinstaete biedt onze bewoners 'the best of both worlds', geborgenheid en sociale cohesie en tóch midden in de natuur. Nieuwsgierig naar de zorgvilla en de ligging aan de rand van de duinen? U bent van harte welkom voor een rondleiding.'

Lees het verhaal van Marjoke

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact