Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete

Bloemendaal

Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete, de zevende en nieuwste zorgvilla van Zorggroep De Laren, ligt middenin Park Brederode in Bloemendaal. Een werkelijk prachtige en unieke plek aan de rand van de duinen en onder de rook van Haarlem. Hier woont en leeft u in geborgenheid en met behoud van eigen privacy, precies zoals u gewend bent.

Luxe zorgvilla met 24-uurs ouderenzorg

Zorggroep de Laren staat voor persoonsgerichte zorg en aandacht. Bij ons kunt u 24 uur per dag vertrouwen op onze deskundige en betrokken zorg. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een gezellig gesprek of een steuntje in de rug. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar.

Luxe huurappartementen in onze zorgvilla

Zorgvilla Duinstaete is een kleinschalige woonzorgvoorziening met 24 zelfstandige huurappartementen voor permanente bewoning en 2 studio’s als zorghotel voor tijdelijk verblijf. Zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld herstellend bent van een operatie en tijdelijk 24-uurszorg nodig heeft. De appartementen - verdeeld over 3 woonlagen - zijn stuk voor stuk luxueus aangekleed en gericht op duurzaamheid en comfort. Uiteraard kunt u de ruimte geheel naar eigen wens en smaak inrichten. Het woonoppervlak van een appartement varieert van 29 m² voor de studio tot 103 m² voor een driekamerappartement. Alle appartementen beschikken over een woonkamer en aparte slaapkamer(s), pantry, ruime badkamer, een terras of balkon en een prachtig uitzicht! Alles is erop ingericht dat onze bewoners in hun eigen appartement van alle gemakken voorzien zijn, om zorgeloos te kunnen genieten.

Service en comfort in een zorgvilla

In Zorgvilla Duinstaete heerst de sfeer van geborgenheid van een luxe verzorgingshuis. Op de begane grond van de zorgvilla bevindt zich de smaakvol ingerichte eet- en zitkamer. Aangekleed met diverse comfortabele zitmogelijkheden en ingericht als stijlvolle ontmoetingsplekken voor u en uw visite. In de beslotenheid van de private dining - met uitzicht op het terras en de gemeenschappelijke tuin - kunt u met uw eigen gezelschap genieten van een feestelijke lunch of diner. De keuken is het domein van de chef-kok. Hij is samen met zijn team verantwoordelijk voor de dagelijks vers bereide maaltijden, aangepast aan uw eventuele (dieet)wensen, voorkeuren en het seizoen. Alle culinaire verrassingen worden in de regel geserveerd in de eetkamer. En bij uitzondering - in overleg - in uw eigen appartement. Verder is de zorgvilla voorzien van een geheel ingerichte kapsalon waar u op afspraak terecht kunt. En op kelderniveau bevinden zich de bergingen, de eigen wasserij, een activiteitenruimte en de parkeergarage voor bewoners. Zo bieden onze zorgvilla’s alle faciliteiten en gemakken die u gewend bent. Denk bijvoorbeeld ook aan huishouding en was- & strijkservice. En een zinvolle dagbesteding met een persoonsgerichte benadering, waarin individuele wensen en behoeften worden gefaciliteerd. Lees meer over ons gevarieerd activiteitenaanbod onder Activiteit en Welzijn.

Kosten van een verblijf in onze zorgvilla

Wonen in Zorgvilla Duinstaete kan vanaf 4.073 euro per maand. Bij dit bedrag zitten inbegrepen: de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over de de Kosten.

Zorghotel Bloemendaal

Zorgvilla Duinstaete is één van onze zorgvilla's met een zorghotel. Ideaal wanneer u tijdelijk extra deskundige zorg nodig heeft. Ons personeel ontlast u tijdens uw verblijf, zodat u zich kunt richten op uw herstel na bijvoorbeeld ziekte of een operatie. Lees meer over de mogelijkheden van een zorghotel.

Dagprijs en kosten zorghotel

De dagprijs van het Zorghotel is 195 euro. Per uur zorg komt er 60 euro bij. Het verblijf is altijd particulier te voldoen, ook bij tijdelijk verblijf. De zorg komt afhankelijk van de zorgpolis wel voor vergoeding in aanmerking. Heeft u vragen hierover of anderszins behoefte aan informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vraag een brochure aan
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Duingebied
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Zocherlaan 94
2061 DK Bloemendaal
T 023 - 303 31 00
info@zorggroepdelaren.nl

Genieten

We weten wanneer, waarvan en waarom onze bewoners genieten en maken dit mogelijk.

Ontmoeten

We bieden stijlvolle ontmoetingsplekken en faciliteren en stimuleren ontmoetingen tussen bewoners onderling en met gasten.

Verrassen

We zorgen zowel voor de "kleine" dagelijkse, als de "grote" incidentele verrassingen.

Geborgenheid

We zorgen ervoor dat onze bewoners zich veilig, op hun gemak, gerespecteerd en thuis voelen.

Marjoke Wubben heet u van harte welkom

'De unieke ligging van Villa Duinstaete biedt onze bewoners 'the best of both worlds', geborgenheid en sociale cohesie en tóch midden in de natuur. Nieuwsgierig naar de villa en de ligging aan de rand van de duinen? U en uw familie zijn van harte welkom voor een rondleiding.'

Lees het verhaal van Marjoke

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact