Zorgvilla & Zorghotel Hoefstaete

Bosch en Duin

In de bosrijke omgeving van Bosch en Duin - nabij Utrecht en direct naast sterrenrestaurant De Hoefslag - vindt u Zorgvilla Hoefstaete. Voormalig Hotel De Hoefslag is indertijd verbouwd en aangepast en heeft ruimte gemaakt voor de duurzame woonzorgvilla. Waar maar liefst 23 luxe huurappartementen beschikbaar zijn voor permanente bewoning. Rondom de villa ligt een fraai aangelegde tuin met wandelpaden en ruime terrassen. Kortom een heerlijke plek, waar bewoners elke seizoen kunnen genieten van de vogels en de natuur.

Luxe zorgvilla met 24-uurs ouderenzorg

Bij Zorggroep de Laren hebben we persoonsgerichte zorg en aandacht hoog in het vaandel. In onze zorgvilla kunt u 24 uur per dag vertrouwen op onze deskundige en betrokken zorg. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een gezellig gesprek of een steuntje in de rug. Wij hebben een team van professionals dat altijd voor u klaarstaat.

Luxe huurappartementen in onze zorgvilla

Zorgvilla Hoefstaete is een duurzame, kleinschalige woonzorgvoorziening, met maar liefst 23 zelfstandige huurappartementen. Geschikt voor permanente bewoning. Zowel binnen als buiten, straalt deze villa sfeer en warmte uit. De ruime twee- of driekamerappartementen variëren in grootte van 37 m² (studio) tot 95 m² en zijn stuk voor stuk gericht op duurzaamheid en comfort. De appartementen hebben een prachtige lichtinval en bestaan uit een woonkamer, een volledig aangepaste badkamer met toilet, één of twee slaapkamers, een pantry en een berging. Elk appartement heeft een terras of een balkon en kijkt uit op de fraai aangelegde tuin. Zorgvilla Hoefstaete beschikt tevens over twee studio's voor tijdelijk verblijf. Hier kunt u herstellen na een operatie, ziekte of ongeval of wanneer uw mantelzorger op vakantie is. Wat inrichting betreft kunt u de luxueus afgewerkte appartementen naar eigen smaak en behoefte inrichten. Verder is alles er uiteraard op ingericht dat de bewoners in hun eigen appartement van alle gemakken voorzien zijn, om zorgeloos te kunnen genieten.

Service en comfort in een zorgvilla

Genieten en verrassen met de sfeer van geborgenheid, daar streven we naar in Zorgvilla Hoefstaete. Dit komt tot uiting in alle ruimtes van de villa. Op de begane grond vindt u een lounge, eet- en zitkamer, bibliotheek en daglicht rijke serre aan de voorkant. Rondom de villa ligt een prachtige aangelegde tuin met terras en tuinpaden. Vanuit alle gemeenschappelijke ruimtes heeft u uitzicht op die tuin en het achterliggende bos. Bij de entree is er gelegenheid om te parkeren op eigen terrein. In de keuken - het terrein van de chef-kok - worden dagelijks verse maaltijden bereidt. Aangepast aan uw eventuele (dieet)wensen, voorkeuren en het seizoen. In de regel worden alle culinaire verrassingen geserveerd in de eetkamer. En bij uitzondering - in overleg - in uw eigen appartement. In het souterrain zit een kapsalon, een fitnessruimte, een wasserij en diverse bergingen. Zo biedt deze zorgvilla alle faciliteiten en gemakken die u gewend bent. Naar het schoonmaken van uw appartement en uw was- en strijkgoed hoeft u niet om te kijken. Dit wordt per appartement gedaan en verzorgd in de eigen wasserij door vast huishoudelijk personeel. Verder bieden wij een zinvolle dagbesteding aan. Met een persoonsgerichte benadering, waarin individuele wensen en behoeften worden gefaciliteerd. Lees meer over ons gevarieerd activiteitenaanbod onder Activiteit en Welzijn.

Kosten van een verblijf in onze zorgvilla

Wonen in Zorgvilla Hoefstaete kan vanaf € 4.515,- per maand. Bij dit bedrag zitten inbegrepen: de woonservicekosten (woonkosten zoals o.a. huur, onderhoud, beveiliging, verzekering) en all-in services zoals maaltijdservice, schoonmaakservice en was- en strijkservice. Lees meer over de kosten.

Zorghotel Hoefstaete

Zorgvilla Hoefstaete heeft net als een aantal andere zorgvilla’s van Zorggroep De Laren ook een Zorghotel. Twee appartementen, ingericht voor wanneer u tijdelijk extra deskundige zorg nodig heeft. Met 24-uuszorg en service ontlast ons personeel u volledig. Zo kunt u zich richten op een voorspoedig herstel na een ziekte of operatie. Lees meer over de mogelijkheden van een Zorghotel.

Dagprijs en kosten zorghotel

Verblijven in het Zorghotel heeft een dagprijs van 195 euro. Daar komt per uur zorg 60 euro bij. Het verblijf is altijd particulier te voldoen, ook bij tijdelijk verblijf. Afhankelijk van de zorgpolis komt de zorg wel voor vergoeding in aanmerking. Heeft u vragen hierover of wilt u informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Bosrijk gelegen
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Vossenlaan 26
3735 KN Bosch en Duin
T 030 - 303 57 10
contact@zorggroepdelaren.nl

Genieten

We weten wanneer, waarvan en waarom onze bewoners genieten en maken dit mogelijk.

Ontmoeten

We bieden stijlvolle ontmoetingsplekken en faciliteren en stimuleren ontmoetingen tussen bewoners onderling en met gasten.

Verrassen

We zorgen zowel voor de "kleine" dagelijkse, als de "grote" incidentele verrassingen.

Geborgenheid

We zorgen ervoor dat onze bewoners zich veilig, op hun gemak, gerespecteerd en thuis voelen.

Jurjen Koopmans heet u van harte welkom

'De kleinschalige opzet van de villa, de deskundigheid van onze zorgprofessionals en de warme en betrokken inzet van alle medewerkers, maken Zorgvilla Hoefstaete tot een echt thuis voor onze bewoners. Ik ontmoet u graag voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding in de villa.'

Lees het verhaal van Jurjen

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact