Zorgvilla & Zorghotel Hoefstaete

Bosch en Duin

Zorgvilla Hoefstaete is gelegen in de bosrijke omgeving van Bosch en Duin direct naast sterrenrestaurant De Hoefslag. Het voormalig Hotel De Hoefslag is indertijd verbouwd en aangepast tot een duurzame woonzorgvilla met 23 luxe huurappartementen voor permanente bewoning.

De twee- of driekamerappartementen variëren in grootte van 37 m² (studio) tot 95 m². Alle appartementen hebben een terras of een balkon en kijken uit op de fraai aangelegde tuin. Zorgvilla Hoefstaete beschikt tevens ook over twee studio's voor tijdelijk verblijf om te herstellen na een operatie, ziekte of ongeval.

De moderne, sfeervolle entree, geeft toegang tot de eet- en huiskamer en daglichtrijke serre aan de voorkant. Vanuit alle gemeenschappelijke ruimtes heeft u uitzicht op de tuin en het achterliggende bos.

Vanaf 3.804,- euro per maand kunt u bij Zorgvilla Hoefstaete komen wonen.

Brochure aanvragen
Lees de volledige omschrijving

Faciliteiten

  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Bosrijk gelegen
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bekijk alle faciliteiten

Locatie

Vossenlaan 26
3735 KN Bosch en Duin
T 030 - 303 57 10
info@zorggroepdelaren.nl

Henriëtte Timmermans heet u van harte welkom

'De kleinschalige opzet van de villa, de deskundigheid van onze zorgprofessionals en de warme en betrokken inzet van alle medewerkers, maken Zorgvilla Hoefstaete tot een echt thuis voor onze bewoners. Ik ontmoet u graag voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding in de villa.'

Lees het verhaal van Henriëtte

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact