24 april - concert Carla Bos en Wendy Rijken

10 april 2018

Op dinsdag 24 april 2018 om 15.30 uur geeft het harpduo Carla Bos en Wendy Rijken een concert in Villa Marijke Elisabeth. Het concert is voor bewoners en hun familie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor andere belangstellenden. Interesse? Lees verder.

Op dinsdagmiddag 24 april brengt het ensemble Carla Bos en Wendy Rijken - harpduo een gevarieerd klassiek programma met 'De Schilderijententoonstelling' van Moessorgski in een bijzondere bewerking voor 2 harpen. Het programma begint om 15.30 uur, duurt 2 maal 30 minuten en is voor het eerst in Nederland te horen. Het optreden is op verzoek van Villa Marijke Elisabeth georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. U kunt dit concert bijwonen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Neem daarvoor contact op met Hermine Schuringa, locatiemanager van Villa Marijke Elisabeth via tel: 06 - 83 70 37 65.

Harpduo Carla Bos en Wendy Rijken
Harpduo Carla Bos en Wendy Rijken

Dit is het 10de concert van Muziek in Huis in Villa Marijke Elisabeth.

Over de musici:

Harpiste Wendy Rijken werd op 15-jarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talentklas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 2002 sloot zij haar studie bij Erika Waardenburg aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met succes af. Als freelancer werkt ze bij verschillende symfonie- en harmonieorkesten (o.a. Sinfonia Rotterdam en De Marinierskapel) en koren in binnen- en buitenland. Ook maakt zij deel uit van vier kamermuziekensembles, o.a. Arpa Nuova met Annemieke Ijzerman (harpduo) en Duo Naiades met Judith Mos (harp-klarinet).

Carla Bos studeerde harp aan hetzelfde Haagse conservatorium en studeerde af bij de bekende harpist Edward Witsenburg (kamermuziek) en Ernstine Stoop (uitvoerend musicus). Carla is harpist van het Remix Ensemble for Contemporary Music in Porto, Portugal. Daarnaast is zij als freelancer zowel solistisch als met kamermuziekensembles werkzaam bij o.a. het Schönberg Ensemble, Amsterdam Sinfonietta, het Residentie Orkest. Ze maakte tournees naar o.m. Amerika, Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Portugal en Rusland.

Uitgelicht nieuws

Direct contact