JRS Makelaars en Zorggroep De Laren sluiten samenwerking voor Villa Duinstaete in Bloemendaal

14 september 2017

Zorggroep De Laren en JRS Makelaars hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten ten behoeve van de verhuur van appartementen in Villa Duinstaete in Bloemendaal.

Zorggroep De Laren en JRS Makelaars hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten ten behoeve van de verhuur van appartementen in Villa Duinstaete in Bloemendaal. JRS makelaars verstrekt evenals de Zorggroep alle informatie die nodig is ter oriëntatie op de huurappartementen in de unieke woonzorgvilla.

Open dag
Op zaterdag 30 september is er gelegenheid te komen kijken en de sfeer te proeven!

Villa Duinstaete is recentelijk voltooid en uniek gelegen aan de voet van de duinen in Park Brederode in Bloemendaal. De luxe, eigentijdse en ruim opgezette villa biedt ruimte aan 24 huurappartementen - variërend in grootte van 65 tot 105 vierkante meter - en 2 speciaal ingerichte kamers voor tijdelijk verblijf. Behalve de zelfstandige appartementen voor bewoners met een zorgbehoefte, behelst de villa een gemeenschappelijke eet- en zitkamer, een lounge, private dining, een keuken met chef-kok, een wasserij en op kelderniveau een parkeergarage en bergingen. Voor bewoners is er 24 uur per dag zorg- en dienstverlening beschikbaar.

Voor wie?
Villa Duinstaete is bedoeld voor mensen met een woonwens en een zorgbehoefte. Geïnteresseerden zijn op de open dag, 30 september tussen 10 en 15 uur, van harte welkom om de unieke sfeer te proeven. Alle informatie die potentiële bewoners nodig hebben om zich goed te kunnen oriënteren, wordt dan verstrekt. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen aan zorgdeskundigen. Een vertrouwelijk gesprek over uw specifieke persoonlijke situatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Villa Duinstaete is de zevende villa van Zorggroep De Laren.

Met dank aan Jan den Rooijen, Yasmin Meijer en Wendy van Wayenburg (foto's) van JRS Makelaars.

Op de foto namens Zorggroep De Laren:
Esther van Dalen, directeur
Pauline van der Sluis, communicatieadviseur

Uitgelicht nieuws

Direct contact