Feestelijke opening Zorghotel Villa Sluysoort

26 juli 2018

Ter gelegenheid van de feestelijke opening van het nieuw ingerichte Zorghotel waren de bewoners uit Villa Marijke Elisabeth te gast in Villa Sluysoort.

Feestelijke Opening Zorghotel Villa Sluysoort
Feestelijke Opening Zorghotel Villa Sluysoort
De feestelijke opening van het Zorghotel in Villa Sluysoort vieren we met bewoners, familieleden en onze gasten uit Villa Marijke Elisabeth in Hilversum.
Zorghotel huiskamer appartement 6
Zorghotel huiskamer appartement 6

Smaakvolle inrichting

Vandaag is in Villa Sluysoort de feestelijke opening van het heringerichte Zorghotel. Twee 2-kamerappartementen voor tijdelijk verblijf zijn door styliste Merel (MV Interieurdesign) smaakvol ingericht en daarmee volledig afgestemd op de wensen van toekomstige bewoners.

"Jongste" bewoner knipt lint door

Zoals het hoort bij een officiële opening zijn de rollen verdeeld. Respectievelijk de oudste medewerker en de "jongste" (nieuwste) bewoner knippen de linten door waarmee de toegang tot de comfortabele 2-kamerappartementen officieel is. Locatiemanager Ina Wijma neemt de openingstoespraak voor haar rekening. Gezamenlijk proosten we op de mooie ruimtes en de nieuwe bewoners die we graag verwelkomen.

Gasten uit Hilversum

Ter gelegenheid van de feestelijke opening zijn onze bewoners en medewerkers uit Villa Marijke Elisabeth in Hilversum uitgenodigd. Zij zetten - net als wij - voorzichtig een stap over de drempel en bekijken nieuwsgierig het resultaat.

Aansluitend treedt Jazzpianist Rob Bosscher op in de huiskamer. Aan het eind van de feestelijke middag is er een gezamenlijk diner. We wensen onze gasten alvast een goede reis terug naar Hilversum. Gezellig dat u er was!

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar het Zorghotel in Villa Sluysoort? Neem vrijblijvend contact op met locatiemanager Ina Wijma via 06 - 45 76 75 04.

Proosten in de gang
Proosten in de gang
De ''concertzaal'' vult zich
De ''concertzaal'' vult zich
De tafels voor het diner zijn al gedekt
De tafels voor het diner zijn al gedekt
Zorghotel huiskamer appartement 7
Zorghotel huiskamer appartement 7

Uitgelicht nieuws

Direct contact