Nieuwe woonzorgvilla Villa Duinstaete in Bloemendaal open!

21 maart 2018

Met een opvallende outdoor campagne kondigt Zorggroep De Laren de opening van Villa Duinstaete in Bloemendaal aan. Benieuwd naar het interieur of interesse in één van de huurappartementen?

Villa Duinstaete is open per 1 maart en dat mag iedereen nu weten. Om dit nieuws kracht bij te zetten is Zorggroep De Laren een outdoor campagne gestart in en om het centrum van Bloemendaal. Geïnteresseerden (en nieuwsgierigen) zijn van harte welkom voor een rondleiding door Duinstaete. De villa ligt op een unieke plek aan de Zocherlaan in Park Brederode op het voormalig ziekenhuisterrein.

De geborgenheid van een gezamenlijk dak


Villa Duinstaete geeft onderdak aan 24 zelfstandige huurappartementen voor permanente bewoning. Twee appartementen (studio's) zijn ingericht als Zorghotel voor tijdelijk verblijf om bijvoorbeeld te herstellen na een operatie. De comfortabele huurappartementen zijn verdeeld over drie woonlagen en per lift bereikbaar. Het woonoppervlak van de appartementen varieert van 65 m2 tot 105 m2. Alle appartementen beschikken over een woonkamer en aparte slaapkamer(s), een pantry, ruime badkamer en een terras of balkon.

Meer weten? Bekijk hier de villapagina!

Uitgelicht nieuws

Direct contact