Villa Duinstaete opent haar deuren op 1 maart a.s.!

28 februari 2018

Aan de Zocherlaan, in Park Brederode ligt Villa Duinstaete. Een nieuwe woonzorgvilla aan de voet van de Kennemerduinen in Bloemendaal. Per 1 maart 2018 zal de villa operationeel zijn en zullen de eerste bewoners hun appartement betrokken hebben.

BLOEMENDAAL - Aan de Zocherlaan, in Park Brederode ligt Villa Duinstaete. Een nieuwe woonzorgvilla aan de voet van de Kennemerduinen in Bloemendaal. Op 1 maart a.s. opent deze zevende villa van Zorggroep De Laren haar deuren!

Zorgeloos wonen en leven aan de voet van de Kennemerduinen.

Villa Duinstaete is een kleinschalig en modern nieuwbouw woonzorgcomplex aan de rand van Bloemendaal. De villa beschikt over 24 zelfstandige huurappartementen voor permanente bewoning en twee zorghotelappartementen voor tijdelijk verblijf. De duurzaam gebouwde villa is ruim opgezet en luxueus afgewerkt. De appartementen kunnen naar eigen smaak worden ingericht en variëren in grootte van 65 m2 tot 105 m2.

Gastvrije service & deskundige zorg
Een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat, dat is Villa Duinstaete. We houden rekening met individuele wensen en behoeften van de bewoners. Bewoners beschikken standaard over maaltijdservice, was- en strijkservice en schoonmaakservice door vast huishoudelijk personeel. Ook extra diensten aan huis zoals manicure, pedicure en fysiotherapeut worden voor bewoners gecoördineerd. Er is zelfs een kapsalon! Een vast team van zorgmedewerkers verleent de op de behoeften afgestemde zorg. Een vaste contactverzorgende is het vertrouwde aanspreekpunt voor bewoner en familie.

Per 1 maart a.s. geopend
Per 1 maart 2018 zal de villa operationeel zijn en zullen de eerste bewoners hun appartement betrokken hebben. “De unieke ligging van Villa Duinstaete biedt onze bewoners the best of both worlds, geborgenheid en sociale cohesie midden in de natuur”, vertelt Flora Palimetakis, locatiemanager van Villa Duinstaete enthousiast. “Iedere villa van Zorggroep De Laren heeft een eigen identiteit. Villa Duinstaete is sfeervol ingericht met moderne meubels in kleuren die aansluiten bij de omliggende natuur. We willen onze bewoners echt een warm thuisgevoel geven, waar we aandacht hebben voor elkaar en oog voor detail. Er zijn nog appartementen beschikbaar. U bent van harte welkom om te komen kijken!”

Bent u nieuwsgierig naar de villa en de ligging aan de rand van de duinen? Kom dan een kijkje nemen! Dat kan elke eerste zaterdag van de maand van 11-13 uur tijdens de openochtend. Een afspraak maken kan ook. Locatiemanager Flora Palimetakis geeft u en uw familie graag een rondleiding door de nieuwe villa in Bloemendaal op het moment dat u schikt.

“U moet écht komen kijken en u laten overtuigen door de omgeving en de sfeer, binnen én buiten!”, aldus de enthousiaste locatiemanager.

Villa Duinstaete
Zocherlaan 94, 2061 DK Bloemendaal
T 023 - 303 31 00
E info@zorggroepdelaren.nl

Over Zorggroep De Laren
Zorggroep De Laren is opgericht in 2007. Ouderen met een zorgvraag kunnen in een van de zeven nieuwbouwvilla’s in Nederland het leven dat zij gewend zijn voortzetten. Alles is erop gericht om wonen en leven zo comfortabel en zelfstandig mogelijk te maken in een eigen huurappartement met de geborgenheid en voordelen van een gezamenlijk dak. Zorg en dienstverlening worden op maat aangeboden en zijn indien nodig 24 uur per dag beschikbaar. Zo worden ook mantelzorgers, familieleden en vrienden van de bewoners geheel ontzorgd. Deze manier van wonen en leven biedt nieuwe mogelijkheden en creëert tijd en ruimte om te genieten van gezelschap, interesses en bezigheden. Genieten van dat wat het leven biedt. Want er is nog zoveel mogelijk!

Hoofdkantoor Zorggroep De Laren
Sluysoort 10, 3602 AS Maarssen
T 038 - 452 40 6

Voor redacties:
Voor een rondleiding en vragen over Villa Duinstaete als ook voor meer informatie over Zorggroep De Laren en het woonzorgconcept kunt u contact opnemen met:
Pauline van der Sluis
Marketing- & Communicatieadviseur
T 06 - 31 63 73 73
E p.vandersluis@zorggroepdelaren.nl

Uitgelicht nieuws

Direct contact