Drink jij met ons een kopje koffie?

direct aanmelden

Onze villa’s zijn bijzonder. Bijzonder comfortabel, bijzonder mooi en bijzonder sfeervol. Er wonen en werken bijzondere mensen. Eigenlijk is alles bijzonder. Behalve de zorg. Want goede zorg vinden wij heel gewoon.

Vind jij dat ook? Dan horen wij graag jouw verhaal! Wie je bent en waar je voor staat. Online is wel zo makkelijk en coronaproof. Bij de koffie (of thee) vertellen we jou meteen alles over Zorggroep De Laren, onze villa’s en het werk dat wij doen. Een leuk en interessant gesprek is ons doel. Wie weet waar het toe leidt.

Laat je gegevens achter en we nodigen je graag uit!

Voor een aantal van onze zorgvilla’s zoeken we Verzorgende niveau 3 IG - flexpool

In deze functie zorg je voor sfeer in de villa’s, waardoor onze bewoners zich welkom en thuis voelen. De zorg die je verleent is gericht op persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging. En wanneer je veranderingen in de zorgvraag constateert, bespreek je deze met je collega’s van Team Zorg en de locatiemanager. Samen zorgen jullie ervoor dat de werkzaamheden worden uitgevoerd conform het zorgplan.

Werken in de flexpool heeft vele voordelen. Zo committeer je je aan Zorggroep De Laren. Maar je geniet tegelijkertijd van de vrijheid om zelf je diensten te bepalen en op verschillende locaties te werken.

Is dit iets voor jou? Bekijk de hele vacature of solliciteert direct.

Of solliciteer op de volgende vacatures:

Direct aanmelden

Dit maakt werken bij Zorggroep De Laren bijzonder gewoon

Zorggroep De Laren heeft 7 villa’s, op de mooiste plekken in Nederland. In een bosrijke omgeving, dichtbij zee of gelegen aan de rand van een dorp of centrum. Elke villa heeft een eigen sfeervolle identiteit. En 24 uur per dag staat een deskundig team klaar staat voor de bewoners.

Werken bij Zorggroep De Laren staat geheel in het teken van bescherming, huiselijkheid en gastvrijheid. In onze villa’s draait het erom dat ouderen, met een zorgvraag, hun leven zoveel mogelijk voort kunnen zetten zoals zij dat gewend zijn. Ons team van deskundigen biedt daarbij geborgenheid en comfort in combinatie met dienstverlening en zorg op maat. Daarnaast stimuleren wij de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de bewoners, waarbij veiligheid altijd bovenaan staat.

Kun jij je helemaal vinden in ons verhaal en staat er voor jou een vacature bij? Laat het ons weten.

alle vacatures
afbeelding van voorzijde van villa sluysoort aan de vecht

Villa Sluysoort

Maarssen

Villa Sluysoort is gelegen nabij de oever van de Vecht in ‘De bocht van Maarssen’. Dit deel van Maarssen heet Op Buuren Buiten en is onderdeel van de gemeente Stichtse Vecht. Villa Sluysoort is een markant nieuw gebouw en is zichtbaar vanuit de omgeving. De fraai aangelegde tuin laat de bewoners volop genieten elk seizoen.

20170809-zvl-9913-45.jpg

Zorgvilla Hoefstaete

Bosch en duin

Zorgvilla Hoefstaete is gelegen in de bosrijke omgeving van Bosch en Duin direct naast sterrenrestaurant De Hoefslag. Het voormalig Hotel De Hoefslag is indertijd verbouwd en aangepast tot een duurzame woonzorgvilla met 23 luxe huurappartementen voor permanente bewoning.

Direct contact