Drink jij met ons een kopje koffie?

direct aanmelden

Onze villa’s zijn bijzonder. Bijzonder comfortabel, bijzonder mooi en bijzonder sfeervol. Er wonen en werken bijzondere mensen. Eigenlijk is alles bijzonder. Behalve de zorg. Want goede zorg vinden wij heel gewoon.

Vind jij dat ook? Dan horen wij graag jouw verhaal! Wie je bent en waar je voor staat. Online is wel zo makkelijk en coronaproof. Bij de koffie (of thee) vertellen we jou meteen alles over Zorggroep De Laren, onze villa’s en het werk dat wij doen. Een leuk en interessant gesprek is ons doel. Wie weet waar het toe leidt.

Laat je gegevens achter en we nodigen je graag uit!

Voor zorgvilla de Kleine Heide zoeken we Verzorgende niveau 3 IG of Helpende Plus

Zorggroep De Laren (Beste Werkgever) biedt een thuis, service, comfort, persoonlijke zorg en begeleiding aan senioren in luxe en kleinschalige villa’s op de mooiste locaties in het land. Voor Villa De Kleine Heide zijn wij op zoek naar een gediplomeerd Verzorgende niveau 3 IG of Helpende plus voor 16 - 24 uur voor alle diensten.

Wat ga je doen?

Je levert een bijdrage aan de sfeer in de villa zodat onze bewoners zich veilig en thuis voelen. Je bent mede verantwoordelijk voor het verlenen van zorg gericht op persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging. Je maakt onderdeel uit van Team Zorg. Je leidinggevende is de locatiemanager. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform richtlijnen van de locatiemanager, het zorgplan en actuele wet- en regelgeving.

Is dit iets voor jou? Bekijk de hele vacature of solliciteert direct.

Direct aanmelden

Dit maakt werken bij Zorggroep De Laren bijzonder gewoon

Zorggroep De Laren heeft 7 villa’s, op de mooiste plekken in Nederland. In een bosrijke omgeving, dichtbij zee of gelegen aan de rand van een dorp of centrum. Elke villa heeft een eigen sfeervolle identiteit. En 24 uur per dag staat een deskundig team klaar staat voor de bewoners.

Werken bij Zorggroep De Laren staat geheel in het teken van bescherming, huiselijkheid en gastvrijheid. In onze villa’s draait het erom dat ouderen, met een zorgvraag, hun leven zoveel mogelijk voort kunnen zetten zoals zij dat gewend zijn. Ons team van deskundigen biedt daarbij geborgenheid en comfort in combinatie met dienstverlening en zorg op maat. Daarnaast stimuleren wij de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de bewoners, waarbij veiligheid altijd bovenaan staat.

Kun jij je helemaal vinden in ons verhaal en staat er voor jou een vacature bij? Laat het ons weten.

alle vacatures
villa de kleine heide

Villa de Kleine Heide

Son en Breugel

Zorgvilla De Kleine Heide ligt in het dorp Son en Breugel, op de voormalige locatie van de Apollo sporthal. De villa beschikt aan de achterkant over een ruim aangelegde tuin die volledig afgescheiden is van de openbare weg.

Direct contact