Week zorg en welzijn 2017

Programma deelnemende villa's

Villa Hamer

Villa Hamer opent haar deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn van 13 tot 18 maart a.s., dit houdt in dat iedereen die geïnteresseerd is in de zorg, werkzoekende, als vrijwilligster of in onze villa als toekomstig bewoner van harte welkom is.

Wat kunt u verwachten?
maandag 13 maart
11.00 uur Nordic Walking
12.30 uur tot 13:00 uur Voorlezen aan de kleuters van de Titus Brandsmaschool
dinsdag 14 maart
11.00 uur Zang en gitaar
woensdag 15 maart
11.00 uur Muziek en dans
14.30 uur Verkiezingen, samen stemmen in het stemlokaal te Kerstendal na de lunch
donderdag 16 maart
11.30 uur Senioren Gym
14.30 uur Leven van Van Gogh aansluitend workshop
vrijdag 17 maart
11.15 uur Ontspannende yoga
zaterdag 18 maart
16.00 uur Samen zingen met onze vrijwilliger
zondag 19 maart
13.00 uur Kunst en Curiosa Event

U kunt vrijblijvend mee doen aan onze activiteiten. Aanmelden is niet nodig.

De hele week exposeren wij diverse kunstwerken van kunstenaars uit de regio. U kunt langskomen om ze te bewonderen. Laat uw kunst of curiosa taxeren door de taxateurs van Art Dumay op zondagmiddag 19 maart. De entree van deze taxatiemiddag bedraagt € 5,00. Daarvoor krijgt u ook een consumptie. Zin in een workshop “werken met papier?" Antwoorden op de vraag; hoe wordt een klassiek schilderij gemaakt? U kunt deze dag veel plezier beleven in de villa.

Op donderdagmiddag 16 maart om 14:30 uur komen een docent van Rijn Ijssel College te Arnhem en een stagiaire van de kunstacademie een workshop geven over Vincent van Gogh.

In de voetsporen van van Gogh:

Even voorstellen.
Samen kijken naar Jeroen Krabbé zoekt Van Gogh.
Quiz over van Gogh.
Echte zonnebloemen tekenen met pastelkrijt of inkleuren op de van Gogh manier.

Is uw interesse gewekt? Heeft u vragen? Wij verwelkomen u graag, als nieuwe bewoner, als werknemer in de zorg, als toekomstige vrijwilliger of als geïnteresseerde van het programma. Iedereen is welkom. Kom gezellig langs. De koffie staat klaar. Bij voorbaat dank voor uw komst!

Locatiemanager Peter Degger en alle bewoners en medewerkers van Villa Hamer

Meer informatie over villa Hamer

Villa Sluysoort

Villa Sluysoort opent haar deuren voor geïnteresseerden tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Op zaterdag 18 maart van 10:00 uur tot 18:00 uur bent u van harte welkom. Tevens bent u welkom van maandag 13 maart – vrijdag 17 maart van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Bezoekers zullen verrast worden met:

  • een warm welkom van onze bewoners en ons personeel en een heerlijke versnapering bereid door onze chef-kok;
  • een rondleiding door onze bijzondere villa;
  • ons activiteitenprogramma en overige welzijnsfaciliteiten. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen!

Programma Zaterdag 18 maart

Onder het genot van een kop koffie of een drankje met wat lekkers, bereid door onze chef-kok, maken bezoekers kennis met Villa Sluysoort.

We maken in workshopvorm voorjaarsstukjes met bewoners en bezoekers. Jonge bezoekers kunnen meedoen aan een puzzeltocht in onze weidse tuin. Onder de winnaars verloten we een prijs! Met onze duo-fiets kan de omgeving verkend worden. Verschillende talenten van onze bewoners tonen we met behulp van de tover- of belevenistafel, de piano/vleugel en de schildersezel.

Gedurende de dag zal er live muziek zijn en er zal uit volle borst gezongen worden. Met om 14.00 uur als hoogtepunt het optreden van Het Lake District Sound Koor. Zij zingen “close harmony a capella barbershop”. Vanaf 15.00 uur treedt Erik, de accordeonist op. Hij zingt samen met bewoners en bezoekers bekende liederen.

Programma Maandag 13 maart – Vrijdag 17 maart

Iedere middag van 15:00 uur tot 17:00 uur uur zullen diverse creatieve-, actieve– en muzikale activiteiten plaatsvinden. Deze activiteiten zijn voor bewoners én voor bezoekers. Op maandag maken we een voorjaarshandwerkstuk, opdinsdag doen we onder begeleiding van een fysiotherapeut een actief spel, opwoensdag maken we samen muziek, op donderdag maken we een bloemstukje en op vrijdag zingen we onder begeleiding van een pianist. Laat u zich tussendoor vooral verrassen door culinaire hapjes van onze chef-kok!

Verder zal de belevingstafel gedemonstreerd worden. Als u wilt weten wat dat is dan moet u beslist komen kijken.

Tijdens alle middagen zullen er continu rondleidingen gegeven worden door de villa. Daarbij krijgt u ook een inkijkje in een van de 24 appartementen die de villa telt.

Bij voorbaat dank voor uw komst! Aanmelden is niet nodig.

Locatiemanager Roel Wieringa en alle bewoners en medewerkers van Villa Sluysoort

Meer informatie over Villa Sluysoort Terug nieuwsoverzicht
Direct contact