Preview Villa Duinstaete

24 april 2017

Grote belangstelling op tweede paasdag voor Villa Duinstaete!

Op tweede paasdag organiseerde Zorggroep De Laren een PREVIEW voor geïnteresseerden in Villa Duinstaete.

Villa Duinstaete – de zevende villa van Zorggroep De laren - ligt aan de Zocherlaan 94 in Park Brederode in Bloemendaal. Op tweede paasdag waren enkele huurappartementen volledig ingericht te bezichtigen. Daarnaast konden bezoekers de gemeenschappelijke ruimtes zoals huiskamer, eetkamer, ''private dining'', centrale hal, berging en garage bekijken.

De belangstelling voor de villa was groot! En een bouwhelm was gelukkig niet meer nodig. Buren, potentiële bewoners en zorgprofessionals kwamen op de preview af. Allen kregen koffie met wat lekkers en een rondleiding door de villa. Op de volledig ingerichte modelappartementen werd zeer positief gereageerd. De ooh’s en aah’s klonken door het trappenhuis. Met de klanken van de pianiste die de vleugel bespeelde in de centrale hal, kregen bezoekers vast een voorproefje van de toekomstige huisconcerten. Heeft u de preview gemist en heeft u als potentiële bewoner/huurder interesse in een van de appartementen maak dan alsnog snel een afspraak voor een rondleiding! Dat kan bij Flora Palimetakis (locatiemanager) via f.palimetakis@zorggroepdelaren.nl of via tel: 06 – 50 22 84 06.

Een brochure met daarin alle informatie die u nodig heeft om u goed te kunnen oriënteren vraagt u aan via het contactformulier op onze site.

Uitgelicht nieuws

Direct contact