13 juni 2017 Informatiebijeenkomst Villa Duinstaete

30 mei 2017

Op dinsdag 13 juni 2017 van 15-18 uur organiseert Zorggroep De Laren een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in Villa Duinstaete. De bouw van Villa Duinstaete - Zocherlaan 94 in Park Brederode in Bloemendaal -…

Op dinsdag 13 juni 2017 van 15-18 uur organiseert Zorggroep De Laren een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in Villa Duinstaete.

Eerste bewoners

De bouw van Villa Duinstaete - Zocherlaan 94 in Park Brederode in Bloemendaal - nadert z'n voltooiing. De eerste bewoners hebben zich aangediend en de interesse voor de 24 huurappartementen is groot. Om geïnteresseerde senioren en hun familieleden in de gelegenheid te stellen de villa de bezichtigen, is er op dinsdagmiddag 13 juni een informatiebijeenkomst.

Rondleiding met showappartementen
Tijdens deze informatiebijeenkomst krijgt u een uitgebreide rondleiding met uitleg over het beproefde woonzorgconcept van Zorggroep De Laren. Er zijn 2 volledig ingerichte showappartementen - van circa 60 en circa 100 vierkante meter - te bezichtigen. U kunt vragen stellen en uw persoonlijke situatie voorleggen aan deskundigen. Zo krijgt u alle informatie die u nodig heeft om u goed te oriënteren en een weloverwogen besluit te kunnen nemen.

Workshop
U kunt die middag meedoen aan de workshop: "Voorkom vallen, bewaar uw evenwicht". In deze korte workshop legt de fysiotherapeut van Villa Duinstaete uit wat evenwicht is, hoe ons evenwichtsorgaan werkt en wat we kunnen doen om te voorkomen dat we vallen. Ook laat hij zien - als we onverhoopt tóch vallen - hoe we dat het beste kunnen doen.

Heeft u interesse?
Heeft u na de rondleiding interesse in één van de appartementen dan kunt u zich ter plekke inschrijven en een optie nemen. Als u het kenbaar maakt, regelen we de inschrijving en de optie direct.

Heeft u een vraag? Bezoek dan onze contactpagina.

Nog één keer verhuizen? Villa Duinstaete moet u gezien hebben! Wij verwelkomen u graag op 13 juni!

Lees hier meer over Villa Duinstaete in Bloemendaal.

Uitgelicht nieuws

Direct contact