Ons verhaal

20170809-zvl-12.jpg bf#727

Zorggroep De Laren opgericht in 2007 ontleent haar naam aan de Romeinse hulpgodinnen die huis en gezin beschermden en samen met godin Vesta zorgden voor huiselijkheid en gastvrijheid.

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen

Ouderen met een zorgvraag kunnen in onze villa's het leven dat zij gewend zijn voortzetten. In geborgenheid en met de voordelen van het gezamenlijke dak, wonen en leven zij comfortabel en zo zelfstandig mogelijk in hun eigen huurappartement. Ondersteund door zorg en dienstverlening op maat, worden zij zo veel mogelijk ontzorgd. Door de geruststelling van een veilige sociale woonomgeving en 24 uurszorg voor hun dierbaren, ontzorgen wij ook familieleden en vrienden van onze bewoners. Deze manier van wonen en leven biedt nieuwe mogelijkheden en creëert tijd en ruimte om te genieten van gezelschap, interesses en bezigheden. Kortom: genieten van dat wat het leven biedt. Want er is nog zoveel mogelijk.

Wij hechten waarde aan de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van onze bewoners. Ook als onverhoopt hun zorgvraag toeneemt, kunnen zij bij ons blijven wonen. Nogmaals verhuizen is niet nodig mits de eigen veiligheid en die van medebewoners niet in het geding is.

Esther van Dalen

aan het woord

Directeur Esther van Dalen aan het woord over de laatst geopende villa in Bloemendaal, haar achtergond en werk als verpleegkundige, haar opvoeding en de waarden die haar ouders haar meegaven en de bewoners voor wie ze een warm thuisgevoel wil creëeren.

Marieke Geerligs

aan het woord

Marieke Geerligs is Stafmanager Kwaliteit, Opleidingen en Zorg.

Pauline van der Sluis

aan het woord

Pauline van der Sluis is Marketing- en Communicatieadviseur bij Zorggroep De Laren. Ze coördineert de activiteiten rondom de werving van nieuwe bewoners en nieuwe medewerkers. En is daarnaast verantwoordelijk voor externe communicatie.

Marjoke Wubben

aan het woord

Marjoke Wubben is locatiemanager van Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete te Bloemendaal. Lees haar verhaal over haar eerste jaar als locatiemanager en haar doel om hospitality nóg meer in het DNA van Zorggroep De Laren te krijgen.

Els Vis

aan het woord

Els Vis is officemanager op het hoofdkantoor in Maarssen. Ze is het vaste gezicht op kantoor en het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft.

Roy van Paassen

aan het woord

Roy van Paassen is businesscontroller en heeft als vooropleiding zijn Master of Science in Control aan Nyenrode behaald. Hij heeft alle kennis in huis om Zorggroep De Laren te voorzien van de juiste stuurinformatie en is financieel eindverantwoordelijk.

Kennis maken

Ben u nieuwsgierig geworden naar één van onze villa's? Dan nodigen we u van harte uit voor een rondleiding. We beantwoorden al uw vragen. Dat kan eventueel ook telefonisch. Zo krijgt u alle informatie die u nodig heeft om u goed te kunnen oriënteren. Proeflunchen* bij de villa van uw keuze zou dan een volgende stap kunnen zijn. *In verband met preventie Corona zijn de villa's beperkt toegankelijk.

Villa MaJa

van Zorggroep De Laren

De eerste villa - Villa MaJa in Rhoon, net onder Rotterdam - opende in 2008. De villa ontleent haar naam aan de dames Marleen en Jacqueline die destijds bij de oprichting betrokken waren. Villa MaJa ligt aan de rand van het centrum van het dijkdorp in de gemeente Albrandswaard.

Villa Marijke Elisabeth

van Zorggroep De Laren

De tweede villa opende in 2010 haar deuren in Hilversum. Villa Marijke Elisabeth is genoemd naar de stiefdochter van één van de voormalig aandeelhouders. Marijke Elisabeth was creatief en reislustig. Met de naamgeving is een wens van haar familie vervuld.

Villa Duinstaete

van Zorggroep De Laren

In Bloemendaal aan de rand van de duinen staat Villa Duinstaete. Villa De Kleine Heide (2016), Villa Sluysoort (2015), Villa Hoefstaete (2014) en Villa Hamer (2013) vindt u ook op de mooiste locaties in Nederland. Een kijkje nemen? Maak gerust een afspraak met de locatiemanager.

Werken bij Zorggroep De Laren

Direct contact