Zorgvilla De Kleine Heide

Son en Breugel
  • Kapsalon
  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Wonen als thuis in Villa de Kleine Heide

Wonen als thuis

Villa De Kleine Heide is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. Het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van Villa De Kleine Heide... Dat kan! Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen door de villa, haar bewoners en medewerkers.

Vraag een rondleiding aan

De villa en omgeving

Achtertuin met terras

De tuin van de villa is ruim opgezet met wandelpaden, bankjes en een mooi terras.

De villa en omgeving

Wonen in het groen

Er wordt regelmatig jeu-de-boules gespeeld door een enthousiaste groep bewoners en buurtgenoten.

De villa en omgeving

Het dorp Son en Breugel

De omgeving heeft een groen karakter, maar ligt toch vlakbij het gezellige centrum van Son en Breugel.

De villa en omgeving

vijver en park

Villa De Kleine Heide maakt onderdeel uit van het Vijverpark gebied. Aan de overzijde van de villa ligt een vijver in een parkzone met wandelpaden, gras en bomen.

“Tevreden bewoners, familieleden en medewerkers, dat zie ik graag.”

Locatiemanager Liesbeth Naayen
20170814-zgl-4.jpg

Ontzorgd wonen

In Villa De Kleine Heide is diverse zorg- en dienstverlening 24 uur per dag beschikbaar. Een veilig gevoel voor u en uw familie. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij van te voren uw zorgbehoefte. Ook krijgt u een contactverzorgende toegewezen; het vaste vertrouwde aanspreekpunt voor u en uw familie.

Lees meer over zorg
Goed gezelschap in Villa de Kleine Heide

Goed gezelschap

Bij alle zorgvilla’s van Zorggroep de Laren staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat uw visite altijd welkom is om met u te lunchen, te dineren en de huisconcerten bij te wonen. Villa De Kleine Heide heeft naast de gezamenlijke ruimtes ook een familiekamer waar u met uw eigen gezelschap in alle privacy gezamenlijk kunt eten. Wonen en leven zoals u gewend bent. Daar horen uw familie en vrienden bij!

Lees meer over service

Liesbeth Naayen heet u van harte welkom

'In oktober 2021 vierden we het 5-jarig bestaan van Villa De Kleine Heide. We hadden een feestelijk programma met muziek - we hebben gedanst! - en een heerlijke Indische maaltijd. De genodigden waren bewoners en medewerkers. Die kleinschaligheid waarbij bewoners centraal staan, kenmerkt onze villa.'

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact