Zorgvilla De Kleine Heide

Son en Breugel

Zelfs iemand van de HBS in Den Haag heb ik hier weer getroffen!

Meneer en mevrouw Duker wonen in Villa De Kleine Heide. Al 55 jaar wonen zij in Son. In de Kleine Heide treffen ze nu regelmatig bekenden waar ze leuke jeugdherinneringen mee ophalen.

Lees het verhaal van de heer en mevrouw Duker

Weer genieten van de nabijheid van familie en vrienden

Mevrouw Willemsen heeft alle continenten wel gezien. Maar nu heeft zij een fijn thuis gevonden in Villa De Kleine Heide. Meteen had ze het gevoel: hier ben ik op mijn plaats.

Lees het verhaal van mevrouw Willemsen

Zolang het kan, moeten we dat maar doen, toch?!

Wie mevrouw Kerkhof - van de Ven bezoekt in Villa De Kleine Heide kan het niet ontgaan: ze is een goed verteller. Direct vanaf het begin voelde zij zich zo welkom!

Lees het verhaal van mevrouw Kerkhof - van de Ven
De heer Lombarts in Villa de Kleine Heide

Zorg voor mijn vrouw en toch samen

De heer Lombarts woont samen met zijn vrouw in Villa De Kleine Heide. Zijn vrouw heeft dementie. Aanvankelijk verzorgde de heer Lombarts haar zelf. Maar dat werd te zwaar.

Lees het verhaal van de heer Lombarts

Benieuwd naar meer verhalen van onze bewoners?

Bekijk alle bewonersverhalen

Reviews Villa De Kleine Heide

ZorgkaartNederland

8.8

Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit Zorghuis en ik heb ongelooflijk veel bewondering voor de zorg, het geduld en de volhardendheid van de medewerkers richting het familielid. Zij hebben hun uiterste best gedaan om het familielid te ondersteunen op vele manieren maar dat lukte niet meer omdat er een te grote angst en wantrouwen was ontstaan door verschillende omstandigheden. Mijn petje af voor zoveel toewijding die op geen enkele manier werd geaccepteerd door het familielid.

Lees meer ›

10

Mijn ouders hebben ruim 2,5 jaar gewoond in Villa Kleine Heide. Een ingrijpende stap om te verhuizen op hoge leeftijd. Het appartement waar ze woonden was ruim, licht en erg prettig. Veel van hun eigen meubels konden mee verhuizen. Vanaf het begin zijn ze, inspelend op hun persoonlijke situatie, heel prettig begeleid en liefdevol verzorgd. Enorme waardering voor de kundigheid, betrokkenheid en inzet van het hele team van de Kleine Heide. Groot respect voor de zorg die onder soms moeilijke (corona-) omstandigheden enorme inzet laat zien. Mijn ouders hadden wat ons betreft geen betere plek kunnen wensen om hun laatste jaren te wonen.

Lees meer ›

10

Villa de Kleine Heide in Son van zorggroep de Laren was een fantastisch thuis in the laatste levensfase van mijn beide ouders. Mooie combinatie van zelfstandig appartement met volledig 24/7 zorg. Het gebouw is prettig, fijne centrale ruimtes en mooie tuin. De zorg van verplegend personeel en gastvrouwen was boven elke verwachting. Aandacht, geduld, geborgenheid en alle vormen van medische zorg en lichamelijke ondersteuning gecombineerd.

Lees meer ›

8.8

Zorgvilla De Kleine Heide is een kleinschalige. zeer luxe woonvorm. Onze vader heeft hier helaas kort gewoond, maar we zijn heel blij dat hij hier zijn laatste maanden kon verblijven. Met het wegvallen van zijn steun en toeverlaat (onze moeder) begin 2020 en daarop volgend de vreemde Covid periode was het belangrijk voor hem om veilig en "ingebed" te zijn en dag structuur te hebben. Hoewel iedere verandering met dementie een uitdaging is, heeft hij zich hier toch thuis weten te voelen. Dit kwam zeker ook door de liefdevolle zorg en aandacht van alle medewerkers en vrijwilligers.

Lees meer ›

8.8

Villa de Kleine Heide is een prachtig gebouw voor mensen die niet meer thuis kunnen wonen door verschillende oorzaken. Mooie tuin die veel ontspanning mogelijkheden biedt. De verzorging is er optimaal met goede en vriendelijke liefdevolle verzorging, prima keuken , top service voor de was en schoonmaken van het appartement. Door de inzet van lieve gastvrouwen krijgen de bewoners extra aandacht , waardoor ze zich niet verloren voelen op eenzame momenten. Het is niet goedkoop maar voor wie het kan betalen is De Kleine heide een mooie vervanging van de thuis situatie. De inzet van iedereen die er werkt is optimaal en werken met een hart van goud! Problem of misverstanden zullen er altijd zijn maar ook daar zoekt men naar een goede en passende oplossing. De Kleine heide krijgt van mij een dikke 8, geen 10 omdat je nooit de thuissituatie kunt vervangen. Bedankt iedereen die betrokken is bij de Kleine Heide!

Lees meer ›

8.2

Zeer tevreden over de verzorging, gastvrijheid (tegenover het "bezoek", wij, kinderen van mijn moeder) alles zeer liefdevol en met veel geduld.

Lees meer ›

8.3

De Kleine Heide heeft in barre Corona tijden uitstekend gezorgd voor mijn tante. Er was volop en tijdig aandacht voor haar specifieke wensen en omstandigheden. Ook voor de familie was er steevast goede aandacht. Tot en met het einde was er warmte.

Lees meer ›

8

We willen onze dank uitspreken voor alle goede zorg die verleend is voor onze moeder door villa de Kleine Heide in Son en Breugel. Ruim vier jaar geleden hebben we samen met mijn moeder besloten dat zij meer zorg nodig had omdat ze Alzheimer had. We waren direct aangenaam verrast door de mooie locatie en de respectvolle bejegening voor de bewoners maar ook voor de familie. Vanaf het eerste moment hebben we ons welkom gevoeld. Het was uiteraard een speurtocht voor medewerkers en ons om de zorg af te stemmen op de toenemende zorg die nodig was voor onze moeder. De warme aandacht en overleg was hierbij essentieel. Onze moeder is een aantal weken geleden overleden en we zijn dankbaar hoe we als familie opgevangen en gesteund zijn in deze laatste fase van haar leven. We vonden het fijn we dat we dit op haar laatste eigen plek in de Kleine Heide konden doen. Vooral de kleine attenties waren zo belangrijk! Veel dank voor iedereen die voor onze moeder en ons gezorgd heeft.

Lees meer ›
Direct contact