Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete

Bloemendaal
Khm4037keuze1-6.jpg

Hechte familieband

De eerste ontmoeting tussen de heer en mevrouw Martina vond plaats in 1948, bij haar ouders thuis in Colombia. Zeven jaar later trouwden ze en inmiddels zijn ze al meer dan zestig jaar gelukkig met elkaar.

Lees het verhaal van de familie Martina

Reviews Villa Duinstaete

ZorgkaartNederland

8.3

De zorg en de woonomgeving waren uitstekend. Ik had wel wat meer jongere en vitale bewoners verwacht. De keuken worstelde merkbaar met onderbezetting. Het niveau moet structureel omhoog om te kunnen spreken van een ‘chef-kok die een driegangenmenu menu serveert’. Met het gevaar van COVID-19 zou men voorzichtiger moeten omgaan.

Lees meer ›

9

Mijn verblijf in zorghotel Duinstaete heb ik als heel positief ervaren. De verzorging was uitstekend en de locatie is mooi. Ik vind het wel vreemd, dat ik de locatie manager nooit echt heb gesproken. Dat moet met twee roulerende zorgkamers toch geen belasting zijn. Bovendien zou de onduidelijkheid over het verkrijgen van een zorgverklaring dan eerder zijn opgelost. Aan het zorghotel is geen verpleegkundige niveau 5 verbonden. Tip voor de twee zorgkamers; een rollend nachtkastje met uitschuifbaar blad.

Lees meer ›

9.3

Door de coronatijd was het bezoek maar beperkt mogelijk, dat was jammer. Ik miste contactmomenten in de huiskamer en het restaurant. Het duurde lang voordat het op gang kwam. Verder niets dan lof voor de medewerkers. Niets was ze te veel.

Lees meer ›

8.7

De bewoner wordt behandeld als mens en in zijn/haar waarde gelaten. De medewerkers doen er alles aan om de bewoners zo gewoon mogelijk te laten leven passend bij wat ze gewend zijn.

Lees meer ›

7.8

Positieve punten: de verzorging, eten en accommodatie. Over het algemeen prima, maar door omstandigheden (corona, winterweer) zo nu en dan te weinig personeel waardoor ik niet altijd gelijk geholpen kom worden.

Lees meer ›

10

Gedurende een lang weekend: vrijdagochtend tot maandagochtend zijn wij uitstekend verzorgd in alle opzichten!

Lees meer ›

9.5

De zorg is heel persoonlijk en betrokken. Er is ook een enorme flexibiliteit. Ze maken je het zeer naar de zin. Kapper is inpandig en een pedicure is snel geregeld. De kleinschaligheid is super, waardoor je je geen nummer voelt en het contact met medewerkers en medebewoners makkelijk en plezierig is. De variatie aan redenen voor verblijf is een pre. De locatie is perfect met prachtige kamers, tuin en omgeving. Zeker als je daarbij nog in ogenschouw neemt dat het een organisatie in opbouw is, doen ze het wel heel erg goed.Ik kan en zal het iedereen aanraden!

Lees meer ›
Mevrouw van de Breevaart  | Villa Duinstaete

Je kunt hier zelfstandig wonen met zorg binnen handbereik

Mevrouw van de Breevaart heeft in Villa Duinstaete haar draai wel gevonden. Omdat ze zich zorgen maakte over haar ogen, besloot ze in 2018 om te gaan zien naar een woonruimte met zorg bij de hand. 'Ik wil mijn dochter niet belasten met fulltime mantelzorg.'

Lees het verhaal van mevrouw van de Breevaart

De heer Lombarts

woont in Villa De Kleine Heide

Op de pagina van Villa De Kleine Heide onder 'ervaringen' vindt u het interview met bewoner de heer Lombarts.

De heer Teding van Berkhout

woont in Villa Sluysoort

Op de pagina van Villa Sluysoort onder 'ervaringen' vindt u het interview met bewoner de heer Teding van Berkhout.

Mevrouw Thomas

woont in Villa Hoefstaete

Op de pagina van Villa Hoefstaete onder 'ervaringen' vindt u het interview met bewoner mevrouw Thomas.

Mevrouw Becking

woont in Villa De Kleine Heide

Op de pagina van Villa De Kleine Heide onder 'ervaringen' vindt u het interview met bewoner mevrouw Becking.

Mevrouw Loeff

woont in Villa Hamer

Op de pagina van Villa Hamer onder 'ervaringen' vindt u het verhaal van bewoner mevrouw Loeff.

Mevrouw de Bruin

woont in Villa Hamer

Op de pagina van Villa Hamer onder 'ervaringen' vindt u het verhaal van bewoner mevrouw de Bruin.

Marjoke Wubben heet u van harte welkom

“De unieke ligging van Villa Duinstaete biedt onze bewoners 'the best of both worlds', geborgenheid en sociale cohesie en tóch midden in de natuur. Nieuwsgierig naar de villa en de ligging aan de rand van de duinen? U en uw familie zijn van harte welkom voor een rondleiding.”

Lees het verhaal van Marjoke

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact