Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete

Bloemendaal

Het is heerlijk hier, alles helemaal verzorgd.

Het was natuurlijk even wennen, van een eigen huis naar een appartement in een zorgvilla in een nieuwe omgeving. Maar inmiddels is mevrouw Zandbergen-van Leeuwen – ‘zeg maar Thea hoor!’- al aardig ingeburgerd in Villa Duinstaete.

lees het verhaal van mevrouw Zandbergen-van Leeuwen

Benieuwd naar meer verhalen van onze bewoners?

Bekijk alle bewonersverhalen

Reviews Villa Duinstaete

ZorgkaartNederland

9.5

Ik ben woonachtig op Curacao en moest de heupoperatie in Nederland laten doen. Een vriendin had weken in Duinstaete gezeten en was enthousiast. Ben ik ook door de goede verzorging en ligging ( familie en vrienden in de buurt)!

Lees meer ›

10

Na m'n knieoperatie was het heel fijn om in het zorghotel te verblijven,mooie kamer met alle voorzieningen,prettige omgang met alle werknemers van het hotel,de verpleegkundige hulp was fijn en je kon alle vragen stellen. Alle bezoek werd heel gezellig ontvangen,waren ook allemaal vol lof over het Hotel en de medewerkers. Er werd van alles georganiseerd en je mocht overal aan meedoen. Ik heb dit alles als heel prettig en fijn ervaren,zou het iedereen aanraden,je komt in een warm bad en de verzorging is top.

Lees meer ›

9.3

Voor zover ik het kan beoordelen: er is veel aandacht voor bewoners en men probeert het ze zo aangenaam mogelijk te maken. Wil je je eigen gang gaan dan kan dat, heb je zorg nodig dan is die er. Als je je wat moeilijker kunt verplaatsen krijg je aangepaste zorg. Steeds op een prettige manier waarbij je je toch vrij voelt.

Lees meer ›

9.2

Ik kan mij niet een betere liefdevollere verzorging bedenken. En een prachtig gebouw in prachtige rustige omgeving. Zeer verzorgd allemaal. Mijn moeder heeft met volle tevredenheid in Duinstaete haar laatste jaren gewoond! Ook haar afscheid uit het huis was ontroerend en warm. Voor ons was het heel fijn te weten dat onze moeder veilig en goed verzorgd werd, waardoor wij gewoon gezellig en met aandacht voor haar bij haar op bezoek konden komen!

Lees meer ›

8.5

Mijn vader heeft 2,5 jaar in Duinstaete gewoond. Door zijn dementie werd alles steeds moeizamer en minder maar het personeel paste zich elke keer aan de nieuwe omstandigheden aan.

Lees meer ›

10

Mijn moeder heeft anderhalf jaar in Villa Duinstaete gewoond. Zij was heel gelukkig in haar mooie appartement met prachtig uitzicht. Ze roemde alle lieve mensen die er werken voor hun professionele zorg en aandacht. In de Villa worden veel leuke activiteiten georganiseerd op allerlei gebied.Ook als familie voelden wij ons heel welkom; een fijne warme sfeer en heel prettig contact met alle medewerkers. Kortom een plek die je elke oudere zou gunnen.

Lees meer ›

8.3

Er is voor mij geen verbeterpunt. Ik was verrast door de attentheid voor mij door verschillende medewerkers.

Lees meer ›

8.3

De zorg en de woonomgeving waren uitstekend. Ik had wel wat meer jongere en vitale bewoners verwacht. De keuken worstelde merkbaar met onderbezetting. Het niveau moet structureel omhoog om te kunnen spreken van een ‘chef-kok die een driegangenmenu menu serveert’. Met het gevaar van COVID-19 zou men voorzichtiger moeten omgaan.

Lees meer ›

9

Mijn verblijf in zorghotel Duinstaete heb ik als heel positief ervaren. De verzorging was uitstekend en de locatie is mooi. Ik vind het wel vreemd, dat ik de locatie manager nooit echt heb gesproken. Dat moet met twee roulerende zorgkamers toch geen belasting zijn. Bovendien zou de onduidelijkheid over het verkrijgen van een zorgverklaring dan eerder zijn opgelost. Aan het zorghotel is geen verpleegkundige niveau 5 verbonden. Tip voor de twee zorgkamers; een rollend nachtkastje met uitschuifbaar blad.

Lees meer ›

9.3

Door de coronatijd was het bezoek maar beperkt mogelijk, dat was jammer. Ik miste contactmomenten in de huiskamer en het restaurant. Het duurde lang voordat het op gang kwam. Verder niets dan lof voor de medewerkers. Niets was ze te veel.

Lees meer ›

8.7

De bewoner wordt behandeld als mens en in zijn/haar waarde gelaten. De medewerkers doen er alles aan om de bewoners zo gewoon mogelijk te laten leven passend bij wat ze gewend zijn.

Lees meer ›

7.8

Positieve punten: de verzorging, eten en accommodatie. Over het algemeen prima, maar door omstandigheden (corona, winterweer) zo nu en dan te weinig personeel waardoor ik niet altijd gelijk geholpen kom worden.

Lees meer ›

10

Gedurende een lang weekend: vrijdagochtend tot maandagochtend zijn wij uitstekend verzorgd in alle opzichten!

Lees meer ›

9.5

De zorg is heel persoonlijk en betrokken. Er is ook een enorme flexibiliteit. Ze maken je het zeer naar de zin. Kapper is inpandig en een pedicure is snel geregeld. De kleinschaligheid is super, waardoor je je geen nummer voelt en het contact met medewerkers en medebewoners makkelijk en plezierig is. De variatie aan redenen voor verblijf is een pre. De locatie is perfect met prachtige kamers, tuin en omgeving. Zeker als je daarbij nog in ogenschouw neemt dat het een organisatie in opbouw is, doen ze het wel heel erg goed.Ik kan en zal het iedereen aanraden!

Lees meer ›

Marjoke Wubben heet u van harte welkom

'De unieke ligging van Villa Duinstaete biedt onze bewoners 'the best of both worlds', geborgenheid en sociale cohesie en tóch midden in de natuur. Nieuwsgierig naar de zorgvilla en de ligging aan de rand van de duinen? U bent van harte welkom voor een rondleiding.'

Lees het verhaal van Marjoke

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact