Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete

Bloemendaal
  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Duingebied
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Op-site---zorggroep-de-laren---villa-duinstaete-2.jpg

Wonen als thuis

Villa Duinstaete is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. U kunt er het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen!

Vraag een rondleiding aan

De villa en omgeving

Park Brederode

De onder architectuur gebouwde duurzame zorgvilla ligt midden in Park Brederode aan de voet van de duinen, naast de toegang van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

De villa en omgeving

Room with a view

In Park Brederode is het heerlijk wonen. Aan de voorkant is het voormalig ziekenhuisterrein gelegen met diverse luxe woonprojecten in aanbouw.

De villa en omgeving

Hockeyvelden op loopafstand

Park Brederode grenst aan de hockeyvelden van Bloemendaal. Een korte wandeling en u kunt genieten van een wedstrijd langs de lijn.

De villa en omgeving

Omringd door natuurschoon

De zorgvilla heeft een prachtig aangelegde besloten tuin met terras die naadloos overgaat in het landschap. Bewoners kunnen in alle rust genieten.

“U moet écht komen kijken en u laten overtuigen door de sfeer, binnen én buiten!”

Locatiemanager Marjoke Wubben
Zorggroep-de-laren---bloemendaal-shoot-sept-2019.jpg

Ontzorgd wonen

In Villa Duinstaete is diverse zorg- en dienstverlening de klok rond beschikbaar. Een veilig gevoel voor u en uw familie. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij van te voren uw zorgbehoefte. Uw contactverzorgende is uw vaste vertrouwde aanspreekpunt.  

Lees meer over zorg
In-brochure---zorggroep-de-laren---villa-duinstaete.jpg

Goed gezelschap

Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Uw visite is altijd welkom om met u te lunchen, te dineren en de huisconcerten bij te wonen. Villa Duinstaete heeft een Private Dining of familiekamer waar u met uw eigen gezelschap in alle privacy gezamenlijk kunt eten. Wonen en leven zoals u gewend bent. Daar horen uw familie en vrienden bij!

Lees meer over service

Marjoke Wubben heet u van harte welkom

“De unieke ligging van Villa Duinstaete biedt onze bewoners 'the best of both worlds', geborgenheid en sociale cohesie en tóch midden in de natuur. Nieuwsgierig naar de villa en de ligging aan de rand van de duinen? U en uw familie zijn van harte welkom voor een rondleiding.”

Lees het verhaal van Marjoke

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact