Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete

Bloemendaal
  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Duingebied
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Mevrouw leest rustig een tijdschrift in de villa.

Wonen als thuis

Villa Duinstaete is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. U kunt er het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen!

Vraag een rondleiding aan
Hr-voorgevel-met-garage-villa-duinstaete-.jpg

De villa en omgeving

Park Brederode

De onder architectuur gebouwde duurzame zorgvilla ligt midden in Park Brederode aan de voet van de duinen, naast de toegang van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Uitzicht vanaf het balkon in villa Duinstaete

De villa en omgeving

Room with a view

In Park Brederode is het heerlijk wonen. Aan de voorkant is het voormalig ziekenhuisterrein gelegen met diverse luxe woonprojecten.

Hockeyveld in Bloemendaal

De villa en omgeving

Hockeyvelden op loopafstand

Park Brederode grenst aan de hockeyvelden van Bloemendaal. Een korte wandeling en u kunt genieten van een wedstrijd langs de lijn.

Park Brederode in Bloemendaal

De villa en omgeving

Omringd door natuurschoon

De zorgvilla heeft een prachtig aangelegde besloten tuin met terras die naadloos overgaat in het landschap. Bewoners kunnen in alle rust genieten.

“U moet écht komen kijken en u laten overtuigen door de sfeer, binnen én buiten!”

Locatiemanager Marjoke Wubben
Zorggroep-de-laren---bloemendaal-shoot-sept-2019.jpg

Ontzorgd wonen

In Villa Duinstaete is diverse zorg- en dienstverlening de klok rond beschikbaar. Een veilig gevoel voor u en uw familie. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij van te voren uw zorgbehoefte. Uw contactverzorgende is uw vaste vertrouwde aanspreekpunt.  

Lees meer over zorg
In-brochure---zorggroep-de-laren---villa-duinstaete.jpg

Goed gezelschap

Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Uw visite is altijd welkom om met u te lunchen, te dineren en de huisconcerten bij te wonen. Villa Duinstaete heeft een Private Dining of familiekamer waar u met uw eigen gezelschap in alle privacy gezamenlijk kunt eten. Wonen en leven zoals u gewend bent. Daar horen uw familie en vrienden bij!

Lees meer over service

Beelden in Villa Duinstaete

Kunst verwondert en nodigt uit tot gesprek. Wij zijn collectiepartner van Museum Beelden aan Zee. Het museum richt zich exclusief op de moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. In Villa Duinstaete kunnen onze bewoners, gasten en medewerkers blijvend genieten van een prachtige beeldencollectie die met zorg op maat geselecteerd is. 

Bekijk de beelden in de brochure

Marjoke Wubben heet u van harte welkom

'De unieke ligging van Villa Duinstaete biedt onze bewoners 'the best of both worlds', geborgenheid en sociale cohesie en tóch midden in de natuur. Nieuwsgierig naar de zorgvilla en de ligging aan de rand van de duinen? U bent van harte welkom voor een rondleiding.'

Lees het verhaal van Marjoke

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact